Dansk Folkepartis byrådskanditat i Lyngby-Taarbæk: “Så er ladeporten åben”

Kære læsere. I november er der kommunalvalg og vi har valgt at lave en lille artikelserie om diverse tosser, der opstiller i de forskellige kommuner.  Nogle synes, at disse valg er ret kedelige, tja kommunefarvede, så der skal lidt mere kulør på!

Her er en vi synes er en ret festlig kandidat. Dennis Bo Sørensen. Stiller op for Dansk Folkeparti i Lyngby-Taarbæk kommune. Kort sagt så går hans politik ud på blandt andet modstand mod EU og lukkede grænser (der er et landspolitisk område med mindre han har tænkt sig at lukke kommunegrænsen). Her er et lille eksempel. Stem på Bo Dennis Sørensen og han vil lukke ladeporten!

ladeport
Men der er også Dannebrog på agendaen. På sin fanside på Facebook, der har hele 55 tilhængere, så skrev han den 27. juli i år:

“Vi er nu kommet dertil, at “politisk korrekte” fraråder at vi bruger vort flag, Dannebrog, for at vise hensyn til herboende etniske minoriteter, som ikke bryder sig om vort flag.Eksempelvis er Dannebrog blevet forbudt på Politiskolen. NU er tiden er inde til at vi manifesterer at vi er danskere, er stolte over mit land, DANMARK- og at vi ærer og respekterer vort flag. Er du enig, så spred budskabet. Lad os benytte enhver lejlighed til at vise vort smukke flag. Kæmp for alt hvad du har kært…før det er for sent”.

Der er noget af en latenstid, for historien med politiskolen er fra december 2010. Og den har meget lidt at gøre med forbud. På pågældende politiskole så bliver der flaget tit til diverse ceremonier. Hvad man dog ikke vil have er, at Dannebrog bliver brugt som gardin i vinduet. Med andre ord ære og respektere vort flag, for at bruge byrådskandidatens egne ord:

“Den daglige leder af politiskolen, Michael Flemming Rasmussen, bekræfter over for B.T., at flaget er blevet fjernet af ledelsen.

– Som jeg har forstået det, hang flaget i vinduet, og virkede nærmest som gardin. Vi bruger ofte Dannebrog her på skolen ved ceremonier og andre lejligheder, men ikke på den måde, siger han til B.T”.

Ak, ja. Dannebrog må ikke bruges som gardin. Hvad bliver det næste? Må man heller ikke bruge dannebrog som gulvmåtte?

Hvad har vi ellers af kommunalpolitik? Jo, selvfølgelig en god gang muslimbashing, der er det mest centrale i enhver DF-politiker:

ritualer

Middelalderlige opfattelser yiddi yadda. Men det ser jo ud til, at Dennis Bo Sørensen endnu ikke har passeret det 13. århundrede. Her et billede han har slået op på sin fanside. Er det Commander Breivik vi kan se? Eller er det bare gængse breivikiania konstrueret af tastaturkrigende kakkelbordskommentatorer, der sidder i deres ungkarlekamre iklædt netundertrøje og hørmer?:

breivikiania

Fis nu tilbage til dit teenagerværelse Dennis Bo Sørensen og læs et par Harry Potter-bøger. Vi på tosseanstalten fornemmer, at du ikke har ret meget at tilbyde Lyngby-Taarbæks borgere. Du ved dem der der interesserer sig for hvad der foregår i deres nærområde. Vi tror med andre ord ikke på, at de interesserer sig ret meget for fantasifigurer i blikkostumer eller om hvorvidt man bruger Dannebrog som gardin eller ej.

Men vi håber da på, at han bliver valgt ind. For han har sikkert en mening om pesticidsvin og så kunne han gå efter posten som frikadelleborgmester.

Reklamer

8 kommentarer on “Dansk Folkepartis byrådskanditat i Lyngby-Taarbæk: “Så er ladeporten åben””

 1. […] Dansk Folkepartis byrådskanditat i Lyngby-Taarbæk “Så er ladeporten åben” […]

 2. […] Dansk Folkepartis byrådskanditat i Lyngby-Taarbæk “Så er ladeporten åben” […]

 3. […] Dansk Folkepartis byrådskanditat i Lyngby-Taarbæk “Så er ladeporten åben” […]

 4. Jesper Johnsen siger:

  Der er mange kandidater til Årets Gyldne Spændetrøje. Et lille udpluk:

  http://siaddk.wordpress.com/

  http://www.fritdk.dk/

  http://danskernesparti.dk/

  http://frihedspartiet.net/

  http://frihedskaemperne.dk/

  + de forskellige (u)danske leaguer.

  Og ikke at forglemme ovenstående billede af en photoshop-ridder.

 5. k l petersen siger:

  Det er jo en om gang propaganda der er hen af Anders bæring brejvik med de holdninger der kommer frem og spørgsmålet er om skribenten blot vil provokere for dennes skyld giver det meget sjælen noget kunstigt resultat og slet hvis der som her ikke er noget subsencielt i det der kommer frem og derfor kan det ikke tages for mere ind hvad det er Så er det blot ord flom og der med ud fordre man de ikke de politikere der sider ved magten eller dem der er reperssentativ i folke styret i deres mening holdninger eller dannelse i hvad måtte sige ja til

  og nej jeg er ikke en af disse som alt er god som det er men mener der bestemt også der er nogle ting der bør ændre men jeg prøver i så fald at påvirke de politiker med seriøse ind læg og akumentation det er forkælen på skribenten s ind læg og os andres

 6. Poul Brunhøj siger:

  Jeg tror også den prøver at sige noget, ved bare ikke hvad….


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s