Stop Islamiseringen af Danmark spreder falsk landsskadelig propaganda

Så kører det igen hos SIADisterne. De himler på deres Facebookside op i skarpe vendninger, over noget der angiveligt skulle være delt ud på Nørrebro for over 10 år siden. Noget med at muslimer krævede verdensherredømme over Nørrebro.

Lad os kigge på det:

“Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i verden som den hellige Koran siger….Danske kvinder lever urent…og de skal ud af vores område.! (Uddrag fra den danske fatwa for Nørrebro af 22.10.2001).”

Tosseanstalten har med lys og lygte prøvet at finde ud af det der Tariqa-Jihad, der angivelig skulle være en forening her til lands.

Vi fandt intet. Og dog. Vi  fandt en masse bonusinformationer. På hjemmesiden islaminfo.dk, står samme smøre at læse, og der skrives ‘se også deres hjemmeside’. Dog linkes der ikke til noget. Men bevars. Islaminfo.dk er sponsoreret af  Foreningen Dansk Kultur, som bestyres af den rablende skøre pastor Rolf Slot-Henriksen, der både er uredelig hvad angår dokumentation og hører stemmer. Så tosseanstalten er slet ikke overrasket over manglende links.

Men. Nu kommer det sjove. Moses Hansen nappede den. Han påstod, at han havde modtaget den løbeseddel hvor uddraget stod. Fra en anonym institution. For det var til forskellige børnehaver, skoler mv. at løbeseddeln var delt ud. “Uheldigvis” havde en af løbesedlerne så havnet i en etnisk dansk institutions postkasse. Hvilken? Det kunne han ikke hitte ud af at svare på, institutionen ønskede som sagt at være anonym. Løbeseddeln fik ingen nogensinde i øvrigt at se.

Så i august 2002 så drog han ud på sit famøse korstog gennem Nørrebro sammen med Ruth Evensen fra Faderhuset, og hans kors på slæb på en rulleskøjte. Det endte fredeligt, men kostede skattebetalerne ikke mindre end løn til 2200 politibetjente.

Men, men men. Langt før Moses Hansen havde modtaget løbeseddeln, så havde også den Danske Forening fået samme løbeseddel. Det fremgår i deres avis fra maj 2002 (side 26). Der står heller ikke en skid om kilde. SIAD har også skrevet om det enkelte eksemplar af løbeseddeln (blot 10 år senere. Noget af en latenstid).

Og ikke en eneste person fra diverse invandrerorganisationer har hørt en skid om hvem afsenderen, Tariqa-Jihad, skulle være. Selv justitsmedister Lene Espersen tvivler på ægtheden.

Og endelig. Hvorfor skulle en dansk institution sende noget som helst til Moses Hansen, Den Danske Forening eller en skør islamhadende pastor?

Normale mennesker sender den slags til de rette myndigheder.

Og endelig, endelig, endelig. Ingen dybt religiøs vil bruge følgende valg af ord (fra den fulde “fatwa”):

“Danske kvinder lever urent og drikker og knepper med nye mænd hver weekend og de skal ud af vores område. “

Knepper?? Dvs. fuck? Nah.

Og vi andre vil som sagt gerne se den der løbeseddel. Men af alt at dømme, så tyder det på at der ikke eksisterer et fysisk eksemplar. Og aldrig har gjort det. Læg mærke til at det drejer sig om 1 enkelt seddel, der på mystisk vis skulle være delt ud til 3 forskellige.

Men. Hvad faen betyder det for Stop Islamiseringen af Danmark og deres proselytter af klakører. Bare historien er god, så er det komplet ligegyldigt om den er sand. Det har vi jo set før. Blandt andet falske somaliske støtteforeninger der kommer med rablende udtalelser samt opfundne historier om en 9-årig pige der blev rullet i glasskår (af muslimer naturligvis).

Så er det her tosseanstalten tørt konstaterer. SIAD bedriver landsskadelig virksomhed, ved at sprede falsk propaganda for at opildne deres proselytter. For der står jo klart når man læser reaktionerne på SIADs Facebookside:

“gribe til våben og forsvare mod de aber”.

Vi lader den stå i disse Breivikianske tider.

PS. HALLÅ PET og pansere! Læser I med eller hvad?


62 kommentarer on “Stop Islamiseringen af Danmark spreder falsk landsskadelig propaganda”

 1. John Dough siger:

  Det er sjovt som muslimerne på de der løbesedler og somaliske hjemmesider som Gravers og co. skriver og udbreder, slet ikke lyder som muslimer lyder i det virkelige liv. De lyder som de muslimer der bor oppe i Gravers´ flæskede hoved. Og i Breiviks.
  Hvis Anders (altså Gravers, ikke Brevik, for der er det jo desværre for sent) lånte en bog på biblioteket om at håndtere angst og gik ud i det virkelige liv…med løftet pande og uden nynazistisk vagtværn….og talte med rigtige og raske mennesker (dvs alt andet end de staklinge fra nettet som sidder og skriger JIHAAAAD KOMMEEEEER dagen lang), og måske endda gik så vidt som at få en vennekreds med masser af muslimer, som jeg selv har, så ville han opdage at forskellen på “dem” og “os” er nul.
  At den er indbildt. At den kan fjernes med mod og den rette medicin.

 2. moraka siger:

  Man kan på alle måder se, at det ikke er noget der kommer fra muslimer. For det første er en fatwa en mening om et emne i islam og minder ikke om noget, som rene æwl man finder den falske fatwa. Der er endda ikke engang en reference til koran vers ej til nogen hadith til at bevise deres påstand. På trods af at det skulle være en fiqh. For ikke tale om at hele stilen slet ikke får en til at tænke på at skulle være hverken en fatwa eller at der overhoved er noget der minder om figh over den,
  Det virker som noget fra nogen som har en overfladisk forståelse for islam.

  Hele stilen virker som noget islamofober forestiller sig at muslimer ville mene. Flere steder kommer den med udtagelser som er dybt uislamiske som: Hun får mandens kraft ind i sig når hun bliver gift, men hun kan ikke give kraft. Hun bliver som et dyr, hvis hun får en dansk mands kraft ind i sig, hun bliver uren og vanære islam.
  Eller: gymnastik og lejerskole, billedkunst af mennesker, biologi og andet dårligt skal forbydes. Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig, for han er uden hud og altid klar til at lave børn
  Eller:
  Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran.
  Her viser man en tydeligt epic fail. For det første er alle kvinder ifølge islam, en ære uanset deres tro. For det andet så har hvert eneste muslim og/eller indvander fra Mellemøsten, som jeg har mødt, som har denne mening, givet skylden på vestlige kvinders tøj.
  Oven på dette ligger: er ikke beskyttet af den hellige Koran
  Dette er tydeligvis fra nogen som ikke ved at Koranen ikke er den eneste lovgivningskilde i islam.
  Igen ses dette ved: hvor kvinder kan gå tildækket, som den hellige Koran bestemmer
  Åbenbart ved skriveren ikke hvad hadith er.
  Flere gange når der bliver Nævnt Allah(swt) eller Profeten(saaws) skriver de ikke engang saaws eller swt eller noget andet i samme stil. De nævner et kalifat, selvom at jeg aldrig har hørt om de u-sekulære sufister skulle være dedikeret til kalifatet. Deres ide om en kalif, er nogen som leder en sufiorden.
  Mærkeligt er også: Enhver som ikke arbejder for Kahilfa er vores fjende
  Jeg har aldrig hørt sådan en udtagelse før. Hizbu tahrir for eksempel nævner dem som ikke arbejder for et kalifat for syndige men ikke som fjender. Igen hvorfor arbejder de åndelige sufister, der afskur det materiale for et kalifat.
  Når de skriver: Det har taget os 1400 år at komme til Danmark og vi rejser aldrig hjem for vi må ikke svigte islams mål khalife. Viser det at det kommer fra nogen der ikke ved hvordan et kalifat fungere og endda tror at udvandring til ikke-muslimske lande er en islamisk udspredelses metode. For ikke at tale om at det har aldrig været muslimerne plan at komme til Danmark. Jeg tror ikke engang at de tidligste muslimer overhovedet kendte til Danmarks eksistens.
  Jeg kan ikke finde en sufiorden som har et lignende navn som Tariquah jihad. De fleste sufiordener er opkaldt efter opretteren, og hvis dette var en reel sufiorden, ville det snare hede Jihad tariqa. Det er også mærkeligt at de påstår at den kommer fra tyrkere, men så påstår de at de er en arabisk underskrift. Virker sært.
  Den dårlige dansk, er i en stil der ikke får mig til at tænke på nogen, som ikke har mestret dansk. Snare nogen som prøver at skulle en som er dårlig til dansk.
  Der ligger også mysteriet om: Danske kvinder lever urent og drikker og knepper med nye mænd hver weekend og de skal ud af vores område
  Hvorfor at en islamisk religiøs tekst benytter sig af bandeord og bagtaleri af et folk er sært.
  Specielt fordi at man snare skulle forvente en mildere udtagelse som at de begår hor eller et islamisk terminologi som zinna.
  Endnu mere underligt skriver de danske kvinder istedet for ikke-muslimske kvinder eller kufar. Hvem der end har skrevet dette tænker for meget på race. Noget som er forbudt i islam. For ikke tale om at jeg tvivler på at sufister tror at der ikke findes muslimer iblandt danskere.
  Hovedbudskabet i sig selv viser tydeligt at dette minder om dem som laver falske indvandre profiler på facebook og skriver mærkelige ting for at stille indvandre i dårligt lys.
  Hverken islam har sådan en ide pålagt muslimerne ej har jeg som indvandre ej som en der har kendt massere af indvandre nogen endda nogen fra nørrebro den mening. Specielt ikke de u-sekulære sufister.

 3. Edelweisspirat siger:

  Goebbels var en del bedre end SIAD-slagterens hjerneamputerede idioter, men det ligner alligevel, i bedste “Stürmer”-stil

 4. Rune Simonsen siger:

  En helt og aldeles gennemført artikel som fik mig til at trække på smilebåndet et par gange af de inkompetente spader der maler fanden på væggen over et problem som slet ikke eksisterer. Ses intet problem i udlændinge i danmark overhovedet. Fortsæt det gode arbejde min ven!

 5. Din far siger:

  I fucking danskere hav dog lidt respekt man vi respektere jer ordenligt altså nogen af os men hvorfor skal det gå ud over de flinke muslimere og hvis i smider dem ud er jeres land helt fucking tomt så hold ud med jer hav dog lidt respekt 😡

  • Mette siger:

   alt det der med “vi” og “jer”.. Det er simpelthen en holdning, der skal kastes i et dybt hul, hvis ikke, kommer der aldrig god tone i dette land og danmark bliver aldrig det mangfoldige land, som mange af os gerne vil have..
   “Din Far” der er mange der yder fuld respekt for danskere med anden etnisk baggrund, og jeg mener, det er ærgeligt, at du reagerer på denne her tråd på en så offensiv måde. Nok bliver du såret over de uvidende DF’ere der har skrevet ovenstående kommentarer, men det er jo kun en brøkdel af den danske befolkning (her medtæller jeg også muslimer) der har den holdning. Danmark er Vores Allesammens land, og det er dét mange ikke forstår, og det må alle forstå, i stedet for at dele vandende og kaste med sten mod hinanden burde vi arbejde sammen om at skabe et godt land for alle..

 6. Tosseanstalten gør lige opmærksom på, at vi har sat en dørmand på. Vi accepterer under ingen omstændigheder nogen form for trusler i kommentartråden!

 7. Jesper Johnsen siger:

  ” SIAD bedriver landsskadelig virksomhed, ”

  Det er ikke verdens største nyhed. Men om det skyldes intelligens eller rent held, at deres aktiviteter ind til dato ikke har været ekstremt voldelige, må stå hen i det uvisse. For det er ikke mangel på verbale opfordringer til at gå på barrikaderne, det har skortet på.

  Mogens Hansen (kunstnernavn Moses Hansen) hælder en masse bibelcitater, der nærmest blåstempler enhver voldelig aktivitet, ud af munden. Til gengæld er han ved at være persona non grate i flere og flere frikirker. Det er kun de mest fundamentalistiske der stadig holder fast ved ham.

  Sloth Henriksen er ved at lide samme skæbne.

  Tilbage har vi så SIAD + de forskellige versioner af DDL, Vederfølner o.a. Og hvad består dette sammenrend så af? En flok forstyrrede madammer + deres lige så formørkede mænd. Samt en gruppe af ukendt størrelse, men næppe ret stor, af unge mennesker, der ser sig som fordums helte, især når de ifører sig blik-kostumer og taler engelsk, eller render rundt i deres narko-rus, og føler sig som verdens frelsere. Med mindre de tosser rundt i de russiske skove, iført en slags uniform og en flaske vodka, medens de sammen med lige så rabiate kendisser derfra render rundt og leger Rambo, med skarpladte våben.

  Den første gruppe hos SIAD & Co. er nærmest harmløse, sådan fysisk set. Den sidste gruppe kan være dem, der kan finde på at gøre Anders (Breivik, ikke Gravers) kunsten efter.

 8. Carsten H. siger:

  Sufister er muslimer, der udelukkende dyrker den åndelige side af islam. I sufisme er jihad ikke en udadrettet kamp imod såkaldte vantro, men udelukkende individets stræben efter den rette muslimske livsstil. Sufister er hverken krigeriske eller særligt forkyndende, De har en nærmest meditativ forholden sig til deres religion. Den største sufistiske menighed finder man i øvrigt omkring Granada i Spanien.
  “Løbesedlen” kan uden videre afvises som et falsum og er udtryk for reel uvidenhed om islam og islamiske retninger, – et modbydeligt, men samtidig utrolig ubegavet forsøg på at dæmonisere vore muslimske medborgere.
  Man kan kun sige: Føj for Helvede, SIAD, hvor er jeres hele virksomhed dog i bund og grund udtryk for modbydelighed og sumpet adfærd, – kloakrotter har større værdighed end jer.

 9. Charlitte siger:

  Tosseanstalten ævler som de har forstand til……

 10. Jesper Johnsen siger:

  ” Jesper Petersen jeg er sikker på at en dag bliver vi nød til at gribe til våben og forsvare mod de aber. ”

  Fundet på SIAD Facebook. Mon ikke politiet har luret vedkommende. Den er anmeldt til Facebook.

  Hvis PET skulle føle trang til at tale med vedkommende, vil Vor Kære Leder antageligvis kalde det endnu et bevis på, at islamiseringen er nået helt til tops i samfundet. Vor Kære Leder påstod – i forbindelse med spejdertræffet i Aarhus i sidste måned – at PET orkestrerede modstanden mod Vor Kære Leder forsøg på at arrangere træffet.

  De er skøre de romere = citat fra Asterix & Co.

 11. Michael Schæffer Larsen siger:

  Så er den store folkeforfører Anders Gravers opfordre til endnu en demonstration hvor alle idioterne kan stå og råbe op. Anders opfordre alle til at møde op, og der er arrangeret busser fra Danmark til Norge

 12. Edelweisspirat siger:

  Busser ? han vil ikke engang kunne fylde EN bus !

  • Jesper Johnsen siger:

   ” han vil ikke engang kunne fylde EN bus ! ”

   Aldrig hørt om en minibus?

  • Jesper Johnsen siger:

   En minibus, med plads til ni personer, vil være passende, der skal jo også være god plads til den bærbare minaret, Vor Kære Leders ego fylder også en hel del (mindst 3 pladser), + medlemmerne fra SIAD Chapters i Aarhus (1 stk.). Desforuden vil DDL-medlemmet også gerne med.

   Norge ikke med i EU, så der skal også være plads til indkøb af diverse toldfri varer på hjemvejen.

 13. Nej til moskeer i Danmark! siger:

  Latterligt hvis det er rigtigt… Det skaber splidt i samfundet STOP det..

 14. […] Stop Islamiseringen af Danmark spreder falsk landsskadelig propaganda […]

 15. Ida siger:

  lavede lige en hurtig fb-søgning på nogle af kommentatorne som åbenbart bl.a. omfatter en jordemoder – betryggende!? eller…

 16. […] ikke så tungt. Vi har allerede en stor skare der følger os, og som i løbet af et par dage delte en af vores informative artikler hele 262 gange på Facebook. Den som SIADisterne har set sig mega sure […]

 17. Jesper Johnsen siger:

  Tidligere havde SIAD meget travlt med at fortælle, at muslimer og nazister havde meget til fælles, faktisk – ifølge dem selv – temmelig meget. Nu er det så kommunisterne og islam, der hænger sammen som ærtehalm, skal man tro denne “begavede” forenings tilhængere.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/04/23/stot-norsk-modstand-mod-grundlovsaendring/#comments

  Islam kommunisterne har talt. De kan få alt igennem nu pga, Breivik´s dåd. Det var et selvmål han lavede. ”

  Hvad det næste islam har til fælles med, står hen i det uvisse. Måske er der nogen der finder ud af, at Vor Kære Leder Anders von Gravers er en formørket muslim, der har forbindelse til de mest formørkede mullaher i Iran.

 18. Hvor må det være – ærgerligt – at hver gang der er tale om landsskadelig virksomhed – såsom voldelige angreb på demokratiet og ytringsfriheden – angreb på politiet – forstyrrelser af den offentlige ro og orden – så er det det venstreekstreme voldsforherligende miljø plus Allahs soldater der har hovedrollerne – i skøn forening ! De dysfunktionelle fætter / kusine produkter som proklamerer at islam er en fredelig religion – ses kaste flasker sten og kanonslag sammen med det småtbegavede segment af forkælede forstadsunger, der villigt optræder som islams nyttige idioter. Altså man angriber fysisk og koporligt de der ikke har samme mening som én selv – og påstår man er fredelig og tolerant.

  • John Dough siger:

   Kai, ved du godt man kommer ind på en hadblog når man klikker på dit navn? Der er både Robert Spencer og alt muligt. Du må hellere rette fejlen, så ingen forbinder dine underlige holdninger med det alleryderste racistiske højre 🙂

   • At viderebringe hvad politiet og observatører siger, at volden kom fra venstreekstremistisk og islamisk side både i Århus og på Nørrebro – er det en “underlig holdning”.
    Du – har da i den grad en “underlig holdning” til fakta. Men det er måske for ubehageligt at indrømme. Du kommer heller ikke ind på en had-blog – men en blog der verificerer indhentet materiale world wide. At der ikke står noget positivt om fascistiske Allah-soldater og autonome narrøve er ikke min skyld – men – der er jo intet positivt at skrive !
    Ret dit anonyme profilnavn fra Dough – til Dum !

   • John Dough siger:

    Fra “islamisk” side simpelthen? Volden kom fra “islamisk” side? Nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal svare. Det er lidt som at besøge en anden planet og være usikker på om man skal tale rumvæsenerne efter munden eller sige ligeud at man slet ikke forstår sproget. Jeg prøver det første. Ok, volden kom simpelthen fra “islamisk side” i dit univers? Lad os hypotetisk antage at kun politiet havde været voldelige. Bare som et eksempel, så vi lige kan måle graden af dit logikfravær. Ville du så hævde at volden kom fra kristen side? Nøjs helst med et ja eller nej 🙂

 19. Der var 4 tilstede i salen, som kun klappede når Messerschmidt talte. De blev hurtigt spottet, hvorefter rygtet bredte sig til de venstreorienterede, der var udenfor.
  Da de fire kom ud, blev de straks overfaldet af “antiracister”.
  En kilde siger til Ekstrabladet:
  “Men det er ærgerligt, at antiracisterne gik til angreb udenfor. Så kan de højreekstreme jo netop sige: se, hvordan de er.”

  Ja, men ER det ikke sådan de er?
  Vi så NØJAGTIGT det samme under demonstrationen i Aarhus!
  Det var ikke de højreorienterede, der blev arresteret for gadeuro, men de venstreorienterede moddemonstranter!

  • Jesper Johnsen siger:

   Fundet på http://www.dnsb.info :

   ” Er det mon det Nørrebro, der gik amok da Morten Messerschmidt (DF) skulle holde debatmøde med Kirkeminister Manu Sareen (RV) om tonen i indvandrerdebatten, der skal hjælpes ud af miljøet? ”

   Pænt at så mange forskellige støtter op om Morten Messerschmidt (DF), især set i lyset af, at DF har erklæret krig mod SIAD og ligesindede.

   Kan man fornemme, at en sammenlægning af de forskellige danske nazister, SIAD og de forskellige DDL-gruperinger endelig bliver en faktuel kendsgerning? Noget vi andre her ude på sidelinjen for længst har set som en de facto mulighed.

   Eller står Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ ord til troende, når han via sin bærbare minaret brøler, at han ikke vil samarbejde med nazister?

   • John Dough siger:

    Jamen han laver jo ikke andet. Ariske Anders bruger halvdelen af sin vågne tid på at samarbejde med nazister og den anden halvdel på at forklare hvorfor nazisterne ikke er nazister men antinazisterne er nazister 😀
    Det er en guldåre for os der savner Casper og Mandrilaftalen

 20. John Dum – har du ikke set videoerne fra Århus – hvor nogle hættetrøjer løber rundt og kaster med brosten. med påtrykt – “Allas soldater ” – Din uvidenhed og dine energiske forsøg på at undgå at forholde dig til det skrevne og flytte focus er let gennemskuelig og på samme niveau med din anonymitet – plat – primitiv og patetisk !

  • Kurit von Niederhof siger:

   Du tillader dig at kalde folk for primitive og patetiske samtidig med, at du kalder folk for barnagtige øgenavne. Dobbeltmoralen og selvmodsigelsen er her lige så tåbelig og gennemskuelig som dine såkaldte argumenter. Jeg har slået et smut forbi din hadblog og må erkende, at jeg har oprigtigt ondt af dig. Det er tragisk at folk som dig, får lov at leve i deres angstpsykoser et helt liv uden hjælp.

  • SIAD-Kai. Nu er det vist dig der fra første færd har flyttet fokus.

   Tosseanstalten skrev om at SIAD plus mange andre spreder en løgnehistorie. Forhold dig til det i stedet for at tro at tosseanstalten er et chat room, hvor man kan skrive om alt mellem himmel og jord.

   Skal i øvrigt tilføje. John Dough er aldeles ikke dum. Han er dej-lig.

   • Tosseanstalten lever virkeligt op til sit navn!!!

    Jeg har stillet et spørgsmål, i forbindelse med begrebet “løgnehistorier” – om det ikke er ærgerligt at den vold man beskylder feks siad for – udspringer af egne rækker og ikke siad…men det har ingen kunnet forholde sig til….hvilke af ordene er det, der er uforståelige – jeg har med vilje – under hensynet til det mangelfulde intellektuelle niveau, der kendetegner de inadæquate kommentarer der foreløbigt er indløbet på denne realitetsresistente tråd – hold sproget i et rimeligt letforståeligt leje – men åbenbart alligevel klart overvurderet deltagernes evner til at læse en text – fatte hvad der står og forholde sig til den. Det opfattes af Tosseanstalten som chat – når man intet svar får – det er nyt for mig !

    • Blogindlæget handler om at SIAD spreder falske tekster. Om du vil snakke om andre ting, så må du skrive om det et andet sted.

     Tosseanstalten er hverken et chat room eller en brevkasse, hvor man kan skrive og forlange svar på al verdens ting.

   • Jesper Johnsen siger:

    Kai Mikkelsen

    Jeg har flere på hinanden gange stillet spørgsmål til SIAD på SIADs hjemmeside. Hver gang uden svar, og uden at spørgsmålet / indlægget har stået længere end et kvarters tid.

    Hvordan har SIAD det med demokrati og ytringsfrihed, for andre end Anders Gravers og hans proselyttere?

   • Jesper Johnsen siger:

    Det er da noget af en påstand at Kai Mikkelsen, trofast SIAD-tilhænger, eller andre fra samme verdensomspændende frihedskæmper-organisation skulle sprede løgne.
    Deres historier er ikke løgne – set med deres øjne – de udbreder den fulde sandhed, som de evner at se den.

    Se nu bare den historie med Tai Mahal. Hvis Vor Kære Leder Anders o.s.v. siger at det er en muslimsk moske, så er det en muslimsk moske.
    Eller hende pigen i Esbjerg, der blev rullet, ikke i tjære og fjer, men i glasskår. Igen en sandhed fra SIAD & Co.
    Der var tilmeldt over 2.000 personer til demoen i Aarhus. Og hvad skriver den socialistiske og muhamedaner-tilhængende presse så: at der kun var ca. 200.

    Det er ikke nemt at være SIAD’er og lignende.

 21. PS: John Dum – du ved da godt at Allah er muslimernes afgud – ikke? Du kan godt forestille dig, at man kalder de hjernevaskede og angste medløbere og tilhængere af den syge sekt, de kalder islam for islamister – ikke ? Du ved godt at når man uniformerer sig med hættetrøjer med påtryk, der fortæller, hvilket regiment man tilhører – i dette tilfælde Alla – så bliver man bedømt som islamist – ikke ?
  Så kan jeg oplyse dig om – det er så det nye, du skal til at lære – at vold udført af islamister kaldes islamisk – subsidiært islamistisk vold. Og det betyder ikke at al vold udføres af islamister – de får nemlig osse hjælp af nogle landsforræderisk elementer fra den voldfixerede venstrefløj !

  • Kurit von Niederhof siger:

   Igen, jeg føler med dig.
   Er der dog ingen der vil hjælpe denne stakkel? Er vores samfund så fattigt, at en tragisk skæbne som Kai kan rende rundt i evig angst og se spøgelser og konspirationer overalt, uden at få hjælp? Kai selv har jo været så venlig, at stille dele af sine sygelige tvangstanker til offentlig skue, og alligevel er der ingen hjælp at hente til staklen.

   • Undrer det dig ikke at – “mine syge tvangstanker” er optaget og lagt på you-tube – ikke af mig – men mennesker jeg slet ikke kender – eller overstiger det din formåen at forholde dig til det jeg skriver – i så fald har du jo ikke ytringspligt – men kan roligt forlade tråden ! Tabet vil være til at overse !

    • Øøøøh…nu er det ikke dig der er ordstyrer her.

     Det er tosseanstalten der er ordstyrer. Og vi beder dig om at forholde dig til det vi skriver, og ikke forvandle dette til et chat room. Du har din egen blog, hvor du kan chatte alt det du vil.

  • John Dough siger:

   Går det bedre i dag, min ven? Har du været i kontakt med egen læge i det mindste?

 22. Tosseanstalten lever virkeligt op til sit navn!!!

  Jeg har stillet et spørgsmål, i forbindelse med begrebet “løgnehistorier” – om det ikke er ærgerligt at den vold man beskylder feks siad for – udspringer af egne rækker og ikke siad…men det har ingen kunnet forholde sig til….hvilke af ordene er det, der er uforståelige – jeg har med vilje – under hensynet til det mangelfulde intellektuelle niveau, der kendetegner de inadæquate kommentarer der foreløbigt er indløbet på denne realitetsresistente tråd – hold sproget i et rimeligt letforståeligt leje – men åbenbart alligevel klart overvurderet deltagernes evner til at læse en text – fatte hvad der står og forholde sig til den. Det opfattes af Tosseanstalten som chat – når man intet svar får – det er nyt for mig !

  • Hvorfor bliver du ved med at gentage dig selv?

   Tosseanstalten gentager hvad du åbenbart endnu ikke har forstået::

   “Blogindlæget handler om at SIAD spreder falske tekster. Om du vil snakke om andre ting, så må du skrive om det et andet sted.

   Tosseanstalten er hverken et chat room eller en brevkasse, hvor man kan skrive og forlange svar på al verdens ting”.

   Hvis du ikke fatter dette, så find venligst et andet sted.

 23. birthe hansen siger:

  Igen fordi vi er imod islam,. skriver og viser folk info. bliver det hurtigt stemplet som løgne… Utroligt, at I kan sidde og forsvare islam.. Men den dag kommer, hvor I vil forstå os, og så er det nok for sent………………

  • Birthe Hansen:

   Du er meget velkommen til at fremlægge det ene eksemplar af den løbeseddel, der blev delt ud til hele tre forskellige på samme tid. Den gang for 10 år siden kunne hverken Moses Hansen eller Rolf Slot-Henriksen fremvise den. Til trods for at de påstod at de havde modtaget den.

   Og vi forsvarer ikke islam. Hvad er det for noget fladpandet noget at sige? At afsløre løgne er – ja, at afsløre løgne.

   • Jesper Johnsen siger:

    birthe hansen lever i sin egen verden. I den verden er de, der ikke hylder Vor Kære Leder Anders Gravers, en samling lige så blinde tilhængere af Vor Kære Leders hadeobjekter.

    Er før set i historien. Og eksisterer stadig i bl.a. Nordkorea.

    birthe hansen, modtag min dybeste medfølelse, samt håbet om, at du en dag bliver helbredt.

   • birthe hansen siger:

    Jeg kan ikke vise løbesedler, da jeg ikke kender til det, men ved, at der er kommet mange beviser på hvad islam står for.At I vælger at overse det, er jeres problem, men jeg mener , det er dybt latterligt, at I sidder her for at trække folks kommentarer og udtalelser herind og latterliggøre folk. Så vidt jeg ved, har I df-nyt og p77 og der gør I nøjagtigt det samme……….

    • Tosseanstalten har skrevet om en 10 år gammel falsk historie. Som folk stadig tror på er sand. Og i øvrigt NÆGTER at tro på er falsk lige meget hvor mange beviser man fremlægger.

     Er det nu så farligt, at afsløre at folk står med bukserne nede?

     DF-nyt og P77 har intet med tosseanstalten at gøre. Så stop dog dine konspirationsteorier, hvor du og andre tror at alt her i verden cirkulerer omkring DF-nyt og P77.

     Tosseanstalten er et selvstændigt organ med flere skribenter. Folk sender også i en lind strøm tip og forslag på artikler.

   • Jesper Johnsen siger:

    birthe hansen: ” Jeg kan ikke vise løbesedler, da jeg ikke kender til det, ”

    Gå ind på SIADs Facebookside, der kan du finde den. Ellers spørg en af pingerne i verdenspartiet, de kan sikkert hjælpe dig.

  • Kurit von Niederhof siger:

   Men Birthe, det er da fair nok, at du er imod religionsfrihed. Men løgnagtig propaganda blotlægger jo jeres mangel på faktuelle beviser.

   Er det i øvrigt muligt, at få en cirka dato på denne dommens dag? Og er det den alvidende og almægtige Anders, der er dommeren?

   Lige en sidste ting. Prøv lige at læse denne artikel fra EB, og sig så lige igen, at islamiseringen af Vesten kun er til det dårlige. http://ekstrabladet.dk/112/article1749399.ece
   Det var nok ikke gået med sovs og kartofler…

 24. Hvor er det krysteragtigt – og forædderisk – at vedblive at undgå at svare. Erkendelsens frugt er for bitter for blokejeren – det er ubærligt, at man selv er eksponent for og medløber for de landsskadelige kræfter, der på trods af alle benægtelser – dokumentærbart – driver pro-islamisk propaganda og udøver vold – mod egne landsmænd. Patetisk !
  Når budskabet bliver for ubehageligt – henvises budbringeren til at gå et andet sted hen !
  Det ændrer ikke ved budskabets rigtighed !

  • Fat det nu SIAD-Kai. Tosseanstalten har skrevet om falsk opdigtet propaganda spredt blandt andet af dig.

   Det er det du skal forholde dig til. Ikke fable om alt muligt andet og kræve svar på det ene og det andet.

   • birthe hansen siger:

    Kaj Mikkelsen… Opgiv at få svar på noget herinde…De ser kun til deres egen næse..Jeg forstår godt det her kaldes tosseanstalten ……….

    • Birthe Hansen (eller skal vi ikke bare sige Birthe Jensen som du i virkeligheden hedder påFjæsen):

     Venligst fremlæg beviser på at den 10 år gamle løgnehistorie om Nørrebrofatwaen er sand. Selv daværende justitsminister. Lene Espersen har kaldt historien et falsum. Ved du måske mere end daværende justitsminister?

     Og hvor mange gange skal det siges.

     På et sygehus, så tager man sig af syge. På en tosseanstalt tager man sig af tosser.

     Så, ja. Dette er et sted hvor tosser kommer under kærlig behandling. Det er ikke behandleren der er den der er syg. Selvom tosserne oftest i deres paranoia og vildfarelse er overbevist om at det forholder sig således.

  • Jesper Johnsen siger:

   “Hvor er det krysteragtigt – og forædderisk – at vedblive at undgå at svare.”
   Korrekt Kai, hvornår svarer du på nedenstående spørgsmål?

   Kai Mikkelsen

   Jeg har flere på hinanden gange stillet spørgsmål til SIAD på SIADs hjemmeside. Hver gang uden svar, og uden at spørgsmålet / indlægget har stået længere end et kvarters tid.

   Hvordan har SIAD det med demokrati og ytringsfrihed, for andre end Anders Gravers og hans proselyttere?

   • Tosseanstalten har ikke en brevkasseredaktør til stede, så man kan ikke stille al verdens spørgsmål herinde. Tosseanstalten har skrevet dette et utal af gange, men SIAD-Kai kan ikke forstå hvad vi skriver.

    Hvis SIAD-Kai vil stille en masse spørgsmål om dette og hint, så anbefaler vi Joan Ørting og Carl Mar Møller.

 25. Kurit von Niederhof siger:

  Jeg må desværre konstatere at tosseanstalten er underlagt de samme cencurkrav som tosseanstalten selv frygter. Nu har jeg af to omgange forsøgt at svare på Birthes opslag. Men gang på gang bliver mine opslag opslugt af Tossefanstaltens censurfælde. Det er tragikomisk at tosseanstalten frygter censuren og samtidig efterlever denne 100%. Dette kaldes dobbeltmorale.

  • Øh, tosseanstalten er ikke med på det punkt. Vi kan ikke se, at der hænger noget i filtret fra dig.

   Det kan da være, at der er et teknisk problem, men det er ikke noget vi har del i. Hvad er det du oplever? Kommer der en besked af en art, eller forsvinder din kommentar ud i den blå luft?

   Vi har som sagt ikke bemærket noget.

   Prøv venligst at poste en kommentar igen. Evt. Helt nederst som en ny kommentar (dvs. ikke som svar på en andens kommentar)

 26. John Dough siger:

  Kurit, det er fordi du skriver “skingrende skøre højreekstreme landsbytossede fascistiske paranoide møgfisse”. Der er sådan et filter som blokerer indlægget så.

  • Nej. Vi bruger ikke filtre. Man kan skrive lige nøjagtig hvad man vil.

   Vi har dog indført den begrænsning, at vi har valgt at tilbageholde kommentarer fra 2 specifikke brugere. De kan nemlig ikke forstå, at dette ikke er et chat room.

   Der er også den begrænsning, at hvis man er ny, så skal ens 1. kommentar godkendes.

   Herefter er der fri adgang.

 27. John Dough siger:

  Nå hov, det gjorde det ikke.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s