Facebookgruppe: Nej – til kriminelle indvandrere opfordrer til drab på politikere

Racisternes nye stjerneskud og darling Maj-Britt Krittenstein, der driver facebookgruppen “Nej – til kriminelle muslimer og islam”, har de seneste dage været i vælten. Ekstra Bladet skrev den 8. oktober en artikel, der handlede om hendes fryd over at bådflygtninge, der drukner i middelhavet. I artiklen konfronterer Ekstra Bladet hende og valgte at ikke skrive hendes fulde navn af hensyn til de konsekvenser hendes udtalelser kan medføre. Det har vi ingen skrupler med.

krittenstein

Gruppen hævder sig at være en “islamkritisk” gruppe men størsteparten af opslagene handler om indvandrere i almindelighed og asylansøgere i særdeleshed. Samt om dem der er venligt indstillet til begge dele. Der deles flittigt af Den Korte Avis‘ artikler og kommentarsporene flyder over med mordtrusler. Ikke bare i almindelighed men også mod bloggere og navngivne politikere.

En vi tidligere har skrevet om, Olaf La Cour, der sidder i vurderingsankenævnet for Dansk Folkeparti i Midt- og Vestjylland, fantaserer om at henrette Mimi Jakobsen, der er tidligere folketingsmedlem og nuværende generalsekretær for Red Barnet.

la_cour

Olaf La Cour er også parat til at klynge dem op, der afslører facebookgruppens aktiviteter.

la_cour2

Olaf La Cour er ikke alene. Ole Mikael Hetner Mejlstrøm og Arne Tirsvad er med på noderne.

Mejlstrøm

Tirsvad

Bloggere, der skriver om racismen i Danmark, går heller ikke forbi deres kikkert. Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen, der blogger  på netavisen P77, får også et ord med på vejen. Johs Munksgaard synes at hun burde aflives på humant vis.

Munksgaard

Maj-Britt Krittenstein har tidligere haft en identisk gruppe med samme navn. Den blev lukket ned af Facebook. Hun har derfor allerede lugtet lunten efter al eksponering og har derfor opstartet en reservegruppe; “Nej – til kriminelle indvandrere og islam 2”, i tilfælde af at igen blive lukket ned.

Vi vil dog melde, at hvis man er en vaneforbryder på Facebook, så bliver ikke bare ens hadegrupper fjernet men også ens profil(er).

Reklamer

10 kommentarer on “Facebookgruppe: Nej – til kriminelle indvandrere opfordrer til drab på politikere”

 1. Jesper Johnsen siger:

  De er bindegale. Klaphatten strammer godt nok for tilførslen af ilt til hjernen.

  Skal man endelig sige noget mindre negativt om disse grupper, så er det at de kun har det i munden.
  Til gengæld kan de opildne “hellige krigere” på den fløj til at begå en Breivik. Men mon dog ikke PET og andre har et godt øje til dem. Det er jo før sket, at Vor Kære Leder af cyberspace-partiet har jamret sig over at PET går og snuser.

 2. Kasper siger:

  Hvem tror du egentlig at du er? At klynge folk op på noget de har skrevet på facebook, hold kæft hvor er det ynkeligt!! Hvis du mener det ikk er et problem at unge danske mennesket bliver slået eller at kristne bliver halshugget af de mennesker som ere ved at invadere os, så synes jeg ærlig talt du skal rejse derned og støtte dem, og så se hvor taknemmelige de er når de skærer dit hoved af, fordi du ikk mener det samme som dem, fremfor at hænge dine egne landsmænd op på at de vil kæmpe for deres land og er klar til at gøre noget vet, din usle bøsserøv! Det er mere end man kan sige om dig og din indsats! Brækker mig over mennesker som dig.

  • Det der er jo sort snak der.

   • Steen siger:

    Til tossen på anstalten. At opfordre til drab, og at have ønsketænkning at hænge en hvis man fik lov, er 2 meget forskellige ting. og at svare, sort snak, vidner lidt om hvor klog man er. ok samme indrømmer jo selv noget om tosser og anstalter. samme person, ønsker jeg ikke hængt, men at, denne person en dag i nær fremtid, biliver ramt af islams sande fjæs.

    • Lad være med at twiste det til at det ikke skulle handle om dødstrusler. Der er en opfordring til drab at skrive “nak dem” og “afliv”. Og der er vel ingen tvivl om hvad det reb skal bruges til.

    • Jesper Johnsen siger:

     Det minder om et lokalt geni, der støtter DDL. Han har fået tatoveret på den ene hånd tallene 4-4-1-2 samt noget, der angives at være det danske flag.

     Han er p….sur på politiet, der stoppede den bil han var passager i. “Det islam-inficererede politi beslaglagde de køller der lå i bilen, og som vi skulle bruges til et boldspil. De kan ikke bevise noget, men påstår, blot fordi jeg og to andre i bilen tidligere er blevet anmeldt for vold på muslimer, at de skulle bruges til at forøve vold med. Et bevis på at islam har taget magten i landet”.

     Og nu er der åndelige overmennesker, der påstår at linkene ikke er opfordring til vold på anderledes tænkende, men blot en slags spøg og skæmt.

  • Jesper Johnsen siger:

   Kasper mener åbenlyst, at det ikke er et problem at “man” opfordrer til vold og drab på danskere, der ikke støtter disse såkaldte anti-muslimske kredse.

   Jeg opfatter disse såkaldte anti-muslimske kredse som lige så rabiate som Islamist Stat og ligesindede.

   • Bjørn Petersen siger:

    Ja det er rigtigt, Muslimer gør ikke selv noget for at give et bedre indtryk. De skulle aldrig have været inde i landet.. Det ender galt en dag men hvornår??

 3. Alex Kronherd siger:

  Nej, det er ikke gruppen, der gør noget. – Det er enkelte mennesker, der er gået ind i gruppen. – Ekstra Bladet skriver: »Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.« Ja, sådan kan man også krybe udenom.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s