Stort suk! Stop Islamiseringen af Danmark vil ikke længere gøre reklame for tosseanstalten

Vi på tosseanstalten er ganske enkelt ved at tude os selv ihjel. Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Ding Dong Dynamolygte, vil ikke længere acceptere, at der bliver linket til tosseanstalten på cyberspacepartiets Facebookside.

Vi er mega kede af det.

Men vi nåede dog at klippe og klistre inden tosseanstalten hos SIADisterne blev mæt af dage, og måtte se sig selv udslettet med det store viskelæder.

Det er da noget forfærdelig noget, at SIADisterne bliver forstyrret i deres echo chamber, når tosseanstalten venligst gør opmærksom på, at de bedriver landskadelig virksomhed ved at sprede opdigtet antimuslimsk propaganda.

Og tosseanstalten gør vel da ikke folk bange, ved at gengive hvad folk frivilligt skriver på en offentlig tilgængelig internetside?

Det med at vi mister besøgere, hvis SIADisterne ikke længere linker til os, tager vi ikke så tungt. Vi har allerede en stor skare der følger os, og som i løbet af et par dage delte en af vores informative artikler hele 262 gange på Facebook. Den som SIADisterne har set sig mega sure på.

Lidt bonusinfo. Vi topper igen, igen i statistikkerne på top 100. Banko på fuld plade! Vi har efterhånden vænnet os til det.

Og som tidligere skrevet, så følger der ingen pengepræmie med, så I må gerne donere et beløb. Og som altid, så er det til Inges Kattehjem. Smid en hund efter dem og der vil lyde et kæmpe taknemligt miav!

Til sidst. Mon ikke Vor Kære Leder og hans proselytter i form af 7 forkølede førtidspensionister og 2 arbejdsløse skinheads i arbejdsfør alder løbende vil besøge os alligevel.

Og I skal da være mere end velkomne! Og gerne fremvise et eksemplar af den der løbeseddel med Nørrebrofatwaen. Den der løbeseddel én enkelt istitution på magisk vis simultant har afleveret til 3 forskellige personer. Og vil være anonym.


3 kommentarer on “Stort suk! Stop Islamiseringen af Danmark vil ikke længere gøre reklame for tosseanstalten”

 1. John Dough siger:

  Hvad er det der zølck de er så besatte af i racistforeningen? De nævner det hele tiden. Er det en slags metal? En blanding af zink og sølv? Er det eventuelt det materiale som Danmarks skøreste mand, Anders Gravers, hat er lavet af? Altså den som modtager signaler fra det ydre rum, som fortæller ham at alt er det modsatte af virkeligheden?

  “Schhh….Ti nu stille, lillemor som jeg hentede i Thailand! Nu taler de til mig igen! Schhh! De siger at hvis man laver et opslag om at en mørklødet men ellers ukendt mand har begået røveri, så er det islamkritik!”

 2. Kurit von Niederhof siger:

  Ud af alle hendes dybsindige kommentarer har Nina Makkonen endnu ikke præsteret en selvstændig tanke. Hun tilslutter sig blindt flokken af Anders Gravers frygtsomme disciple i deres udemokratiske og landsskadelige virke.
  Udover at være udemokratisk af overbevisning, er Anders Gravers også uvidende om et samfunds opbygning og gensidige mekanismer. Han har med kyshånd taget imod skoleundervisning, lægebehandling, politibeskyttelse og andre skattefinansierede ydelser. Men har flødebollen selv bidraget? Nej, manden vælger at blive “selvforsynende”… Anders Gravers du er en parasit. En hæmoride i anstændighedens anus.

 3. Jesper Johnsen siger:

  ” Vi er en folkebevægelse der arbejder for at bevare Den Danske Grundlov.

  Vi er for det danske demokrati, som vi kender d…et i dag
  Vi bekæmper alt og alle, der vil indskrænke dansk suverænitet. ”

  – kan man læse på Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ Facebookside, altså den fjæsbog, der omhandler Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ parti (var lige ved at glemme, at det er verdensomspændende).

  Man kan skam også skrive kommentarer på Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ verdensomspændende partis hjemmeside. Men hvis man ikke er minimum 100% enige med Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers og hans 5-7 eftersnakkere, så bliver kommentaren slettet i løbet af no time.

  Jow da, Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers og hans bette flok er skam demokratiske, og ønsker ytringsfriheden bevaret, man må blot ikke være uenig med Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers. Ellers hedder det genopdragelseslejr som minimum.

  Sieg Heil Kammerat Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s