Folketingskandidat for DF poster skambidt 4-årig i forbindelse med teenager-skærmydsler

Søren Lund Hansen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, er faldet over en et og et halvt år gammel hændelse i Sverige. Søren Lund Hansen skrev denne meddelelse på hans Facebookside 18.januar i år.

SLH

Teksten ledsages af dette billede:

skambidt

Så er der lagt i kakkelovnen og festen er i gang på hans Facebookside. Der er de sædvanlige kommentarer at læse. Han skulle have en kæmpe røvfuld, så han blev Gul og Blå ,og sendes hjem’, ‘Den arabiske unge skal ud af Sverige , han må godt tage sin familie med sig‘. Osv.

Party, party. Men kigger man godt efter og søger informationer på nettet, så forestiller billedet ikke en 15-årig dreng, men en 4-årig pige, der i 2008 blev skambidt af familiens nye hund. Som linket fortæller, så er billedet blevet misbrugt før. Og nu også af Søren Lund Hansen.

Selve hændelsen Søren Lund Hansen taler om skete 20. september 2013 på en skole i Helsingborg. Her skete det, at en anden dreng gav forurettede en ørefigen. Dette fordi ørefigen-giveren syntes at forurettede “spillede smart”, ved at fortælle om sin øjenfarve. Hvad der er sket forud fremkommer ikke. Der står dog klart, at der ikke var noget fortsat overfald i skolegården i pauserne. Dette samt en enkelt lussing fortæller man om selv på de mest højreekstremistiske svenske hjemmesider som exponerat.net og nordiskt.nu

Hvad der får Søren Lund Hansen til at overdramatisere en ørefigen til at sammenlignes med en skambidt 4-årig står hen i det uvisse. Måske er Søren Lund bare lidt blåøjet?

Vi anbefaler, at Søren slapper helt af. For det kunne jo tænkes, at opslaget havner på bordet henne på Kertemindevej. Der hvor Pia bor. En ting er hvad hun siger og poster. Noget andet er, hvad hendes partisoldater siger og poster.

Han vil nok få besked.

Opdatering 19.01.15. Søren Lund Hansen har fjernet opslaget fra sin Facebookside. Det skete først efter at TV2 skrev om sagen.

Reklamer

One Comment on “Folketingskandidat for DF poster skambidt 4-årig i forbindelse med teenager-skærmydsler”

  1. […] Folketingskandidat for DF poster skambidt 4-årig i forbindelse med teenager-skærmydsler […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s