Den sidste Breivik er vist ikke set endnu

En knaldperle i Norge er blevet anholdt af det norske politi, for at have truet med at sprænge det norske folketing. Om det var fordi han var pissefuld er ikke til at vide. Men ved ransagning af hans bopæl så fandt politiet en skudsikker vest og en gaspistol. Hvorvidt der var ting til at fremstille bomber vil det norske politi ikke oplyse på nuværende. Manden har tilknytning til den norske forsvarsliga Norwegian Defence League, søsterorganisation til den engelske variant English Defence League. Højreekstremistiske hooligans med andre ord. De var også med til den storstilede demonstration i Århus sidste år, der ende med at politiet blev nødt til at eskortere tosserne væk mens de hurraråbte NO SURRENDER!

Udover at han er glad for at spille guitar, larme døgnet rundt, twittre om at den norske statsminister Jens Stoltenberg er landsforræder så deltager han til NDL’s tosseparader og taleri. Her kan han ses til en demonstration i Oslo i december sidste år, hvor han gik rundt og filmede dele af demonstrationen for at senere smide dem på Youtube.

Vepsen

Foto: Vepsen.no

På tossen har vi så sat os for at finde ud af hvem denne mand er. Og det var ikke så svært. Ved at søge på nogle kombinerede parametre, så fandt vi ud af at manden hedder Bjørn Funder Halldal. På hans konto på Youtube så kan man se at han har uploadet flere klip fra NDL’s tosseparade i Oslo sidste år. Samt et klip hvor han spiller – guitar. Han spiller ret godt, hvis I spørger og i skrivende stund så kører hans guitarmusik i baggrunden. Derudover så kan man se på hans Facebook, at han er tilhænger af et hav af antimuslimske forsvarsligaer. Han er 27 år og bor i Hønefoss. Så jo, det er ganske vidst Bjørn Halldal.

Det er også ret sjovt at se hvem hans venner er. Vor Kære Leder Anders Gravers, leder af Stop Islamiseringen af Danmark og indsyltet i Danish Defence League, som vi har skrevet om så mange gange før, er venner med fyren:

Halldal-Gravers

Ak, ja. Gravers var også venner med Anders Breivik. Gad vide hvor mange potentielle terrorister Vor Kære Leder er venner med?

Det kan kun fremtiden vise. For det ser ikke ud til, at den sidste Breivik er blevet fundet.

NOTE. Det gik ca. nul-komma-dut og Anders Gravers fjernede Bjørn Halldal fra vennelisten. Godt han læser med her på tosseanstalten 🙂

Reklamer

10 kommentarer on “Den sidste Breivik er vist ikke set endnu”

 1. Michael Larsen siger:

  der går ikke lang tid så er han ikke ven med ham mere og har aldrig været det

 2. […] Den sidste Breivik er vidst ikke set endnu […]

 3. Jesper Johnsen siger:

  De har travlt med at dementere at de er venner

  http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/?fref=ts
  Anders Gravers
  Vi erfarer at radioavisen kl. 6 sætter os – altså SIAD, SION og SIOE – i forbindelse med en fulderik der skulle have snakket om at sprænge det norske storting i luften. Han skulle have været medlem hos os. Kan kun sige at det er en direkte løgn. Vi har gennemgået vores medlemslister og han er ikke og har aldrig været medlem af nogen af vores grupper. Han har været med i tre af vores facebook-grupper men han har også været med i så mange andre grupper bl.a Anonymous som af nogle er sat i forbindelse med al Qaeda. Vi forlanger selvfølgelig et dementi af radioavisen straks.

  http://www.facebook.com/groups/stoppislamiseringenavnorge/
  Leo Lunde
  Hva tror dere om fyren som er tatt for bombetrussel mot Stortinget og hans tilknytting til NDL og miljøet? Nå må snarest ledelsen i SIAN vise tydelig at de tar avstand fra han og alt han står for av voldelige synspunkt. Media pisker i dette som satan sjøl.

  ——

  Hvorfor mon den slags personer bliver tiltrukket af grupper som SIAD, DDL o.lign.? Det ønsker de ikke at tale om.

 4. Al siger:

  Imod islam? så er han nu bestemt også min ven!!

 5. Jesper Johnsen siger:

  Til gengæld holdt SIAD og Frit Danmark hurtigt op med at skrive om Hedegaard. Gad vide om personen med det skæve sigtekorn findes i deres medlemskartotek. Krage søger mage, siges det.

 6. Jesper Johnsen siger:

  Fundet på SIADs Facebook http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/?fref=ts

  Merete Hodne

  27åringens egne ord om en Norges største politiaksjon.
  ronnyalte.weebly.com
  Nå er jeg helt ferdig med å forklare situasjonen som preget hele Norge i forige uke til media, og ser at det har vært en del facebook aktivitet både mens jeg har vært “borte” og etter at jeg…

  • 4 personer synes godt om dette.

  http://ronnyalte.weebly.com/3/post/2013/02/27ringens-egne-ord-om-en-norges-strste-politiaksjon.html

  ——————

  Lyder lige så troværdigt som Michael Ellegaards søsyge forklaring på, at han blev anholdt og varetægtsfængslet på psykiatrisk afdeling, efter at M.E. havde skudt på politiet med et luftgevær.

  • Godt nok en lang søforklaring.

   “A og B forstår hverandre og vet begge at dette er en form for morbid humor de to partene forstår seg på, mens person C oppfatter kun det person A sier, og får dermed ikke med seg innholdet og sammenhengen i den totale samtalen”.

   Betyder det så at man skal forholde sig passivt, hvis en mellemøstligt udseende mand med langt skæg iført skudsikker vest i telefon siger at han skal sprænge et eller andet luften? For det er jo bare en morbid form for humor.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s