“Islamkritikerne” i svær kattepine

Ovenpå alt det muhammedhalløj, der står på rundt omkring i verden i øjeblikket, så dukker den ene løgnehistorie op efter den anden. “Islamkritikere” står nemlig i kø for at overbyde hinanden i at smide benzin på bålet.

Vi på tossen har tidligere afsløret løgn og manipulation, og så sent som for et par dage siden, så afslørede vi, at voldtægtshistorien om libyenambassadøren Christopher Stevens var falsk.

Denne gang så er der et billede af en korsfæstet kat der går jorden rundt i de islamkritiske kredse. Både på Facebook og massevis af blogs. Den bliver brugt som et boldtræ af de så kaldte islamkritikere for at opildne de uvidende.

Billedet herunder bliver spredt rundt på internettet blandt andet til overskriften:

“Muslim Youths In Nigeria Crucify A Cat On The Cross To Protest Anti-Islam Film”

I Danmark, så er der naturligvis ‘islamkritikere’, der har hoppet på vognen. Hodjanernes blog skriver om det under overskriften Det var kattens… 

Og det skal nok vise sig være kattens!

Som så mange andre gange, så handler det om et gammelt billede, der bliver smidt rundt på internettet i ny indpakning.

Vi har kigget nøje på det, og det er ret nemt at gennemskue, hvis man ved hvordan man bruger computertværktøjer, samt har fulgt med i geografi- og matematiktimen.

Umiddelbart så fandt vi en historie om at billedet selvfølgelig ikke er taget i Nigeria de seneste dage, men er noget der stammer fra Ghana i 2011.

Der er mange steder på nettet, hvor man fortæller at historien er falsk, og at billedet kommer fra Ghana. Inklusive den amerikanske tosseanstalt Loonwatch.com vi tit henter inspiration hos. Faktisk så viste det sig at være helt forkert. Billedet stammer slet ikke fra Ghana.

Vi på tossen har så gravet dybere, og vi har fundet ud af, at billedet stammer fra et helt andet sted i Afrika, som vi vil demonstrere her.

Vi kiggede nærmere på denne version af fotoet. Hvis man kigger nærmere på billedets Exif, dvs. data der beskriver billedets eksponeringsdata, kameratype mv. så finder man en masse interessant information (Exif kan man aflæse ved hjælp af diverse billedbehandlingsprogrammer så som Photoshop)

For det første så kan man se, at billedet er taget af en iPhone på et præcis klokkeslet for 2 år siden:

Og for det andet, så har en iPhone en GPS-funktion. Derfor kan man se lige nøjagtig hvor billedet er taget.

GPS-koordinarerne 8,50.29S – 13,14.8E svarer til koordinaterne -8.841389, 13.235556.

Hvor havner vi så?


Vi er så havnet i Angolas hovedstad Luanda kl. 12:29 en oktoberdag i 2010.  Langt fra både Nigeria og 2012.

Angola er en gammel portugisisk koloni. En kristen en af slagsen. Der bor der overvejende kristne. Fra nul til maks 1% af befolkningen er muslimer, og man regner med at dem alle sammen er tilflyttere.

Vi på tossen ved naturligvis intet omkring omstændighederne af katteprocessionen, men vi vil mene, at det er usandsynligt, at muslimer er involveret.

Dog er vi 100% sikre på, at billedet intet har at gøre med overskrifter som:

“Muslim Youths In Nigeria Crucify A Cat On The Cross To Protest Anti-Islam Film”

Vi vil ovenpå dette bede om et bidrag. Og som tidligere sagt. Vi på tossen tigger aldrig om penge til os selv (ligesom Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark og Kim Møllers Uriasposten gør).

Nej. Smid en hund efter misserne på Inges Kattehjem! Det har vi gjort. Det er det mindste vi kan gøre.


14 kommentarer on ““Islamkritikerne” i svær kattepine”

 1. carlos6400Carlos siger:

  Hvorfor korsfæster de den stakkels kat? De korsfæster en kat, fordi en gammel kristen tradition tilsiger, at katte bærer på onde ånder, så ved at korsfæste en kat kan man drive de onde ånder ud. Det er os kristne, der selv har lært dem det. De islamkritikse bomsommer glemmer selvfølgelig, at “katten i tønden” oprindeligt var en levende kat. Man skal selvfølgelig bebrejde de portugisiske missionærer, at de ikke har lært angolanerne, at den uskik, – den bruger vi altså ikke mere.

 2. Erik Røde. siger:

  God analyse og udredning. Mere af den slags!! Også selvom højrefløjens racister næppe vil være lydhøre overfor uomtvistlelige beviser som ovenstående. Bliv endelig ved med at afdække den slags beskidte propaganda og løgne.

 3. John Dough siger:

  Jeg tror jeg vil sprede det billede sammen med en påstand om at kristne er onde og barbariske. Nå nej, det vil jeg ikke. Det ville være både tosset og totalt unfair. Ingen kan bebrejdes for denne dyremishandling, udover de 2-3 mennesker der udførte den. Vores intetanende naboer, som er medlemmer af Folkekirken, kan da SLET ikke bebrejdes for hvad et par enkelte kristne i Angola har gjort. Det kan enhver idiot selvfølgelig se.
  Men så snart det drejer sig om en anden religion, kan idioterne pludselig ikke se det længere. Så skyldes det religionen. Så er de alle skyldige. Så kan billedet bruges til at få andre idioter til at hade dem. Og det vil ikke stoppe. Selv efter Breivik er det ikke stoppet. Nye tosser udklækkes. De bruger hele dagen på at øge hinandens had. Gæt selv, hvad det vil ende med.

  • Jesper Johnsen siger:

   “Gæt selv, hvad det vil ende med. ”

   Det vil nok ende med – hvis idioterne får deres vilje – en eller anden form for religionskrig. Med mindre hadgrupperne bliver sat uden for indflydelse.

   Her er man så startet med at udstille SIAD og alverdens andre tossers tosserier. Håber folket får øjnene op for deres tåbeligheder. Som en tosse fra SIAD skrev: Dem fra Brønderslev (dem, der mishandlede deres børn) er syge. Drengen fra Herning (somalier) er religiøst programmeret til voldtage kristne småpiger.

 4. John Dough siger:

  En meget forfejlet programmering, må man sige, i betragtning af at 99.999% af muslimer helt glemmer den og lever et normalt liv. Det må skyldes fejlprogrammering. De har slet ikke opdaget, at de har PLIGT til at voldtage, sådan som Lars Hadegaard engang skreg i en fadølsbrandert.

 5. carlos6400Carlos siger:

  Man kan ikke forvente at de Lars Hedegaard og hans højreekstreme stormtropper ændrer holdninger, derfor er det så meget desto vigtigere at afsløre deres løgne.

 6. Jesper Johnsen siger:

  For få år siden kunne man på en revisionistisk hjemmeside læse, at det var en jøde-bolsjevistisk sammensværgelse, med hovedkvarter i New York, der i 1933 erklærede Hitler-Tyskland krig, og således var skyld i 2. verdenskrig.

  I dag hedder det ikke Holocaust-fornægtelse, men http://www.holocaust.nu/

  Og Anders Gravers påstår til stadighed at han og hans globale foreninger på ingen måde har noget med nazister, eller sympatisører for samme, at gøre.

  http://www.holocaust.dk/sw1058.asp modbeviser Anders Gravers’ påstand.

 7. John Dough siger:

  Hans bedste lårklasker er at han tilsyneladende helt oprigtigt tror, at det er “dem” der har invaderet og besat “os”. Det synspunkt vil nok forvirre den afghanske og irakiske befolkning en lille smule, hvis de hørte det 🙂

 8. Jesper Johnsen siger:

  Lederskribenten hos SIAD har da godt nok styr på historien og fakta:

  http://siaddk.wordpress.com/2011/10/02/leder-de-radikale-igen-igen/

  ————————-

  Læs også Vor Kære Leders tale. Der vil en psykolog eller psykiater komme på overarbejde.

  http://siaddk.wordpress.com/2011/12/03/succesfuld-demonstration-i-herning/

  ————————-

  Til gengæld har Vor Kære Leder da i det mindste én ven:

  http://edens-lys.dk/filosoffen-og-krigeren

 9. Tucholsky siger:

  I racerene og ariske, samt ak så kristne Danmark sl¨år man da også katten ud af tønden !…Og der gjorde man altså VIRKELIGT før i tiden.

 10. […] Billedet blev taget af en iPhone i Angolas hovedstad, Luanda kl. 12:29. en oktoberdag i 2010. […]

 11. […] erst zur Recherche veranlasst hat, verweist uns auf das dänische Blog tosseanstalten, wo das Bild schon besprochen wurde (weltnetzmaschinenübersetzt). Laut dortiger Analyse wurde das Foto in Luanda (Angola) […]

 12. Monika siger:

  Why dient you give this article in English, francais ou deutsch?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s