Den Korte Avis lyver – igen.

Den Korte Avis har den 2. maj publiceret en artikel med overskriften “En kæmpekleppert påstod, at han var flygtningebarn – da han blev afsløret, kom han med en vanvittig forklaring”

Videre skriver Den Korte Avis i artiklen:

“Han kom til Canada i november sidste år og søgte om asyl som uledsaget flygtningebarn. Han fortalte, at han var 17 år, født i 1998, og på flugt fra krig og forfølgelse.”,

Og avisen gentager flere gange med at påstå, at Jonothan Nicola kom til Canada som uledsaget flygtningebarn på flugt fra krig og forfølgelse.

Den Korte Avis har her fuldstændigt lavet historien om til at handle om uledsagede flygtningebørn, der er på flugt fra krig og forfølgelse.

Sandheden, hvad man også kan læse til det Den Korte Avis linker til, er at Nicola på ingen måde er ankommet til Canada som hverken flygtning eller uledsaget flygtningebarn.

Den Korte Avis har dermed helt bevidst lavet om på hele historien.

 

Flygtningebarn

Jonothan Nicola har ganske enkelt ikke fortalt sandheden om sin alder den gang han søgte om optagelse på et idrætsgymnasium i Canada. Dette blev afsløret, da hans hold skulle besøge USA, hvor man fandt ud af, at Nicola på et tidligere tidspunkt havde søgt om indrejse til USA.

Det viste sig, at han ikke var 17 år men 29.

Det er så hvad det er. Der er tale om en mand, der ikke har fortalt sandheden om sin alder da han ansøgte om optagelse på et idrætsgymnasium og visum til Canada.

Det er der frit frem til at diskutere. Men Den Korte Avis omskriver hele historien til at dreje sig om flygtninge og uledsagede flygtningebørn, hvad der overhovedet ikke er tale om.

Men der lagt i kakkelovnen hos Den Korte Avis, hvad man kan se, når man læser kommentarerne på avisens Facebook, hvor der bliver udspyet galde mod flygtninge og deres børn.

Den Korte Avis afslutter bemærkelsesværdig deres løgnehistorie med:

“Verden er fuld af folk, der vil bedrages. Specielt folk, der er grebet af politisk korrekthed.”.

Vi på tosseanstalten vil nu påstå det modsatte. Os de så kaldte “politisk korrekte” har det med at faktatjekke hvad Den Korte Avis leverer af bedrageriske historier.

Faktaboks:

Karen Jespersen, der driver Den Korte Avis sammen med Ralf Pittelkow har i 2004 udtalt:

“Både politikere og journalister skærer virkeligheden til så det passer i vores kram”. “Det er meget farligt at folk ikke synes at vi er troværdige fordi det i værste fald kan betyde at folk holder op med at læse aviser og stemme. Så er det virkeligt ved at gå galt for demokratiet – så det er vigtigt at få rettet op på.”

Den Korte Avis modtager i 2016 149.000 kroner i mediestøtte fra staten for at ”fremme et alsidigt og mangfoldigt udbud af nyheder af samfundsmæssig og kulturel karakter med henblik på styrkelse af det danske demokrati og den demokratiske debat i Danmark”

 

 


4 kommentarer on “Den Korte Avis lyver – igen.”

  1. Jensen siger:

    Den Korte Avis og min rectum har en ting til fælles.

  2. […] Tosseanstalten har derfor med rette omtalt indlægget under overskriften Den Korte Avis lyver […]

  3. […] satiriske blog Tosseanstalten har derfor med rette omtalt indlægget under overskriften Den Korte Avis lyver […]

  4. LIZZIE LARSEN siger:

    FACEBOOK KØRE HETZ MOD DANSKERNE DER UDTALER SIG OM INDVANDRE


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s