Ytringsfrihedstosserne indtager Borgen

Den 21. februar holder Trykkefrihedsselskabet et gå-hjem møde i Landstingssalen på Christiansborg. Trykkefrihedshalløjet har som kendemærke, at de er bannerfører for ytringsfrihed. Og her taler vi om den komplet frie af slagsen, idet de hellere end gerne så §266b, også kaldt racismeparagraffen, fjernet.

Men hvordan står det nu til med ytringsfriheden hos trykkefrihedshalløjet? Ikke nok med at de modereres lifligt blandt kommentarerne på deres internetside Sappho, men de seneste par dage er de kommet med den ene besynderlige udmelding efter den anden.

Torben Mark Pedersen, en af selskabets ytringsfrihedsfanatikere og bestyrelsesmedlem har nemlig valgt at på forhånd udelukke folk. Om Enhedslisten udtaler han til Politiken:

“Enhedslisten er ikke relevant til en debat om ytringsfrihed, for i partiet er der antidemokratiske kræfter, der går ind for totalitære styreformer. Det er meningsløst at invitere Enhedslisten til noget, der har med ytringsfrihed at gøre”.

Politiken er så vidt vi ved også blevet udelukket.

Men hvad skete der så med den ubegrænsede og ubetingede ytringsfrihed? Jo, vi gætter på, at den kun skal gælde for ytringsfrihedsfanatikerne. Dem der mener noget andet end dem selv, skal ikke have lov til at ytre sig.

Ikke nok med det, så er en tilmeldt blevet afvist på grund af sikkerhedshensyn. Hvad sikkerhedshensynet går ud på er ikke til at hitte rede i, men vi går ud fra, at det er på grund af den tilmeldtes navn, der ikke rimer på leverpostej (klik på billedet for større):

Jihad Taha

Jihad Taha er naturligvis forundret og skriver på sin Facebook:

“NU BLIVER DET FOR MEGET!

Har som ca. 160 andre købt en billet til et debatmøde om ytringsfrihed på Christiansborg hvor bl.a. Lars Hedegaard (og en masse andre politikere) skal tale. Nu bliver jeg så afvist ”af sikkerhedshensyn”. Hvad sker der med folk?!”

Det er intet mindre en komisk og virkeligheden overgår i den grad satiren. Har PET været ind over sagen eller hvad? Tosseanstalten tvivler.

Men hvem er dog denne Torben Mark Pedersen, der fører sig frem som ytríngsfrihedsdiktator? For et år siden, så lavede han en side på Facebook, hvor han opfordrede folk til at kolportere en racismedømts ord. Og når man kigger på hans Facebookprofil så bliver det ret interessant. Eller skal vi sige, at virkeligheden overgår satiren med en trippel Salto Mortale.

TMP
Ovenstående (parafraserede) citat er ofte tillagt ingen mindre end Nazitysklands Herman Göring samt andre top-nazier, men der er ingen tvivl om at det er et vaskeægte nazi-citat. Dog er der en tit misforstået fejl i ovenstående, men det er en bagatel i sammenhængen. Den oprindelige version er:

“Wenn ich Kultur höre … entsichere ich meinen Browning!”

Browning_High-Power_9mm

Browning

En ting er hvad ytringsfrihedstosserne finder på i eget regi og i egne lokaler. Men dette møde den 21. februar foregår altså i Landstingssalen på Christiansborg. Et Christiansborg der repræsenterer alle os der bor i Danmark. Tosseanstalten kan ikke se andet, end at trykkehalløjets foretagende bedre harmonerer med et privat tossecirkus, der sørme skal have 50 penge af dem der får lov til at overvære seancen.

Og lige til sidst. Hvorfor er de så forhippede på at fjerne §266b? Hvad er det lige de mangler at sige om f. eks. jøder og bøsser? Det kunne være interessant at høre mere om det.

For det klinger ret hult, nu når trykkehalløjserne omklamrer Israel i tid og utide, samtidig med at de vil tillade ubegrænset hetz mod jøder.

Update kl. 20:30: Vi er blevet bekendt med, at MetroXpress og Politiken vil samle op på historien. Vi popper popcorn mens vi venter.

Update kl. 21:50: MetroXpress har bragt historien.

Update kl 23:50Politiken har også noteret det.

Hvad så trykkefrihedsnisser? Hygger I jer? Vi hygger os i hvert fald gevaldigt her på tosseanstalten 🙂


2 kommentarer on “Ytringsfrihedstosserne indtager Borgen”

  1. Jesper Johnsen siger:

    Hvorfor de (Trykkefrihedsselskabet, DF, DDF, SIAD og andre af samme slags) ønsker at fjerne §266b kan man kun gætte på. Måske at de ønsker at skrive som Jydepotten gjorde engang.
    Man kan også have en lumsk mistanke om, at den ubegrænsede ytringsfrihed ikke vil komme til at omfatte alle, men kun de, der har samme mening som dem (de i parantens ovennævnte).

    ““De maa forstaa, at der kun er en Vej til at slippe af med Bolshevismen, og det er at drukne Lenin og hans jødiske Kreaturer i deres eget Blod”. Sådan skriver Jyllands-Postens lederskribent lørdag den 6. december 1919.”

  2. […] ikke!” sagde Ytringsfrihedstossen. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s