Morten Messerschmidt støtter udsagnet “ikke alle muslimer er terrorister. Men alle terrorister er muslimer”

Så er det sket igen. En politiker fra Dansk Folkeparti har fået karantæne fra Facebook. Og ikke uventet så kaster man sig i offerrollen.

Senest har vi Morten Messerschmidt, der sidder i EU-parlamentet for Dansk Folkeparti. Han blev blokeret efter at have skrevet denne kommentar på Facebook:

“Østkriminelle står nu bag hvert andet indbrud begået i private hjem. Sidste år løb det op i 21.741 tilfælde begået af østeuropæiske kriminelle. Luk grænserne igen.”

Der er ikke så meget tvivl om det sanhedsmæssige indhold i kommentaren.  Det lader vi ligge. Det der i denne ombæring handler om er som sagt den offerrolle man kaster sig ud i. Her for et par timer siden fik Morten Messerschmidt blokeringen ophævet og skriver på sin facebookside:

“Jeg er tilbage…!!!

Tænk engang, at Facebook udelukker folk fra offentlig debat, selvom opdateringen var helt sandfærdig og uskyldig…”

Nu er det lige et par ting man skal forstå, hvad angår Facebook. Facebook modtager ca. 250 000 anmeldelser og det er i timen. Derfor siger det sig selv, at der ikke sidder en hær af moderatorer, der kigger hver eneste anmeldelse igennem. Anmeldelsessystemet er derfor opbygget af en hel del algoritmer. Kort fortalt går det ud på: Hvor mange anmeldelser af et eller andet over hvor lang tid. Det er med sandynlighed, at det er det Messerschmidt er blevet udsat for. I vores optik en meget beskidt måde, at lukke kæften på andre. Tro os. Tosseanstalten er blevet udsat for samme anmeldelsesterrorisme.

Bortset fra alt det så er det altid interessant, at læse rygklappernes kommentarer. Der er den sædvanlige smøre om at Facebook er en stor konspiration og har som formål at lukke munden på dem der siger “sandheden”. Men ikke nok med det, så er der en herre ved navn Mick Bregenow, der skriver følgende kommentar:

Messerschmidt1

Hm. Er han nu så skarp ham der Morten Knivsmed? For kigger man på, hvem der synes godt om den udmelding så finder man…

Messerscmidt2

…Morten Messerscmidt.

I tosseanstaltens optik så er man ikke den skarpeste kniv i skuffen, hvis man mener, at alle terrorister er muslimer. For vi behøver vel ikke opremse alt fra Oklahomabomberen til skolemassakre i USA?

Nej. Det er nærliggende, at opfriske hukommelsen med Anders Behring Breivik, der i juli 2011, foruden at sprænge regeringsbygninger i luften, skød og dræbte 77 mennesker på en ungdomslejr. Det største terrorangreb i Nordeuropa siden 2. verdenskrig. Vel at mærke en Breivik, der i årevis var medlem af Dansk Folkepartis norske søsterparti Fremskrittspartiet.

Så vi gentager lige:

“Jeg er tilbage…!!!

Tænk engang, at Facebook udelukker folk fra offentlig debat, selvom opdateringen var helt sandfærdig og uskyldig…”

Synes du selv Morten Messerschmidt, at det er sandfærdigt og uskyldigt at påstå, at alle terrorister er muslimer al den stund Breivik beviselig ikke er muslim?

Reklamer

12 kommentarer on “Morten Messerschmidt støtter udsagnet “ikke alle muslimer er terrorister. Men alle terrorister er muslimer””

 1. Jesper Johnsen siger:

  ” Sidste år løb det op i 21.741 tilfælde begået af østeuropæiske kriminelle. Luk grænserne igen.” ”

  Morten Messerschmidt hylder vel princippet, at arbejde i Danmark skal udføres af danskere. Det ligner heller ikke noget at disse underbetalte østeuropæere tager brødet ud af munden på ærlige danske tyveknægte.

  • Andreas siger:

   Så du mener, at havde disse østeuropæiske kriminelle ikke begået 21.741 indbrud sidste år – så havde danske indbrudstyve gjort det?

   Det er selvfølgelig et retorisk spørgsmål (svaret er nej)

   Gad vide, hvad tosseanstalt-segmentet mener der skal gøres for at stoppe dette nye fænomen. Vil tro i ikke skænker ofrene en tanke, da mentaliteten jo er “minoriteter har altid ret”!

 2. Hoolio siger:

  Et eksempel. Bombem i detroit var ikke detoneret af muslimer. Ergo er det givne udsagn forkert 😛

 3. Selvom jeg ikke har meget til overs for Messerscmidts holdninger synes jeg dog at det er lidt søgt at sætte en udmelding om østkriminelle (det er her han taler om sandfærdigt og uskyldigt) sammen med et “synes godt om” vedr. terrorister.
  Manden har givetvis markante holdninger om begge sager, men lad nu være med at lægge ord i munden på ham. Det er to forskellige ting og at en af hans tilhængere blander tingene sammen behøver ikke at betyde at Morten gør det samme.

  • Der er ingen udover Morten der ved, hvad han tænkte når han trykkede ‘like’ men vi synes uanset hvad, det er mangel på dømmekraft at trykke på ‘like’ lige der.

 4. Muslim Hater siger:

  Alle muslimer yngler som rotter.

  De er skadedyr allesammen og voldtager i flæng.

  Jeg er ligeglad med om det er lovligt.

  Catch me if you can.

  Sendt gennem Tor og flere proxy servere.

 5. Muslim Hater siger:

  Morten ved mere om østkriminelle og muslimer end den samlede hjernedøde venstrefløj.

  Denne side er en joke.

  Shansen er en stalker og kriminel.

  Kvindemennesket chikanerer Kim Møller og kan ikke finde ud af at skjule sin IP.

  Hun er en taber.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s