Uriaspostens hvide krænkede mænd

Foruden at Kim Møller på sin Uriasposten igen, igen, igen vildt konspirerer over hvilke der står bag denne glimrende blog, så har han startet en harmdirrende debat på Uriasposten.

Der roterer omkring den hvide krænkede mand.

I DRs program Aftenshowet, så blev nemlig 3 piger med anden etnisk baggrund en dansk interviewet. Indslaget kan ses her, 3. indslag ca 13 minutter ind i udsendelsen. Og Kim Møller føler sig kaldt til at skrive brudstykker fra interviewet og konkludere:

“Muslimske piger kan ikke finde passende muslimsk ægtefælle, men “det her drejer sig ikke om religion”

Medierne elsker succeshistorier, men når der kradses lidt i lakken blotlægges hykleriet. Aftenshowet på DR1 bragte igår et interview med tre muslimske piger, direkte relateret til Politikens famøse artikel om stakkels højtddannede muslimske kvinder, der ikke kunne finde passende (læs: muslimsk) ægtefælle med samme uddannelsesniveau.”

Gak gak. Det er jo ikke det pigerne fortæller. Pigerne vil gerne være sammen med dem, der er på niveau med dem selv. Der er en der ret præcis udtrykker det, når hun siger noget i retning af:

“Jeg vil jo gerne have andet at tale med min mand om udover at vi hver søndag fortæller hinanden hvor meget vi elsker hinanden”

Klart. Det er jo ikke raketvidenskab, at krage søger mage. Det er ikke ualmindeligt, at f. eks. læger finder sammen. Eller at A.P. Møllers efterkommere finder sammen i high society. Eller at lagerarbejdere finder sammen med lagerarbejdere.

Men Kim Møller får det hele til at gå op i muslim eller ej og er nødt til at fortælle, at en pige bærer stramt tørklæde.

En gudesmuk pige, hvis du spørger tosseanstalten!

Det er i øvrigt de to andre piger også!

Sali Arar, Jurist.

Intervieweren stiller jo også spørgsmålet “kunne man ikke gifte sig med en dansk mand?

Pigerne fniser i kor, og en siger “selvfølgelig er det en mulighed

Med andre ord. Pigen siger, at SELVFØLGELIG er det en MULIGHED. Der er ingen der er udelukket her!

Men åbenbart, så føler den hvide mand sig meget krænket, når man læser kommentarerne til Kim Møllers skriblerier:

“1) Det er jo rigtig nok, at der vil blive flere højtuddannede kvinder end mænd. Det er også rigtigt, at der især vil være mangel på højtuddannede muslimske mænd – for nu at sige det mildt.

Det levner vel to muligheder: At leve som højtuddannet i cølibat og få børn med en injektionssprøjte af muligvis brugbar halal-sæd. Eller rejse hjem til Bumfuckistan, hvad jeg selv ville foretække de gjorde. Deres tilsetdeværelse her, er en fejltagelse.”, skriver Josef K

Tosseanstalten vil dog blot her gøre opmærksom på tallene. Josef K har åbenbart ikke set udsendelsen. Tallene er i princippet ens for danske mænd og mænd med anden etnisk baggrund.

Så med andre ord, så er der også mangel på hvide krænkede mænd i statistikken.

Og videre surer sig mændene over det:

“Det var da mærkeligt at de ikke omtalte muslimske mænd ret til at gifte sig med 4 koner.

Sharialovgivningen er jo godt på vej til at blive indført her i vesten, og så gør det jo ikke så meget at der mange flere muslimske piger end drenge der tager en højere uddannelse.”, skriver Jernhesten

Afgørelsen kommer helt af sig selv for de islamiske piger i videoen. Enten falder de til patten og gifter sig med en fætter eller også indser de at den eneste måde at få lidt “akademisk” frihed på er at melde sig ud af deres menneskefjendske religion islam, selvfølgelig med alt hvad dertil hører af forbandelser og trusler.”, skriver Santor.

Tosseanstalten kan blive ved, men vi foreslår at læserne selv går ind og læser mandehørmet inde på Uriaspostens omklædningsrum, hvor de smider rundt med beskidte sokker og underbukser. Der er dog en der kalder sig Peter P, der kommer med underholdende kommentarer 🙂

Tosseanstalten vil dog blot konstatere, at pigerne er meget selektive omkring hvilke mænd de vil være sammen med. Det er jo ren Darwinisme, at de vil have en mand der er veluddannet. Ingen alarm, og tosseanstalten har svært ved at forstå, hvorfor krænkede mænd føler stor trang til at mase sig ind på enhver kvinde, som om det var en menneskeret.

Mnå. Her på falderebet, så har tosseanstalten nærstuderet en meget interessant artikel fra Information, med overskriften:

“Islamkritikeren er en sur, gammel mand”

Hvor de skriver:

 • Aldersgruppen 65 år og derover er overrepræsenteret på samtlige netsider.
 • Mænd er klart overrepræsenteret.
 • De færreste har en uddannelse ud over grundskoleniveau.
 • De færreste har børn.
 • De, der besøger siderne, surfer hjemmefra – ikke fra job eller skole.

Tosseanstalten har dog konstateret, at der også findes en hel del “islamkritiske” unge sure gamle mænd. I foreninger som Danish Defence League mfl.

Men sure, det er de. Over at stærke kvinder klarer sig langt bedre end dem selv, og derfor i deres ungkarlekamre vredt taster løs 24/7 365 dage om året.

Reklamer

8 kommentarer on “Uriaspostens hvide krænkede mænd”

 1. Edelweisspirat siger:

  og en ting er HELT sikkert, de sure mænd, ung eller gammel, især hos Urinposten, lugter, af ram, ulækker realfascisme, pissoirlugt !

 2. Jesper Johnsen siger:

  Sure og krænkede hvide mennesker er der nogle stykker af. De skulle tage og få sig et liv, skulle de.

  Kim Møller og Uriaspesten er ikke ene om at føle sig krænket på kuløren:

  http://www.dnsb.info/politik/ns/docs/nyhed_vis.php?id=1381

 3. Mads Henriksen siger:

  Jeg elsker Uriasposten. Det er et helt fabelagtigt satiresite. Hver gang jeg læser et eller andet derinde, er jeg ved at dø af grin over at forestille mig, hvordan det mon ser ud hjemme hos skribenterne.

 4. Helene siger:

  Jeg kan afsløre, at højtuddannede, velbegavede, etnisk danske kvinder også vil have mænd, der matcher begavelse og intelligens. Uriaspostens sammenrend af blege fallenter har således dobbelt grund til surhed – de vil til hver en tid blive vraget af både højt uddannede muslimske kvinder og højtuddannede kvinder af alle mulige andre observanser.

  • Jesper Johnsen siger:

   Du har nok ret Helene. Jeg kan heller ikke forestille mig en højtuddannet eller velbegavet kvinde, uanset etnisk oprindelse, vil gifte sig med / flytte sammen med en alternativt begavet person. Og det er nok dér problemet er for disse Einsteiner hos SIAD, DDL o.lign. gruperinger. De kalder det blot noget andet, når disse kvinder afviser dem.

 5. Kurit von Niederhof siger:

  Uriasposten er altid underholdende læsning. Særligt de mange evigt forargede og forsmåede kommentarer, der følger i slipstrømmen fra voyeuren Kim Møllers skarpe pen.

 6. John Dough siger:

  Jeg vil ikke spilde tid på Kim Møllers xenofobiske galesnak og hans mikrosmå sko og uden tvivl tilsvarende penis, men blot sige : FANTASTISKE piger! Det er vildt opløftende at se så positive og intelligente eksempler på Danmarks ungdom og man fyldes med håb.
  Danmarks ungdom er fuldt af talent og potentiale, som bare venter på at springe ud. Nogle med tørklæder, nogle med bleg hud og leverpostejsfarvet hår, nogle med de der irriterende hipsterbriller. Mangfoldige etniciteter og religioner og heavy metal lyttende ateister. Er det ikke fantastisk????
  At nogle få førtidspensionister aldrig vil se mennesker som danske med mindre de har ariske træk, er inderligt ligegyldigt.
  Disse sørgelige mægtige tempelriddere på deres eget internet er allerede efterladt i støvet langt langt bagefter Mona, Fatima og Sali og ingen kan høre en loppe gø.
  Uriasposten kan skrige sig selv i hysteriske laser over at Danmark ikke er hvidere – vi andre er videre.

 7. Carlos Hernandez siger:

  Jeg er ikke sur, jeg har fundet sammen med en højtuddannet eller velbegavet kvinde. He, He, nu bliver sokkerne sgu’ nok endnu mere sure på uriasposten.net.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s