JP’s Morten Uhrskov Jensen: ‘Nej, jeg talte ikke til nynazister’. Og dog…

Morten Uhrskov Jensen, blogger på Jyllands-Posten, blev i sidste weekend udsat for hærværk. Nogle lømler havde smadret ruderne på hans bil og malet graffiti på hans hus. ‘Nazi’ samt et stort A omkranset af en cirkel blev der spraymalet. Det fik så Uhrskov til at fare til tastaturet midt om natten, hvor han skrev et indlæg under overskriften “Så blev det min tur” og anklagede ellers venstreekstremister for at stå bag.  For dem der ikke kender Morten Uhrskov Jensen så kan vi oplysningsvis fortælle, at han har indvandrere og muslimer på hjernen. Det er JP han blogger hos så det kan næppe komme som en overraskelse.

Men ikke så meget om det. Netavisen P77 skrev  og påpegede, at Morten Uhrskov Jensen den 17. august deltog i Den Danske Forenings sommerstævne, hvor deltagerne, herunder nynazister fra Danskernes Parti, med bekymring talte om den snarlige indførelse af kalifat, sharia, udlændinge æder børn….you name it.

I dag så siger dog Morten Uhrskov Jensen til BT ovenpå det faktum at nynazister deltog:

“Jeg er overbevist om, at det er lodret løgn, at der var nynazister til stede ved mødet. Det var et lukket møde, og jeg mener ikke at ‘Den danske forening’, som jeg har holdt foredrag for flere gange, samarbejder med Danskernes Parti, hvis leder rigtig nok er tidligere nynazist. Det ville jeg slet ikke bryde mig om”

OK.  Så tager vi det helt forfra. Peter Neerup Buhl, medlem af Den Danske Forening og siden 2012 medlem af det nynazistiske Danskernes Parti og ansvarshavende redaktør for det dertil knyttede Nationaldemokraten, deltog i sommerstævnet. Det kan man læse alt om her i Nationaldemokratens egen avis og vi plukker et par tekstlinier:

“Et halvt hundrede mennesker mødte op til foredrag og hyggelig grillaften (billedet), da Den Danske Forening i dag holdt sommerstævne på Sjællands Odde. Hovedtaler var den kendte debattør Morten Uhrskov, som suverænt gennemgik de sidste 30 års danske udlændingepolitik”

“Peter Neerup Buhl forklarede i en kort tale motivationen bag, at han skrev bogen “Fædreland eller beboet område?”: Det må være slut med den inkonsekvens, at indvandringskritikere fastslår umuligheden af at integrere hundredtusindvis af tredjeverdensfolk i Danmark og alligevel ikke tør drage den logiske slutning: Generel hjemsendelse (repatriering)”

Sikke noget. Morten Uhrskov Jensen er slet ikke klar over, hvad der var for mennesker, der var med til arrangementet. Vi på tosseanstalten kan dog friske Uhrskovs hukommelse op med, at han selv lavede en anmeldelse af en af Peter Neerup Buhls bøger. Den er til at finde på Uhrskovs egne hjemmeside Nomos.dk. Så helt ukendt kan vel Peter Neerup Buhl egentlig ikke være, der ikke overraskende er blevet dømt for racisme?

Hvis man nu er i tvivl om hvorvidt Danskernes Parti er nynazistisk eller ej, så kan man blot kigge på nedenstående billeder af partiets formand Daniel Carlsen, tidligere medlem af DNSB, der tror lige som det svenske Sverigedemokraterne, at bare hvis man skifter uniform og skrårem ud med pæn skjorte og velkæmmet hår, så fremstår man som ikke-nazi og dermed stueren.

daniel carlsen dansk nazist

daniel-carlsen

Foto: Jesper Kristensen

Nej. Den går ikke Granberg. Sorry but sorry posterboy. En gris med læbestift er stadig en gris.

Nu vil vi ikke trætte jer kære læsere, men det der graffiti Morten Uhrskov Jensen blev udsat for, hvor der blev pyntet med et stort A med en ring rundt på hans hus, har gnavet i vores sind. Vi har googlet og vi kan ikke finde noget A, der skulle være symbol for Antifascistisk aktion. Dette er hvad vi fandt, der ligger tættest på:

Socialdemokrati-logo

Frikadelle-Helles partilogo

Men det kan også være, at lømlerne havde dobbeltseendet med pågældende dag…

Anonimous_Alcoholics

Anonymous Alcoholics

Kom nu Morten Uhrskov. Hvordan kan det være, at du er så tiltrækkende for nynazister på grund af din fjendtlighed mod udlændinge?


7 kommentarer on “JP’s Morten Uhrskov Jensen: ‘Nej, jeg talte ikke til nynazister’. Og dog…”

 1. […] JP’s Morten Uhrskov Jensen: ‘Nej, jeg talte ikke til nynazister’. Og dog… […]

 2. Tucholsky siger:

  Uhrskov LYVER da helt bevidst, hvorfor gør han det ?

 3. Jesper Johnsen siger:

  Nynazister er der ikke noget der hedder, der er intet nyt i den nazisme.

  Bliver spændende til efterårets kommunal- og regionsrådsvalg at høre Danskernes Parti prøve at tale sig ud af partistifterens og andre højtplacerede medlemmers fortid i DNSB.

 4. Jesper Johnsen siger:

  Morten Uhrskov Jensen er blevet landsformand i Dansk Samling, kunne man for et par dage siden læse i Jydepotten.

 5. […] Parti, der huserer en flok nynazister, har stillet op i årets kommunalvalg. I fem kommuner spreder de deres fremmedfjendske propaganda, […]

 6. […] JP’s Morten Uhrskov Jensen: ‘Nej, jeg talte ikke til nynazister’. Og dog… […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s