Stop Islamiseringen af Danmarks løgne pillet fra hinanden

Som enhver idiot kunne regne ud, så var SIADs -Stop Islamiseringen af Danmarks skændelige voldtægtshistorie i forbindelse med den dræbte amerikanske libyenambassadør Christopher Stevens falsk.

Vi på tosseanstalten har som lovet gravet dybere i historien, efter at vi bragte læserbrevet som N. K. Toft sendte til os.

Anders Gravers fra SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark, slog nemlig et stort brød op med tre artikler med ord og titler som:

“Ifølge nyheder fra det Libanesiske Tayyar.org blev den amerikanske ambassadør slæbt ud, voldtaget og mishandlet efter konsulatet i Benghazi blev angrebet. Dødsårsagen er ifølge Libyan Free Press kvælning”.

“Filmen som påståes er skyld i voldtægt og drab på amerikansk ambassadør”.

“Den amerikanske ambassadør der blev voldtaget og dræbt af troende muslimer i Libyen, var også en do-good’er der så det bedste i de folk der endte med at voldtage og dræbe ham”.

Man skulle tro, at kun tosser som Anders Gravers kunne finde på at bringe den slags historier. Men nej. Selveste Nicolai Sennels, ‘islamkritiker’ filtret ind i Lars Hedegaards Trykkefrihedshalløj samt folketingskandidat for Dansk Folkeparti, fandt det magtpåliggende at skænde og skamfere ambassadør Cristopher Stevens.

På netavisen 180grader, bestyret af vuvuzelaen OBO, bedre kendt som Ole Birk Olesen, folketingskandidat for Liberal Alliance, spredte Nicolai Sennels rygtet.

Konspirationen orkestreredes blandt andet af den kristne libanesiske hjemmeside Tayyar.org (screencap oversat fra arabisk, klik for større):

Men så gik der ikke meget lang tid før det velrenommerede nyhedsbureau AFP afviste voldtægts-snik-snakken med denne meddelelse, hvilket også er bragt i Washington Times (og her snakker vi om Fox News på skrift):

“That report falsely quoted our news agency and has no truth whatsover to it. AFP promptly sent a strongly worded complaint to that website and they removed the report and published a denial, saying that AFP did not report such a thing.”

Så er den potte ude eller?

Njae. Hvis man graver et par lag dybere ned, så kan man af Tayyars artikel se, at ambassadøren skulle have fået den samme behandling som nogle mener Gadaffi fik. Altså voldtægt.

Stort set samtidig som Tayyar.org publicerede artiklen, så kunne man finde samme historie hos Libyan Free Press med konspiratorisk slagtekst som:

Al-Qaeda, CIA armed branch, sodomizing and killing the U.S. ambassador to Libya, is creating the pretext for U.S. final military intervention in Africa?

Og hvem er der lige der står bag Libyan Free Press? Tja, det gør intet mindre end det statslige organ under Gadaffis æra, Jamahiriya News.

Og der er ingen tvivl om at de synes at Gadaffi er en hædersmand når man kigger på Libyan Free Press’ hjemmeside 🙂

Gadaffi snuser til en rose. Eller er han ved at tage en klovnenæse på?

For det ikke skal være løgn, så kolporteredes ovenstående også til Syrian Free Press, en nyhedsside til ære for Syriens præsident Bashar al-Assad. I ved ham gutten, der lader tusindvis af landsmænd blive slået ihjel mens konen shopper luksus på internettet.

Mnå. Hvor står vi så? Udover at stå der, hvor SIADs Anders Gravers og Nicolai Sennels ukritisk bringer løgnagtige ‘nyheder’ i deres kamp mod muslimer, så må man konstatere, at de befinder sig på samme ørkenplanet som Gadaffis og Bashar al-Assads tilhængere.

Nå, ja. Så har vi jo også vuvuzealaen OBO – Ole Birk Olesen, der glædeligt lægger båndbredde til hvad som helst på netavisen 180grader.dk.

Men hallo. Han er jo vuvuzela og folketingskandidat for Liberal alliance – LALL.

PS. For dem der er interesseret i hvad der virkelig skete i Christopher Stevens sidste timer, så kan man læse om det i NY Times.


18 kommentarer on “Stop Islamiseringen af Danmarks løgne pillet fra hinanden”

 1. […] Afghanistan NewsToloNews- Kabul Protests Over Anti-Islamic Film Turn Violent TosseanstaltenStop Islamiseringen af Danmarks løgne pillet fra hinanden ‘Falkeøje’Kultur og meget mere – og til at betale Klientpartiet.dkNews Extra!Ud af min […]

 2. Jesper Johnsen siger:

  Stop Islamiseringen af Danmarks løgne pillet fra hinanden

  Og så blev Onkel Anders sur:

  http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/

  Anders Gravers
  Tid til gensvar

  Er lige kommet hjem i sidste uge fra en konference i New York i SION Stop
  Islamisation of Nations. Der diskuterede vi hvad vi skal gøre ved de
  løgnagtige medier. Pamela Geller kom med det bedste forslag og det er at vi

  hver især som enkeltpersoner skal tage kampen op med de løgnagtige medier,
  der sætter vores sag i et meget dårligt lys. Vi skal omforme os til en
  enkeltmands-mediekampagne og sprede oplysninger og sandhederne om islam og
  vores bevægelser overalt man kan komme til det. Opret en blog eller brug de
  sociale medier som facebook. Om det så kun er to eller tre venner man når
  med sin profil, så betyder det noget i det helt store spil, hvis de tre
  pludselig får øjnene op for sandheden. Skriv læserbreve, skriv på avisernes
  debatfora. Det er et langt sejt træk, men det *skal* gøres.

  Og så videre . . .

  Læs mere på Facebook. Brug linket øverst.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Nu skruer von Gravers bissen på, og kalder til ro og orden.

  Fra dagens udgave af SIAD-Facebook:
  Anders Gravers
  opfordre alle der ikke har billede på deres profil til at få et, fordi imorgen aften bliver alle profiler uden billeder slettet fra alle SIOE grupper.
  Læs også SIADs ordensreglement under filer.

  http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/doc/10150208249791126/

  Hvor følgende vise ord kan læses:

  ” Derfor er vi nødt til at have en tone her på siden der gør at alle kan være her og derfor tolereres beskidt snak, racisme og trusler om død og vold ikke på SIAD-siden. ”

  ” og derfor tolereres beskidt snak, racisme og trusler om død og vold ikke på SIAD-siden ”
  Disse vise ord blev indskrevet af Vor Kære Leder 19. juni 2011. Lader ikke til at de i den mellemliggende periode har været overholdt. Med mindre at man har et ambivalent forhold til begrebet trusler om død og vold. Birthe Jensen kan ikke se nogen problemer i at udtrykke sig truende, “så længe man ikke mener noget med det.”

 4. Birthe Jensen siger:

  Jesper, den sidste kommentar , du skrev, var unødvendigt, da jeg ikke udtrykker mig truende…..

 5. For Satan hvor er SIAD, Trykkefrihedsselskabet, de såkaldte Defence Leagues (Hooligan Bevægelsens politiske gren) dog en stinkende sump af løgne og bagvaskelser. Der er ikke set noget værre siden Joseph Goebbels diabolske forføringskunst .

 6. Tic Tac siger:

  Anders Gravers er arbejdsløs og lever af de penge han stjæler fra dumme folk som koen Birthe Jensen. Han har en forening men ingen foreningsdemokrati og ingen regnskab at vise frem. De få penge han får går direkte ned i hans egne lommer. Jeg ser frem til den dag skattevæsnet banker på hans dør.

 7. John Dough siger:

  “Han tør stå frem! Er du misundelig?” 😀

  Det ville jeg sgu da også turde, hvis jeg havde mit eget nazi-vagtværn, og hvis de mest farlige ting jeg var udsat for, var :
  1)Bedstemødre mod Racisme
  2) At ham der Zølck går på internettet hele tiden og gentager de ting jeg selv har sagt
  og 3) De muslimer med store krumme sabler, som løber rundt oveni mit hovede fordi min medicin ikke er stærk nok.

  Har nogen set filmen hvor Michael Caine og Steve Martin er svindlere? I en bestemt scene lokker de en rig dame til at betale en masse penge “til støtte til modstandskampen i deres hjemland”. Jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig tænkte på det, men hold kæft hvor var den dame dum 😉

  Jeg kan ikke få ondt i røven af at Anders “Jeg laver mine egne oste og min egen virkelighed” Gravers, lokker Birthe Ghostbuster og andre psykisk sygemeldte til at indbetale penge på hans konto.
  Den kloge har altid narret den mindre kloge.
  Eller….lige i det her tilfælde narrer den smådumme den helt ubeskriveligt dumme.

 8. […] //tosseanstalten.wordpress.com/2012/09/17/stop-islamiseringen-af-danmarks-logne-pillet-fra-hinanden/ […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s