Facebookgruppe fryder sig over en tilfældig død muslim

I Facebookgruppen “NEJ – til kriminelle indvandrere og islam”  jubler medlemmerne over, at en for dem helt ukendt muslim er afgået ved døden. Her lader vi kommentarerne tale deres tydelige sprog.

Nota bene: Selvom tidsangivelserne ikke passer, så er kommentarerne skrevet kronologisk. Vi har hentet dem ved to forskellige tilfælde.

begravelse

begravelse2

begravelse3

begravelse4

Vi sidder tilbage og tænker: De racister der har indvandret til Facebook. Hvornår bliver der integreret? Hvad med skik følge eller websted fly? I vores optik bliver der ved og ved med at bryde Facebooks regler om at Facebook skal være et godt sted at være.


114 kommentarer on “Facebookgruppe fryder sig over en tilfældig død muslim”

 1. Arjeta Dalifi siger:

  Hold kæft hvor det lavt af jer det der i alle skriver. I burde fandeme have noget respekt overfor folk. En 16-årig dreng er død og i har intet sympati overfor ham, skam jer seriøst.
  Selv os muslimer har ondt af når nogle kristne, jøder osv. dør, men i har da intet respekt for nogle.
  Jeg håber inderst inde at i kommer til at fortryde det i har skrevet, for det er alt for meget.

  • André Nielsen siger:

   Helt enig! Husk dog, at de individer der har kommenteret, er dårligt begavede uoplyste stakler….

   • Mig siger:

    1.220 medlemmer.. Hvor er det dog synd for dem. Måske skulle vi samle ind til dem så de ka’ købe sig en ny hjerne!
    Pak jeres kommentarer sammen og stik dem op hvor solen aldrig skinner, præcis samme sted som jeres “begavelse” kommer fra!

  • Morten siger:

   Jeg kan kun give dig ret… jeg er pæredansk men kan slet ikke sætte mig ind i det de skriver. Hvis det var deres egen kammerat / søn / familie havde de nok set anderledes på det. Heldigvis er det kun nogle “få” idioter som har kommenteret det. Man kan bare ryste på hovedet af mennesker som kommenterer på sådan en måde. Der er masser af kristne mennesker som har medfølelse. Jeg er en af dem. Desværre er der også bare visse mennesker som glemmer hjernen ind i mellem.

  • Kim Petersen siger:

   Problemet med de her lavtstående mennesker er jo at de tror de er nogle fandens tastaturkrigere. De ville aldrig turde sige det højlydt ude i den virkelige verden.

   Jeg håber vi ser disse medlemmer til en begravelse af deres egen familie, så skal der fandme synges og danses på deres grav.

  • Svend svin siger:

   Lige præcist. Absolut ingen respekt. Hvorfor syntes du det er lavt at folk har en mening? Er det kun fordi den ikke lige passer ind i din verden ? Vi kan jo ikke få alt vi peger på og så skulle du tænke på om det måske ikke er dig der er forkert på den og ikke de 50+ folk du ikke har samme mening som. Det er jo lidt underligt at en skulle have ret men tusinder tager fejl.At kæmpe imod noget såsom racisme er håbløst. Man kan sjældent kæmpe det rigtige væk og få det forkerte indført. Racisme vil altid beså. Der er absolut ikke mange der gider at deres gæster skider midt i stuen og kræver alt du ejer for derefter at svine dig til og kalde dig racist hvis du nægter at udlevere ALT, inden de skrider ind og besætter dine 2 gæsteværelser og dit soveværelse så du selv må sove i garagen. Danskerne er sgu nogle svagpissere som ikke har en skid rygrad. Pisse konflijtsky for tænk hvis de kalder os racister. Ja og hvad så. Kald os hvad i vil. Vi har stadig samme mening.

 2. Ken siger:

  Lad dem endelig skrive hvad de lyster på facebook, så har man nem dokumentation på hvor forfærdelige hadske individer de er.

  • Svend svin siger:

   Og hvad faen vil du bruge den slags ligegyldige informationer til ? Aftenlæsning måske ? LOL…..Ja så fik vi atter en kommentar at grine af. Tak.

 3. Mads siger:

  FY FOR HELVEDE! Skammer mig over at være dansk, når jeg hører jeres udtalelser.

  • Martin siger:

   Er helt enig, det sætter også os andre i dårligt lys at de sviner andres sorger til, det respektløst! Føj…

 4. Søren siger:

  Puha, jeg skammer mig, når jeg ser med”mennesker” skrive så grimt om andre. Tonen på sociale medier er decideret skræmmende, og visse mennesker er tydeligvis ikke i stand til ikke at skære alle over én kam. Heldigvis er det langt fra størstedelen af den danske befolkning, jeg kender til, kristne som muslimer, der falder for den type yderligheder, som ingen steder hører hjemme.
  Jeg kan simpelthen ikke begribe, folk kommer med de udmeldinger. Det vidner om for let påvirkelige individer, der aldrig har fået den værdifulde lektie i at se på nuancerne. Verden er ikke bare sort og hvid (bogstavelig talt), men med det had må konklusionen vel være så letkøbt, som at noget bare er uden for pædagogisk rækkevidde – og i øvrigt har for let ved at påvirke andre uden for denne rækkevidde.

 5. Hassan Gujjar siger:

  Små røvhuller, den dag en af jeres egen dør, så ser vi hvor sjovt det er! fucking luderunger!

 6. Sarah siger:

  1 musilmer bliver begravet I en muske
  2 man har ikke sex med en død ( måske har i – men ik os )
  3 det ser jo ud til at være en elsket dreng så derfor vil alle jo hjælpe til
  4 ja kvinder må gerne kommer
  5 helt ærligt – fuck jer racister – få lige jeres data for i dømmer nogle- forstået #bitches

  • Sarah, kvinder må desværre ikke komme da de græder højt og skriger og slår på sig selv når det kommer til sådan noget med at en tæt er død.
   Så i stedet er kvinderne hjemme hos moderen i denne situation, og trøster og støtter.
   Mens mændene holder kisten og føre den hen til graven da mænd er mere stærke og kan holde deres store følelser inde. 🙂

   • ibn Annette siger:

    Du har ret i man ikke må græde højt eller slå på sig selv. Kig på billedet der står kvinder i baggrunden.

    Det understøttes af, at Umm ’Atiyyah beretter, at ”profeten (må Allah’s velsignelser og fred være med ham) forbød os fra at følge begravelsen, men han gjorde det ikke absolut for os” [al-Bukhari, 1206]

    Og Allah ved bedst.

  • Svend svin siger:

   hvis kvinder gerne må komme hvorfor er der så ikke en eneste ? Men kvinderne elskede måske ikke drengen i kisten ? De vidste han var en skidt knægt allah havde taget livet af fordi han ikke kunne opføre sig ordentligt.

 7. Sarah siger:

  Vi har jeres navne så bare pas på

 8. Rasmus siger:

  Sikke dog en opdragelse disse utrolig snæversynede mennesker må have fået.. Tro endelig at dette gælder alle kristne… Det er blot en lille gruppe…
  Istedet for t komme med trusler over nettet til disse smålige mennesker så vis i er bedre og ikke en gruppe mangen til!.. Ryst på hovedet istedet for at true med at i har deres navne eller vil grine hvis en af deres nærmeste dør.. Det kommer der intet godt ud af.

  RIP

 9. ledrakenoir siger:

  Ja man kan spørge sig selv om hvem det egentlig er
  der lever mest i den dybsorte middelalder… :-/

 10. Jesper Johnsen siger:

  En samling ubegavede klaphatte, køtere på alle sprog. De må have et usselt liv.

 11. […] Indlægget er syndikeret fra Tosseanstalten. […]

 12. Mig siger:

  1.220 medlemmer.. Hvor er det dog synd for dem. Måske skulle vi samle ind til dem så de ka’ købe sig en ny hjerne!
  Pak jeres kommentarer sammen og stik dem op hvor solen aldrig skinner, præcis samme sted som jeres “begavelse” kommer fra!

 13. Malak siger:

  Jeg får det helt dårligt af at læse de kommentarer og undrer mig virkelig hvordan de kan være så negative og hadsk overfor folk de ikke kender. Og hvordan kan man overhovedet lave sjov ud af en persons død?! Mangler disse mennesker virkelig SÅ meget empati ?!!
  Er dog meget glad for at se de søde danskere som siger imod de grimme ord og tager afstand fra hadet som bliver spredt på billedet 🙂 respekt!

  • Nina siger:

   Selvfølgelig bliver der taget afstand. Det er forfærdelige folk med snævertsynede meninger. Vi er alle mennesker ligegyldig hvad tro vi har. Og ingen burde tale sådan om de døde. Bliver sgu lidt flov over at folk kan finde på at skrive sådan om andre mennesker. Heldigvis er det en meget lille del af danskerne der er så lamme i roen og har sådanne meninger….

 14. Mona siger:

  Sååå nu er ham der myrdede den unge knægt, simpelthen et forbillede for disse fortabte sjæle? Jeg er fuldstændig målløs.. Jeg kan desuden se at en af mine venner er en af de 1200 medlemmer. PINLIGT! Må han hvile i fred – han fortjente ikke at dø på den måde.

 15. Ferhat siger:

  Dem der ler sidst ler altid bedst.. I skal nok smage det selv en skønne dag.. I burde skamme jer.. I har det alt for godt. Det derfor i kan være som i er.. Men glem aldrig en ting vi lever kun en gang og den ene gang kan nemt blive et mareridt for jer.. Jeg håber at i vil finde den rette vej inden det er forsent!!

 16. Michael Madsen siger:

  Kan I ikke skrive det direkte link på? Altså så man kan se det rigtige opslag?

 17. Teis Fussing siger:

  Det er en vaske ægte racist, den tone er for skarp for mig de skal have lov og begrave deres kære og vis respekt for en afdød uanset hvor de måtte komme fra.

 18. Elvisa siger:

  Holy shit kan da bare sige som en muslimsk pige syndes jeg fandme det er flovt at der findes sådan nogle mennesker den dag i dag jeg er lige glad med hvilken tradition eller religion mennesket har så der ingen der fortjener at dø og at det skal sidde og more sig over sådan noget er langt over groft

 19. Lucas H. Olsen the wise siger:

  Ville næsten være imødekommende for at nogle af I danskere, der skriver oplæg på ovenstående side, skulle være født som jøder i Tyskland i 1940’erne. Så kan I fandme selv smage lidt på jeres blodige og uhensigtsmæssig adfærd. Jeg synes I selv skulle prøve at være uønsket og anset for at være et udskud. Hav dog lidt respekt.

 20. Elmo siger:

  Det viser bare hvor lavt mange danskere kan synke. Selvom det er et rigt land og det er “det gladeste land i verden” så findes der stadig en stor del af befolkningen der er dummere end får, og de fortjener at miste en nær familiemedlem, hvis de skal juble over andres tab. Skammer mig atter igen over at bo i det her forbandende land, hvor rigdommen er overflødig og den menneskelige infrastruktur er på så primitivt niveau man ikke har nogen stolthed i at være dansker.

 21. Riyad Dommariya siger:

  Det er pga. Sådan nogle
  Kommentar, Danmark bliver dømt for at være et ikke imødekommende samfund

 22. Asbjørn Malling siger:

  Ja jeg for mit vedkommende skammer mig da noget så grufuldt over at være dansk når sådan en flok klaphatte skal have lov til at gå rundt og puste det op at være dansk er storslået, kæft en flok nokkefår, de burde fandeme skamme sig, at tænke sig de udtaler sig på sådan en respektløs måde, føj siger jeg bare, jeg væmmes ved sådanne “mennesker”

 23. mathilde siger:

  Føj for nogle kommentare! Er dyrt chokeret! Der findes ikke ord for den opførelse!! Tænk at man med god samvittighed kan få sig selv til at skrive sådan, jeg skammer mig og de danske bogere der ikke kan vise respekt for de døde, de burde lige prøve at vende den om hvis de havde mistet en af deres nærmeste. Kan ikke beskrives hvor usympatisk og væmmeligt det er at læse sådan noget! Håber nogle kan banke noget fornuft ind i deres hoveder!

 24. Fatema siger:

  hvad er i for nogen mennesker👆? Har i slet ikke respekt? Det kunne ligeså godt have været en af jeres familie/venner!! Ville i så finde jer i at folk skrev sådan noget om jeres familie/venner, Nej det tænkte jeg nok!!! Så fucking luk munden og hav lidt respekt for de døde!!!!!!!!😡😡😡😡

  • richardt siger:

   Jeg vil give dig (Hassan Gujjan) ret i at deres kommentar er utrolig negative, og meget lidt pænt, nærmest et sprog brug der hører mennesker til med meget lidt respekt for andre, og den måde de ytrer sig på, er jeg og mange danskere ikke enig med dem i.
   Men at du kalder dem ” luderunger “, er min verden desværre et ligeså lavt sprogbrug.

  • Svend svin siger:

   Altså jeg vil lige sige at hvis nogen gjorde det ved mig var jeg sgu da ligeglad. Jeg ville da bare hoppe let og elegant videre og ikke sidde og gøre mig selv og mit folk til ofre som i altid gør i muslimer. Det er så synd for os. Pis og papir. Fedt hjem og byg jeres land op i stedet for at rende rundt heroppe og kræve og kræve .

 25. Fucking dansker siger:

  I bare nogle flok Taber bag skærm, hvis i er så racist hvorfor fuck beviser i ikk over for os fucking luder dansker ingen af jer dansker ved hvem jeres rigtig forældre flok Taber

 26. luderungerracister siger:

  Fucking racister luderunger danskersvin i er kun seje bage jeres skærm i har ikke noget respekt eller nogle æreløse hunde !! Fucking danskersvin !!!!!!! Jeres dage kommer ;)!!!!

  • Morten siger:

   Nu er du jo ikke en pind bedre. Hold dog en pæn tone. Eller vil du ned på deres niveau ?

  • Jordboer siger:

   De to ovenstående kommentarer, går jeg ud fra, er blevet skrevet af et/flere menneske(r) med anden etnisk herkomst end “dansk”.
   Jeg er selv født og opvokset i Danmark, men “indvandrer” af udseende, med en udenlandsk far og en dansk mor. Jeg er hverken muslim eller kristen, men har haft begge muligheder. De færreste mennesker vil nogen sinde forstå hvad den reelle effekt af racisme er, før de selv, i en tilstrækkelig grad, er blevet udsat for det.
   Den hyppigste bivirkning af racisme er som regel mod-racisme som ovenstående kommentarer er et glimrende eksempel på.

   Min kære ven. Du der kalder mennesker fra en fiktiv afgrænsning af planeten Jorden (Danmark), for “luderunger”, “danskersvin”, “æreløse hunde” og kommer med indirekte trusler, samtidig med du konkludere at de sidder og er seje bag deres skærm.

   Hvor min bror, hvor er DIN ære henne? Hvor er DIN respekt henne? Hvorfor må DU være sej bag din skærm? Hvorfor er du ikke stærk nok til IKKE at lade deres racisme blive DIN racisme?
   Du skriver din kommentarer under en bl.a. en masse danske menneskers kommentarer, hvori de tager afstand fra- og skammer sig over det der er omtalt i artiklen.

   Hvis du var født og opvokset i Danmark, kunne du, hvad jeg ved af, ligeså godt have endt med at blive en af de danskere der hader indvandrere så meget.
   Lige såvel som de danskere der er omtalt i artiklen kunne have været de mest irriterende stereotyper af indvandrere jeg selv kan forestille mig, havde de været født i et mellemøstligt land. Jeg mener ingen disrespekt med dette!

   Jeg kender udfordringen. Jeg har selv været udsat for et stort nok pres kombineret med den rette mulighed for at tilslutte mig andre indvandrere og lære at snakke “det sprog” og spille “det spil”. Jeg valgte en anden vej fordi det ikke altid skal være den nemmeste vej. Det er ikke dit mål der er vigtigst, for når du når dertil har rejsen været altafgørende..

   For alle os der kan se disse ting klart og ikke sætter sig hverken over eller under andre mennesker, er vi næsten moralsk forpligtet til at snakke med andre mennesker og især de mest ekstreme af begge sider. INGEN er virkelig udenfor pædagogisk rækkevidde!
   Lad os i fællesskab samle en FYSISK gruppe mennesker, med alle etniciteter, der har fået nok og ved bedre. Når jeg siger fysisk mener jeg, at det ikke bare skal være en facebook gruppe, men et sammenhold af mennesker der stræber efter at skabe broer mellem hver side med formålet at få genopbygget den gensidige respekt der i alt for lang tid har været fraværende. Samtidig prøve at nedrive alle de fordomme nogle indvandrere måtte have om danskere, såvel som nogle danskere måtte have om indvandrere.

  • Kristine siger:

   Din tone! Godt nok er de racistiske, men det betyder ikke at du skal skrive noget upassende!

  • Svend svin siger:

   Det gør din sidste dag jo også. Vi dør skam allesammen uanset om vi tror på allah eller om vi tror på den RIGTIGE Gud.

 27. Noura siger:

  Drengen er kræftedeme død og I nærmest danser på hans grav? Hvor lavt kan I lige synke? Jeg tror I behøver, at få denne her cliche lektion af vide igen: Hav respekt for dine medmennesker. Hvad fuck ville du ikke lige gøre, hvis der skete noget slemt med dine nærmeste? Hans familie sørger og stortuder lige nu, og ikke nok med at deres egen er død, og skal I også lige trampe lidt mere på det, og komme ud med jeres platte kommentarer. Det her er virkelig til at græde over. I er simpelthen så fulde af lort, at et toilet er jaloux på jer.
  Jeg vil ikke ønske jer det samme, som der skete med denne lille dreng, men jeg ønsker da fucking meget at Gud tilgiver jeres klamme mund.
  Pænt farvel og fuck da også lige ned i kloakken, så er vi alle glade.

 28. sahra siger:

  Det er hjerteskærende for mig at læse disse kommentarer. Det vil jeg også have hvis det var omvendt!!! Det er et billed af den 16.årig Mahmouds kiste som mistet livet efter han havde stjålet en knallert. Jeg har SÅÅÅÅ ondt af hans familie og venner som har læst nok af negative kommentarer om deres søn. Men at omtale sig så grimt om en 16.årig på sin begravelsesdag er tarveligt 😦
  – Hvor bliver menneskeheden af?? Er glad for at jeg kender/har mødt mange dansker som er guld værd. I som har skrevet de kommentarer kan jeg med smil på læben fortælle jer, at jeg kommer ikke til at ændre mit billed af dansker! Jeg har nemlig lært og ikke generalisere som de ovenstående mennesker har endnu ikke tillært sig! Ærgeligt for dem og skam at vi lever i en verden som er så fuld af had -.-

  Husk at sprede kærlighed 🙂

 29. Olivia Henriksen siger:

  Hvor er det pinligt at være dansker med så racistiske og dårligt begavede mennesker

 30. Rojda siger:

  Det er dybt fustrerende at læse de væmmelige kommentarer. Det er simpelthen så respektløst og umenneskeligt, at I burde skamme jer. Ingen fortjener at blive talt så grimt til, uanset hvilken baggrund man måtte have, race eller hudfarve. Føj. Håber at I vil lære at opføre jer ordentligt og behandle alle mennesker med respekt.

 31. Chelina siger:

  Hvordan bør man reagere til denne slags? Bør man overhovedet reagere? “Hvis man ignorere det, forsvinder det nok på et eller andet tidspunkt”, er det virkelig sådan vi bør tænke? Jeg tror det er på tide at vi, danskere, får respekt for hinanden. Og når jeg snakker danskere, inkluderer jeg selvfølgelig også muslimer samt andre religioner og minoritets grupper. Hvorfor har vi et behov for at se ned på hinanden og hade hinanden blot fordi vi ikke har samme hudfarve eller religion? JA, der er indvandrere som ikke kan opføre sig ordentligt og det kan godt være, at de ikke bør ‘være i vores kære Danmark’, men de er da for guds skyld ikke de eneste. Og hvad med de indvandrere som lever et dybt funktionelt liv i Danmark og gør alt hvad de kan for at integrere sig? Bør de smides ud af landet fordi de har en anden tro og hudfarve? Jamen Danmark, hvad sker der for dig?

  Hvis en såkaldt ‘etnisk dansker’ begik kriminalitet (fordi det sker altså også) og blev dræbt på grund af dette. Ville det være retfærdighed for jer? Det tror jeg ikke. Hvis en ‘etnisk dansker’ gennem deres liv havde begået kriminalitet på regulær basis, ville forslaget så være at smide dem ud af landet? Det tror jeg ikke. Ville vi ikke ønske at få denne person integreret i vores samfund og give personen hjælp? Hvorfor kan vi ikke ønske præcis det samme for en person med anden etnisk herkomst end dansk?
  Lad mig sige det således, hvis jeres søn eller datter en dag begår kriminalitet, så tror jeg ikke i ønsker at få ham/hun smidt ud af landet. I vil ønske hjælp.

  Tænk jer om engang. Vi snakker så meget om respekt, retfærdighed og ligerettigheder. Og vi er så stolt et land fordi vi har det som vi har det, men I pisser op og ned af det når I kommer med sådanne kommentarer. Jeg er ikke skuffet over at være en del af Danmark når I skriver som I gør, men jeg er stolt over ikke at have samme tanker. Og jeg priser mig lykkelig for at andre har det lidt ligesom mig. Helt ærligt, vi har det hele liggende foran os. I kan række armen ud og røre ved det!! Lad os få udryddet denne racisme, hvorfor ikke?

  • ledrakenoir siger:

   Der er stemmer i at tale til svinehunden – det er desværre at flere ideologier (som gør meget ud af at understrege at de ikke er en ideologi) styrer flokken ved at skabe “dem og os” for tiden med uhyggelig succes – energikilden er frygt, der (over)spilles på frygt fordi det virker (på kort sigt)… :-/

  • Lasse siger:

   Bedste kommentar i denne tråd – tak fordi du satte ord på mine tanker!

  • Svend svin siger:

   Så lad os for guds skyld prøve at ignorere muslimerne. Går de så også væk ?

 32. Chaher siger:

  pas på alle perker kan find jer.. Drøm ikke at de står foran døren hos jer

 33. Chaher siger:

  Og en ting mer. I får bar fler perker til at kneppe landet mer

 34. Michael siger:

  Det er altså langt over grænsen for anstændig opførsel,stop det der!!!

 35. Michael siger:

  Det gælder også dig Chader,du er jo heller ikke for klog,når du hopper med på den vogn.

 36. Morten siger:

  der er ikke noget galt i det de skal fucking bare skride ud af vores land og følge vores love og regler uden at ændre pådem der skal ikke tages ellers vises hensyn til dem og deres religion hvis det er det de vil. så kan de tage hjem her er vi os og sådan skal det være.. ikke andet fucking muslimer

 37. ali alhusaini siger:

  Hvad fandend raver det jer i deres religion efter at jeg har læstat jeres kommenter tror jeg ikke at danmark er et frit land. Det her ertil alle dem som skskriver dorligt om hvors religion
  Rasistiske menesker dem som skriver dårligt

 38. ali alhusaini siger:

  Hvad fanden raver det jer i hvores religion
  læs godt. Efter hvad jeg har læslt jeres
  Kommentere tror jeg ikke at danmmark er et
  Frit land .i er er bar ssådan nogen rasistiske
  Menesker

 39. Batuol Hamid siger:

  I er en flok røvhuller, der er ikke så meget andet at sige. Fucking skam jer! Håber karma rammer jer, og i får den samme tur. Hvor beskidte har man lov til at være, brækker mig over jer. Møgunger, skider på jer og jeres idiotiske holdninger, og meninger, jeg elsker Danmark og håber de får en del flere moskeer, kunne være meget dejligt, synes alligevel jeres kirker er så tomme, at de burde rives ned 😉

 40. mariam siger:

  SKAM jer. Lækkk danske kortofler hold jer væk fra os muslimer. I er ikke værd ‘at snakke om folk der er fuld af ære.

 41. Mennesket siger:

  Sørgeligt hvor utrolig nemt det er, at kommunikere lige forbi hinanden via tekst, når man ikke får alle de vigtigste dele af kommunikationen med, f.eks. toneleje, ansigtsudtryk, kropssprog og øjenkontakt.
  Dejligt at se hvor stor en del af kommentarerne, der lader til at være skrevet af jordnære mennesker.

  HATE HAS CAUSED A LOT OF PROBLEMS IN THIS WORLD
  BUT IS HAS NOT SOLVED ONE YET.

  KÆRLIGHED——–Kærlighed
  ÆRLIGHED———-ærlighed
  LIGHED————–lighed

  Would your 8 year old self, be proud of you now?…

 42. Shit happens. Knægten var tyv. I negerland var der røget en arm. Pengene til en kommende bistandsbums er hermed sparet. Få jer et job i stedet for at tulle rundt i jeres homo tyrkerklubber.

 43. Anne siger:

  Føj nogle usle mennesker! Hvor bliver man dog bare rasende! At fryde sig over andres ulykke, det er jo sygeligt og ekstremt sørgeligt. hvor er det trist at man begynder at skamme sig over at være dansk:( tænk at ytringsfriheden er blevet til et begreb der giver os retten til at håne og true andre mennesker..øv øv

  • Svend svin siger:

   Der skal satme ikke meget til at hyle jer ud af den. Lidt skodsnak og i fiser alle til himmels. Pas nu på os trawlere. Måske vi prøver at hidse en stemning op og ikke andet bare for lirens skyld. Det er sgu ligeså godt som den snak der kører. . . .!

 44. Kristine siger:

  Tænk at folk kan skrive sådan noget.. Jeg bliver så lamslået ud af nogen som selv er det samme som jeg.. Men alligevel at de skriver sådan noget,’unødvendigt, upassende diskriminerende ord. 🤐 Jeg er en ung dansk pige.. Jeg er 100% dansk!
  Bare på grund af at man er brun,muslim eller noget andet, betyder det ikke man skal hades ved ens egen grav. Man er dansk, hvis man føler sig dansk, hvis man føler sig dansk og gerne vil Danmark. Det er ihvertfald det eneste meningens fulde målestok i mit hovedet!
  En højt uddannede person er da ikke mere værdigfuld end at arbejde som kassedame eller pizzasælger. Man er i bund og grund slet ikke dansk af at kunne svare på nogle trivia-spørgsmål. Og det komiske ved det hele er at 3del af DF’s stemmer ikke selv kan besvare de spørgsmål fra kunster fra for 50 år siden.. Ved ikke om jeg skal grine eller græde:/
  Er det virkeligt rigemeligt, at man kræver af folk som, som kommer her til – eller efterkommer af indvandre- at de skal svare på MERE end hvad “indfødte” dansker kan?! Det er ret absurd i mit hovedet må jeg sige..

  Ved det jeg lige skrev ikke hørte til.. Men det skulle bare ud! Det her er direkte til Stefan Hansen.!.!

  Og det her er til alle de vidunderlige mennesker der støtter drengen<3
  Jeg forstår godt at folk får ondt af drengen..
  Men vi skal huske at der findes nogle mennesker der har nogle usle hjerter..
  Jeg får så dårlig samvittighed, om at det er en som har præcist samme national som en selv.. Er så pinligt berørt.. Jeg kan også se at nogle af jer andre muslimer, der kommentere på indlægget.. Selv skriver noget upassende.. Nej! Det skal i ikke.. Man skal i bund og grund slet ikke skrive sådan noget (til alle) overhovedet! Ingen tale om..
  Wow.:/ jeg har mavesår. Jeg får mavesår af de mest mærkelige ting, såsom det her..
  Jeg ryster.. Som om jeg har gigt når jeg ser sådan her noget.:/
  Jeg har stor respekt for muslimer! Jeg elsker muslimer mere end noget andet.. Nogle andre tænker sikkert at jeg fedter for dem? Men nej.. Det her kommer dybt fra hjertet af..

  Mvh- 12 årig Kristine!:)

 45. Allan siger:

  Jer mentalt forstyrrede menneskelige affaldssække….
  Kig på verden idag.? Bliv endelig ved med at sige “Islam er en religion af fred” MIG I RØVEN!
  Sørgelige aber, i sætter jer ikke en skid ind i tingene.. Er så pisse træt af at muslimer SKAL have særbehandling i danmark, Ellers går de bare i protest, indtil de får hva de vil ha… du ved
  Gider ikke betale skat, Bmw, kriminalitet osv osv osv…
  Hver gang en lille muslim dør i danmark, om personen er 4 år gammel eller hva, så kommer der Altid et smil på læben, og tanken om 1 mindre…. Ja det jo kun luxus….

  Men altså, Lige til de danskere der sidder herinde og siger hvor synd det er for muslimerne… Liiige indtil jeres lille datter på 12 bliver Gennem kneppet af Mr.Islam ( Fredens Religion )
  Så skal i nok ændre jeres syn…. men når det kun går udover andre? Blarh fuck det..

  Største juleønske… er en offentlig plads, til henrettelse af kriminelle muslimer… og de andre muslimer der ikke gider det danske samfund…. I Ved sådan en plads, , som der Idag ( 2016 ) er i byen Raqqa I Syrien.. ( Og andre steder self ).
  Såå hvis de kan,,,, kan vi vel også? Men Nej nej! ….. Ingen bacon i skolerne, Ingen gris i kantinen… Kæft et samfund….
  Tak politikere…. og mentalt forstyrrede idioter som jer, der skal prøve at hjælpe…… Håber så inderligt, at Jer der gør alt for at beskytte og hjælpe disse muslimer…. håber jeres børn bliver voldtaget SÅ hårdt af en muslim…. og Når det sker? Ja så skal i fandeme nok ændre holdning!

  Og dig Kirstine 12 år…. Nej nej nej nej nej hvor burde dine forældre skamme sig!!!!! Kæft en opdragelse….. Men gårud fra dine forældre er skilt alligevel 🙂 Så det nok derfor.

 46. Poul jensen siger:

  Verden bliver først et bedre sted at bo, når alle muslimer er døde. Og jeg mener ALLE.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s