Stop Islamiseringen af Danmark skænder dræbt Libyenambassadør

Kære læsere. “Islamkritikerne” går i disse dage hurtig i selvsving og opfinder den ene stupide løgn efter den anden. Alt for at skabe gang i gaden og opildne den uoplyste skare.

Naturligvis er Anders Gravers fra SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark hurtig på banen. I skulle have hørt lyden, da vores håndflader ramte panden efter at have læst propagandaen på hans sprøjte og på Facebook.

Denne gang bringer vi et læserbrev og vi takker N. K. Toft for dette bidrag! (Links har vi på tossen efterfølgende tilføjet og vi vil senere følge op på historien)

Jeg vil gerne lige oplyse om at på SIAD’s hjemmeside vises der nu billeder af den afdøde amerikanske ambassadør til Libyen mens han bliver båret bevidstløs ud fra ambassaden, hvorefter han senere omkom af røgforgiftning. SIAD hœvder (ved hjœlp af en Google Translate oversœttelse fra en tvivlsom libanesisk kilde) at billedet viser at ambassadøren bliver mishandlet og udsat for seksuelle overgreb fra de “barbariske muslimer”. Dette er ikke alene en dybt, dybt smagløs og ulœkker løgn (selv fra Gravers’ standarder) det er også en hån mod de civile libyere der modigt trœngte ind i en brœndende bygning for at forsøge og redde fire mennesker der desvœrre omkom af deres skader.

Derudover angreber SIAD Obama for at tage større hensyn til muslimerne’s følelser ved ikke at fordømme angrebet, men kun den kortfilm der inspirerede det. Det er naturligvis fuldkommen løgn – Obama ikke alene fordømte angrebet, han har også taget praktiske skridt i form af special-styrker sendt fra USA til Libyen både for at beskytte resterende ambassade personnel, men også for at assistere libyerne i jagten på de forbrydere der brugte demonstrationen som dœkke for deres dybt uciviliserede angreb.

Til sidst bringer SIAD et udsnit af en pressemeddelelse udsendt af den amerikanske ambassade i Cairo der fordømmer den amerikanske kort-film Innocense of Muslims. Dette udsnit bliver brugt til at vise Obama som vœrende eftergivende overfor muslimer, på trods af at 1) udsnittet er blevet trukket tilbage af ambassaden, 2) udsnittet var udsendt af ambassade-personale, og ikke af den amerikanske prœsident eller hans medarbejdere og 3) udsnittet er blevet fordømt skarpt af både Obama, Romney og flere af deres politiske kollegaer.

Denne historie er intet mindre end en skamfuld løgn fra ende til anden, og endnu et forsøg på at manipulere en i forvejen tragisk begivenhed for at styrke Gravers’ sindssyge ideologi og politiske mål.

Jeg har skrevet dette indlœg på SIAD’s egen blog, men da SIAD tilsyneladene tager afstand fra ytringsfriheden er det blevet slettet af moderatoren. Derfor vil jeg opfordre lœserne på denne blog til at kopiere dette indlœg både på SIAD’s facebook side og på deres blog så hyppigt som muligt. Sandheden om denne ulœkre historie skal frem. Også selvom anti-demokraterne i SIAD forsøger at forhindre det ved at knœgte den ytringsfrihed de hœvder at beskytte.

Derudover angriber de den afdøde ambassadør som vœrende en “do-good’er” fordi han ikke var enig med Anders Gravers’ ulœkre synspunkter. Dermed hentyder SIAD direkte til at ambassadøren’s død var hans egen skyld. Jeg bliver normalt ikke lœngere chokeret over hvor lavt SIAD er villig til at synke, men denne gang er de gået ganske meget for vidt.

Foto: Reuters

Tosset og dybt usympatisk, at Anders Gravers trækker en afdød ambassadør ned i sølet. Tænk at pårørende til de dræbte skal behøve læse om “islamkritikernes” bimlende skøre konspirationsteorier.

Tosseanstalten opfordrer naturligvis, at dette bliver delt til så mange som muligt.

Gud bevare anstændigheden og ytringsfriheden!


4 kommentarer on “Stop Islamiseringen af Danmark skænder dræbt Libyenambassadør”

 1. Det national-konservative miljø er en stinkende kloak af løgne og bagvaskelser. End ikke en fredelig pizza-ejer i Viborg kan føle sig sikker for det slæng af bøller og hidsige politikere.

 2. N. K. Toft siger:

  Jeg undskylder stavefejl og sœre grammatiske konstruktioner. Jeg har boet i England så lœnge ar mit danske desvœrre har lidt uoprettelig skade 🙂

  • De var så små og så få at vi undlod at gøre noget ved dem. Endnu en gang tak for dit bidrag! Og vi vil også passende takke ALLE der sender os ting og skriver kommentarer. Vi er meget taknemlige!

 3. Portræt af en højreekstrem kristen-fundamentalistisk og vulgær-zionistisk gidseltagning.

  Har en inflammatorisk anti-muslimske film trailer, der dukkede spontant op på YouTube tilskyndet til det angreb, der efterlod fire amerikanske diplomater døde, herunder den amerikanske ambassadør i Libyen Christopher Stevens? Amerikanske embedsmænd har antydet, at angrebet var planlagt på forhånd, angiveligt af en af ​​de jihad-gruppe, der opstod, i kølvandet på den Nato-ledede omstyrtelse af ​​Libyens Gaddafi regime. Så selvom den dødbringende scene i Benghazi måske ikke er et direkte resultat af den vrede reaktion på den islamofobiske video, så har volden været med til realisere filmens bagmænds dommedagsvisioner.

  Produceret og mangfoldiggjort af en mærkelig samling af højreorienterede kristne evangeliske og landsforviste egyptiske koptere, blev traileren skabt med den hensigt både at destabilisere post-Mubarak Egypten og at påvirke det amerikanske præsidentvalg. Som konsulent for filmen Steve Klein sagde: “Vi gik ind i dette velvidende, at dette sandsynligvis ville komme til at ske.”

  I The Associated Press’ første rapport om traileren hed det: ” – en amatøragtig, nærmest latterlig produktion kaldet >>The Innocence of Muslims<>The Innocence of Muslims<>Desert Warrior<>Desert Warrior<>The Happy Hooker Goes Hollywood<>The Sexpert<>Atlas Shrugged<>Jihad Watch<>Altar or Abollish<>Muslimer kom og erobrede vores land, på samme måde ønsker de at erobre Amerika “.

  Organiseret af Geller og Spencer blev demonstrationen omhyggeligt timet til at falde sammen med kulminationen på ​​midterm kongresvalgkampen, ​​som mange højreorienterede republikanere håbede de på, at de kunne udnytte WTC-tragedien ved at appellere til anti-muslimske følelser i deres fortørnelse over, at det amerikanske folk havde valgt Obama til præsident.

  Gennem venskabet med Nasrallah, stødte Klein ind en anden radikal koptisk separatist ved navn Morris Sadek. Sadek har fået forbud mod at vende tilbage til Egypten, hvor han er bredt hadet for sine uhyrlige anti-muslimske amatørvideoer. På dagen for Ground Zero manifestationerne blev Sadek set spankulerende rundt i gaderne i Washington, DC, – den 11. september 2010 – , med et krucifiks i den ene hånd og en bibel implanteret med det amerikanske flag i den anden. “Islam er ond!” råbte han. “Islam er en kult religion!”

  Mens et nyt amerikansk valg nærmer sig, og den egyptiske regeringsmagt pludselig er kommet under kontrol af Det Muslimske Broderskab, afsluttede Klein og Sadek Nakoula deres forberedelser til det, der skulle blive deres største propaganda stunt til dato: >>Innocence of Muslims<>Copts Today<<, en arabisk-sproget nyhedstjeneste med fokus på koptiske anliggender blev Sadek set tage en afslappet gåtur ned af Washingtons M Street den 11. september badet i solen på en perfekt efterårsdag. Pludselig så han sig omgivet af fire vrede koptiske kvinder. Mens de skældte Sadek ud for at give næring sekterisk vold, tog kvinderne deres sko af og begyndte at slå ham i hovedet.

  “Hvis der sker noget med en kristen i Egypten,” råbte en af ​​dem til ham, “så vil du være årsagen!”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s