Jyllands-Postens hykleri omkring homostøtte

Jyllands-Posten skrev den 2. november om Muslimsk Ungdoms Centers (MUC) holdning til homoseksualitet. MUC, der tæller 20-30 medlemmer, mener at homoseksualitet er en synd og bør på ingen måde støttes. Dette fik Peer Aagard til tasterne på Facebook og vi har fået lov til at bringe hans kommentar.

“Ja, jeg er rasende på de unge muslimer i Århus, som ytrer sig hadefuldt om unge homoseksuelle, men lige nu er jeg mere rasende over, at Jyllands-Komposten af alle bringer historien og giver sine læsere lejlighed til endnu en gang at forarges over udlændingene i Danmark. Hvorfor? Fordi den samme avis på lederplads og gennem offentliggørelse af blogs fra lønnede skribenter og læserbreve fra den mere underfrankerede del af abonnenterne gang på gang på gang i årtier har gjort præcist det samme.

Jeg har ikke glemt Mikael Jalvings blog “Fri os for homo-OL”, hvor støtten til “den slags” blev betegnet som udtryk for en kollektiv anal fiksering, og hvor opbakning til en af de største og mest succesfulde københavnske sportsbegivenheder blev kaldt sindssyg og deltagerne betegnet som latterlige. Selve stævnet kaldte Jalving “en hån mod al sport”. Under blogindlægget gik læser efter læser amok i homo-had.

På lederplads skrev avisen sidste år om Gay Pride i Århus: “Paraden er en stillen sig til skue for mennesker, der ikke har bedt om det. Dette kaldes ekshibitionisme og anses i straffeloven og psykologien som en seksuel afvigelse”.

regnbue

Jeg kan finde dusinvis af lignende ytringer fra Jyllands-Postens spalter. Ikke fra naive eller rabiate muslimer, men fra pæredanske borgerlige røvhuller (i denne sammenhæng på ingen måde ment positivt) med avisens ansvarshavende chefredaktør i spidsen, sekunderet af “skribenter” og det sædvanlige racistiske kobbel af JP-læsere med hovedet under armen og empatien begravet i den nærmeste mødding.

For os homoseksuelle er homofobi en grum oplevelse hver gang, men det er for intet at regne mod den væmmelse man føler, hver gang man omklamres af højreorienterede fladpander, som kun er homo-venlige i få sekunder ad gangen: de øjeblikke, hvor vi homoer er gavnlige som deres skjold i deres kamp mod andre minoriteter.

Morgenfascisten Jyllands-Komposten har sit øgenavn med god grund.”

Peer Aagaard har i mange år engageret sig i kampen mod HIV og AIDS og er på 12. år lykkeligt gift med Allan.

Reklamer

10 kommentarer on “Jyllands-Postens hykleri omkring homostøtte”

 1. Jesper Johnsen siger:

  “For os homoseksuelle er homofobi en grum oplevelse hver gang, men det er for intet at regne mod den væmmelse man føler, hver gang man omklamres af højreorienterede fladpander, som kun er homo-venlige i få sekunder ad gangen: de øjeblikke, hvor vi homoer er gavnlige som deres skjold i deres kamp mod andre minoriteter.”

  Kan ikke siges mere præcist.

 2. Michael Hammers siger:

  At der er nødvendigvis må være tale om at besidde en lav IQ eller at lide under en dyb følelsesmæssig problematik eller måske begge, er indlysende gældende hos dem, som på den ene side agerer islamsympatisører og på den anden side vil bilde sig selv og andre ind, at de er demokrater og fortalere for menneskerettigheder og frihed.

  Men hvis man samtidig er bøsse og beskytter muslimer og det bredt funderede bøssehad, der er så fremherskende i muslimske kredse og den vold og hatespeech mod bøsser, der er en almindeligt forekommende foreteelse hos samme, ja, så er IQ’en ikke bare lav, men man læner sig kraftigt op af grænsen til åndssvaghed eller også lider man af en sygdom langt ind i sjælen.

  Danmark/Europa er inde i en islamiseringsudvikling. En udvikling hvis katalysator er den politiske korrekthed, som bøsserne er fuldgyldige repræsentanter for. Lad mig derfor på politisk ukorrekt vis sige, at hvis jeres projekt islamisering af Danmark lykkes, så bliver det jer, bøsserøve, der først mister hovedet for islams sværd!

  • Jonas Froberg siger:

   Vidste slet ikke der kunne findes så hjernedøde mennesker som dig, – tag dig dog sammen, sikke vås og lort der kan komme, fra en tydeligvist IK-udfordret person!

   Hvis du er 10 år (og det tror jeg), så er det næsten tilgiveligt!

   • Michael Hammers siger:

    Hmm, ja, må sige, at du ikke blot er en fremragende repræsentant for den lave IQ, der er så udpræget for folk, der lider under den multikulturalistiske syge, som jeg overordnet har berørt i min tidligere kommentar.

    Du er også en fremragende repræsentant for den dårlige tone, der er så udpræget blandt folk, der lider under pænhedssyndromet politisk korrekthed.

    Som islamsympatisør og med de grundlæggende egenskaber (se ovennævnte), der skal til, for at blive optaget i en autoritær religiøs organisation, hvor man ikke skal kunne tænke selv, ja, ikke må tænke selv, så burde du egentlig konvertere.

    Hvorfor gør du egentlig ikke det?

    Det kan da ikke være fordi, at du så skal lægge almindelig fleksibel menneskelighed på hylden, herunder indtage positionen anti-homo eller hur?

    Nå, dumt spørgsmål, du fatter alligevel ikke hylende fis af noget som helst!

 3. ledrakenoir siger:

  Ja apropos JP er det så overraskende alligevel – ved at læse deres gamle ledere – det har jeg gjort på biblioteket på Aarhus Uni – så kan man læse om deres begejstring for Hitler i 30erne indtil bom besættelsen – man kan læse deres ledere fra sidst 50erne og 60erne (var det ikke den gang deres kronikredatør hed Jesper Langballe og læse om deres store sympati og forståelse for apartheid og hvor dyrisk folk som Nelson Mandela var – disse ledere kommer så nok aldrig på JP’s egen hjemmeside (det er jo teknisk svært at digitalisere gamle “godbider” – så jo “Morgenavisen Jyllandsposten hvis du vil vide mere”… 😀

  • Michael Hammers siger:

   Og selv du åbenbart har så store kvababbelser over JPs – som du kalder det: “begejstring” for Hitler (noget som i øvrigt var et udbredt fænomen i 30’erne, hvor man endnu ikke vidste, hvad Hitler og nazismen reelt stod for, f.eks. så digterpræsten Kaj Munk et stort lys i Hitler, og SFs tidl. formand Gert Petersen var medlem af det nazi parti), så har du ikke til trods for dine tilsyneladende studier af nazismen, kunnet se de betydelige ligheder, der er mellem nazisme og islam. Ligheder, der i øvrigt var årsagen til et nært samarbejde mellem muslimer og Hitler i 30erne og 40erne.

   Ærlig talt hvor dum og blind har man egentlig lige lov til at være i et (endnu) oplyst, demokratisk land?

   Mht. homoseksuelle, så var en ikke ringe del af de ledende nazister homo’er, ja, muligvis Hitler selv, som nogen mener havde et bøsseforhold til lederen af SA, Ernst Röhm. Bøsseri var altså mulig under Hittler, men den går altså ikke under islam.

   Hmm, gad i øvrigt vidst om der kan være en sammenhæng mellem den afstumpede fascisme og homoseksualitet. Det kan være at du skulle prøve at underøge dette nærmere i eventuelle senere biblioteksstudier.

   • ledrakenoir siger:

    Jeg kan også se det similære pust der er i den politik som hhv yderste danske højrefløj og så de højst råbende islam folk – om det er sorte imamer ego-fortolkende islam eller de hvide imamer ego-fortolkende danskheden er for mig lige fedt – ingen af dem kærer om andet end deres egen ytringsfrihed – de fjolser der løber med bliver overrasket hvis de for magt som de har agt – fjolserne og landsbytossernes ytringsfrihed går fløjten… :-/

    Om folk er homosexuel er mig ligegyldigt – der er fjolser blandt dem også som der i høj grad er hos dem med homofobi – fatter ikke at sexualitet i 2014 betragtes som en kvalitet eller det modsatte… 🙂

    Du er meget “kassetænkende” – i din smag for meget men det er dit valg… 🙂

    Hvad fanden selv en tidligere frontfigur hos de danske nationalister faldt for en pige af anden etisk og religiøs observans… 🙂

   • Jesper Johnsen siger:

    Jydepotten var hård ved jøderne allerede i 1918, altså længe før denne Hitler. Nu er det så et andet fjendebillede de (Jydepotten) dyrker. Et har de til fælles, begge gruppers religiøse tilhørsforhold er Mellemøsten.

 4. Max Rebo siger:

  Som homoseksuel vil jeg sige, at det kun er fint at sætte fokus på islams homohad. Koranen, hadith og sharialove taler kun for at homoseksuelle skal henrettes og en tur i helvede. Hovedparten af muslimske lande har fængselsstraffe for homoseksualitet og mindst syv har dødsstraf. Herhjemme står muslimer sandsynligvis for de fleste voldelige hatecrimes mod bøsser ( iflg LGBT Danmark selv). Så ja, der er god grund til at foragte islam, bare på det grundlag.

 5. Max Rebo siger:

  Hvad angår Jalving og jyllandspostens leder- Lederen var ikke direkte homofobisk, bare godt gammeldags sippet. Og selvom jeg også syntes Jalvings snak om analfiksering var smagløs, så havde han faktisk ret i det meste af det han sagde. Han angreb ikke homoseksuelle, men harcelerede over at Københavns Kommune brugte 30 millioner på Homo-OL. De penge så jeg også hellere brugt på velfærd. Og han harcelerede også over hele konceptet med et Homo-OL, hvilket jeg også syntes lugter lidt af “negro league”. – I det hele taget bør I ikke tro, at det de venstreorienterede, identitetspolitiske homoaktivister i København mener er rigtigt, repræsenterer alle os homoseksuelle.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s