Stop Islamiseringen af Mexico!

Forvirrende overskrift? Læs videre.

Det er stille for tiden i Stop Islamiseringen af Danmark og intet hører vi fra deres kære leder Anders Gravers. Vi gætter på, at han har travlt over i USA, hvor han vil konspirere sammen med Stop Islamisering af nationer – SION (de har også lavet en Stop Islamization of the World, så nu mangler vi bare Stop Islamization of the Universe and Beyond).

Til begivenheden er der skøre tosser fra hele verden, inklusive ‘islamkritiske’ guruer som Robert Spencer og Pamela Geller. Antimuslimer, antikommunister, anti-alt-mulig. Nogle som Anders Breivik ser meget op til.

Vi vil ikke gå så meget ind på dem hver i sær lige nu, så vil vil hellere kigge på deres plakat til begivenheden:

Flot ser det ud ikke sandt? Men sagen er, at de ikke selv har lavet plakaten. Plakaten blev i tidernes morgen lavet af FN, som vi kan se nedenunder:

Og hvad så, tænker folk. At de mangler kreative evner i SION kan vel ikke komme som en overraskelse. Nåh, de er gode til Photoshop, hvor de har tilføjet en del flag.

Korrekt. Men det er nu det sjove kommer! I samme ombæring, så har de glemt at fjerne nogle flag. For hvis man fulgte med i geografitimen, og kigger godt efter, så kan man konstatere, at der er nogle flag der mildest talt er malplacerede på SION’s plakat.

Der er flag fra følgende lande: Cuba, Jugoslavien, Sydafrika (under apartheid) og – hold nu fast kære læsere – Irak! Der er også Honduras, Panama, El Salvador og Haiti.

Sørme om det ikke kører for dem i SION. Alle lande meget vigtige puslebrikker i islamkritikernes kamp. Der sker nemlig SÅ meget islamisering på kommunistiske Cuba, muslimerne er ved at æde Serbien og Irak skal for alt i verden ikke havne i muslimernes hænder! Og Mexico!

Oh, dear! Men den med apartheid kan vi bedre forstå 🙂

Og hov, hov, hov! Der er et flag der mangler! Dannebrog! Hvornår sender du en pressemeddelelse Anders Gravers og kræver Dannebrog påklistret plakaten?

Vi venter spændt!

Reklamer

13 kommentarer on “Stop Islamiseringen af Mexico!”

 1. Jesper Lthjohan siger:

  Hvordan fravlger jeg mig mail fra tosseanstalten

 2. Jesper Johnsen siger:

  Stop Islamiseringen af Mexico!

  Var det ikke på tide at Vor Kære Leder Anders von Gravers tog fat på at stoppe islamificeringen af danske områder, når nu problemet ifølge hans verdens-organisation er så stort.

  Han kunne f.eks. afholde en demo for at hindre moské-byggeri på Læsø. Eller hvad med Anholt? Der bor efter sigende et par personer ved navnet Allan, et navn der i SIADs optik er synonym for Allah.

  Vi har masser af beboede småøer, hvor islamisterne kan skjule sig for SIADDL’erne og andre med samme fædrelandskærlige indstilling.

 3. John Dough siger:

  Jesper Johnsen er en glad spøgefugl, men hans ellers udmærkede humor er forlængst overhalet af virkeligheden, da Anders “Jeg er antinazist og kalder antinazisterne nazister, hvilket egentligt gør mig til anti-antinazist, hvilket egentligt gør mig til nazist” Gravers skam allerede har været ude at afislamifisere så islamiske steder som f.eks Thyborøn.
  Havneflækken, hvor den eneste arabiske kultur som kan opstøves i hele byen, er Mogens og Kirstens flotte ægte tyrkiske tæppe, som de købte på en chartertur i 1983.

  Tager I forresten imod ønsker på Anstalten? I så fald er vi mange der synes der KUN kan bringes for lidt SIAD/SION/SIOE/SI TIL LÆGEN DEN ER GAL IGEN.
  Vi elsker simpelthen disse arrangementer og al den tid og iver der lægges i dem 😀

  Måden ord som frihed og selvforsvar tages i munden helt uden at grine, er helt fantastisk.
  Hitler gjorde jo det samme. Han erobrede skam ikke lande – efter eget udsagn befriede han dem.

  Så mens klyngebomberne fyger og NATO, USA og Danmark angriber og invaderer flere og flere muslimske lande, som får forhutlede flygtningestrømme til at flygte i rædsel og slå sig ned bla. her, så skal vi huske at det er DEM som har invaderet OS.
  En besættelsesmagt simpelthen!!
  Ååååh Gravers, jeg elsker dig fandme. Du har givet mig hård hud på højre lår og højre hånd 🙂

  • Jesper Johnsen siger:

   – og så er der dømt bal i den borgerlige. Fundet på SIADs Facebook:

   Anders Gravers skriver:

   Trælse Hans Erling.
   Så bliver jeg endnu engang angrebet af screwball’en Hans Erling. Denne gang sammenligner han mig med FBI og at jeg er ligeså slem som FBI, fordi de også defamerer rigets modstandere. Kan ikke helt følge sammenligningen. Samtidig siger han: “Trist at Anders Gravers sidder i the President’s Council som er SIOE’s øverste …
   organ”.

   Kære Hans Erling, det er noget man gør sig fortjent til ved at være aktiv imod islamiseringen og ikke kun sidde på de bløde muskler nedenfor ryggen og drikke rødvin og vodka og føle at man er en helvedes ka’l fordi man har skrevet på en blog samt kommet med tre kommentarer på facebook.

   SIAD startede i 2005 med at demonstrere – hvor den danske forening for langt tid siden var holdt op med at demonstrere p.gr.a frygt for de venstreorienterede – og det har vi gjort lige siden trods utallige forsøg på at prygle os med jernstænger og flasker, ja endda et mordforsøg mod mig er det blevet til. Den slags sker ikke når man gemmer sig bag skærmens dunkelblå lys, derigennem kan de ikke kaste med flasker og stikke med knive, men det kan de ude i virkeligheden, den virkelighed SIAD og SIOE og SION’s medlemmer befinder sig i. Men undr du dig videre over at jeg sidder i President’s Council i SION, et samlende organ til SIO bevægelsen som jeg har skabt.

   Hans Erling, istedet for at genere andre skulle du lave din egen verdensbevægelse, hvor alle disse “fine intellektuelle” som du kender kan gå med dig sammen på gaden. Men mon folk der er så fine, at deres skjorte ikke engang vil kendes ved deres røv, ville kunne holde til presset og blive beskidt af arbejdet? for beskidt det bli’r man. Pressen og politikerne vil gøre alt for at få én ned med nakken, ligeså vil såkaldte kollegaer udi islamkritikken, små forsmåede nobody’s der ikke kan slå igennem.

 4. Jesper Johnsen siger:

  » Så mens klyngebomberne fyger og NATO, USA og Danmark angriber og invaderer flere og flere muslimske lande, som får forhutlede flygtningestrømme til at flygte i rædsel og slå sig ned bla. her, så skal vi huske at det er DEM som har invaderet OS.
  En besættelsesmagt simpelthen!! « 🙂

  Samme Anders von Blålys har også valgt at sætte nazister og islam i samme bås. Så mon ikke der på et eller andet tidspunkt fra SIADs side vil fremkomme en påstand om, at Danmark den 9. april 1940 ikke blev besat af tyskerne, men af islamister.

  Anders von Blålys ser jo Tai Mahal som en muslimsk fæstning, så tanken er nærliggende.

 5. N. K. Toft siger:

  Jeg vil gerne lige oplyse om at på SIAD’s hjemmeside vises der nu billeder af den afdøde amerikanske ambassadør til Libyen mens han bliver båret bevidstløs ud fra ambassaden, hvorefter han senere omkom af røgforgiftning. SIAD hœvder (ved hjœlp af en Google Translate oversœttelse fra en tvivlsom libanesisk kilde) at billedet viser at ambassadøren bliver mishandlet og udsat for seksuelle overgreb fra de “barbariske muslimer”. Dette er ikke alene en dybt, dybt smagløs og ulœkker løgn (selv fra Gravers’ standarder) det er også en hån mod de civile libyere der modigt trœngte ind i en brœndende bygning for at forsøge og redde fire mennesker der desvœrre omkom af deres skader.

  Derudover angreber SIAD Obama for at tage større hensyn til muslimerne’s følelser ved ikke at fordømme angrebet, men kun den kortfilm der inspirerede det. Det er naturligvis fuldkommen løgn – Obama ikke alene fordømte angrebet, han har også taget praktiske skridt i form af special-styrker sendt fra USA til Libyen både for at beskytte resterende ambassade personnel, men også for at assistere libyerne i jagten på de forbrydere der brugte demonstrationen som dœkke for deres dybt uciviliserede angreb.

  Til sidst bringer SIAD et udsnit af en pressemeddelelse udsendt af den amerikanske ambassade i Cairo der fordømmer den amerikanske kort-film Innocense of Muslims. Dette udsnit bliver brugt til at vise Obama som vœrende eftergivende overfor muslimer, på trods af at 1) udsnittet er blevet trukket tilbage af ambassaden, 2) udsnittet var udsendt af ambassade-personale, og ikke af den amerikanske prœsident eller hans medarbejdere og 3) udsnittet er blevet fordømt skarpt af både Obama, Romney og flere af deres politiske kollegaer.

  Denne historie er intet mindre end en skamfuld løgn fra ende til anden, og endnu et forsøg på at manipulere en i forvejen tragisk begivenhed for at styrke Gravers’ sindssyge ideologi og politiske mål.

  Jeg har skrevet dette indlœg på SIAD’s egen blog, men da SIAD tilsyneladene tager afstand fra ytringsfriheden er det blevet slettet af moderatoren. Derfor vil jeg opfordre lœserne på denne blog til at kopiere dette indlœg både på SIAD’s facebook side og på deres blog så hyppigt som muligt. Sandheden om denne ulœkre historie skal frem. Også selvom anti-demokraterne i SIAD forsøger at forhindre det ved at knœgte den ytringsfrihed de hœvder at beskytte.

 6. N. K. Toft siger:

  På trods af beviser mod deres løgne har SIAD netop offentliggjort endnu en historie hvor de gentager løgnene om den amerikanske ambassadør. Nogen ideer om hvordan vi får lagt denne and til jorden før løgnen bliver spredt?

  • Jesper Johnsen siger:

   Hvordan man får lagt denne and til jorden, inden den bliver spredt? Den er spredt i de kredse, hvor SIAD og lignende bevæger sig.

   Har ikke været bragt i danske medier, hvilket er faldet Der Führer Gravers for brystet:
   http://siaddk.wordpress.com/2012/09/14/danske-medier-skjuler-uhyrligheder-begaet-mod-usas-ambassador/

   Ganske usmagelig propaganda, der bygger på løgn, ganske som i Nazismens tid. Retorisk minder den om filmen “Den evige jøde”.
   http://www.folkedrab.dk/sw68327.asp
   Det samme kan siges om den meget omtalte film, der p.t. er årsag til konflikter. En film der har samme formål som Den Evige Jøde, nemlig at legalisere had og vold mod en gruppe man ikke synes om.

   SIAD påstår at de går ind for det danske demokrati, som vi kender det. Det omfatter dog ikke ytringsfrihed. Har lige set deres hjemmeside. For et par dage siden var der flere indlæg, der gik SIAD imod. Men i dag er der luget ud, så kun rygklapperne er kommet til orde.

   Til gengæld kan man så glæde sig over, at Anders Gravers ikke har evner som folkeforfører, i modsætning til hans store forbillede Joseph Goebbels.

 7. N. K. Toft siger:

  Derudover angriber de den afdøde ambassadør som vœrende en “do-good’er” fordi han ikke var enig med Anders Gravers’ ulœkre synspunkter. Dermed hentyder SIAD direkte til at ambassadøren’s død var hans egen skyld. Jeg bliver normalt ikke lœngere chokeret over hvor lavt SIAD er villig til at synke, men denne gang er de gået ganske meget for vidt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s