Ytringsfrihedsfanatikere

Torben Mark Pedersen har på netavisen 180 grader kommet en dømt til undsætning. Han mener det er forkasteligt, at Lars Kragh Andersen er dømt for at sige sin mening.

Tosseanstalten synes nu ikke det skal være forbudt at sige sin mening. Men som minimum skal kriteriet være, at det man siger er sandt. Og for at kunne afgøre at noget er sandt, så skal det kunne bevises.

I denne sætning, som Lars Kragh Andersen er blevet dømt for, er der ingen beviser at spore (han har læst Lars Hedegards bog, men herregud, i den er der ikke ret meget bevismateriale at hente!):

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?

Torben Mark Pedersen fortsætter:

Skal det virkelig være ulovligt at sige “sandheden” – eller ens personlige, subjektive opfattelse af, hvad der er sandt? Også selv om det skulle vise sig, at man tog fejl?

Derfor har han også lavet en side på Facebook, hvor man bedes kolportere Lars Kraghs Andersens sætning, og udskifte enkelte ord hvis man ønsker.

Tosseanstalten tager handsken op og kommer med vores personlige og subjektive opfattelse af hvad sandheden er!

Tosseanstalten er overbevist om, at danske mænd og kvinder i stort omfang både voldtager, mishandler og slår børn ihjel. Dette skyldes efter tosseanstaltens mening en defekt kristen dansk provinsiel menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk holdning, hvis lærebog om ret og forkert om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre verdensreligioners manualer tilsammen.

Og for at finde beviser, så behøver man ikke rejse længere end til Mern, Tønder eller Brønderslev.


6 kommentarer on “Ytringsfrihedsfanatikere”

 1. Jacob Cete siger:

  Problemet er ikke om udtalelsen er sandheden eller ej.

  Hvis man bliver anklaget efter §266b så bliver der KUN kigget på om man har “forhånet” en gruppe pga. køn/religion osv UANSET om det er sandt eller falsk hvad man siger.

  Man får IKKE engang lov til at forsvare sig eller føre bevis for om udtalelsen er sand eller falsk, for det er loven ligeglad med.

 2. Had du belæg for din påstand?

  Og det er ikke at “forhåne” hvis man f. eks. siger at bøsser er pædofiler. Det er at FORHÅNE. Uden gåseøjne. For der er massevis af bøsser der ikke er pædofiler. Det er nemlig bevist.

  Lars Kragh Andersen dukkede i øvrigt ikke op i retten for at forklare hvordan muslimer er defekte mennesker.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s