Falsk antimuslimsk facebookprofil demaskeret

Ovenpå åbningen af den nye moske på Rovsinggade i København har der været en storm af trusler og chikane af folk der støtter opførelsen af den. Særlig Özlem Cecik fra Socialistisk Folkeparti har modtaget utallige trusler men andre er også under beskydning.

En falsk profil, der opererer under navnet Achmed Ali Muzza, som vi længere nede vil afsløre hvem står bag, har været særdeles aktiv de seneste dage og har slynget de værste gloser efter muslimer og personer der støtter moskeen.

Achmed_Ali_Muzza

Blandt mange andre har samfundsdebattøren Karen West været udsat for denne anonyme facebookterrorist, der spyder sin galde på hendes Facebook samt i facebookgruppen Muslimsk eller dansk – debatforum. Her er et udpluk fra gruppen, hvor hun, politikere og andre står for skud:

Anders_Peter_Sørensen

Om Asmaa Abdol Hamid skriver han:

Anders_Peter_Sørensen_om_Asmaa

Den tidligere socialdemokratiske minister Torben Lund skulle også have et ord med på vejen:

Anders_Peter_Sørensen_om_Torben_Lund

Og Özlem skulle selvfølgelig have en med riven:

Anders_Peter_Sørensen2

Ellers er der meget mere at hente både på Karen Wests væg samt i gruppen Muslimsk eller dansk – debatforum. Der er en myriade af gloser som feltmadrasser, konvertitter, Islamister og landsbytosser, landsforrædere, – samt gadens ros. Og ikke nok med det, så postede han på Karen Wests Facebook også et billede af koranen med en spermklat (billedet er nu fjernet).

Men hvem er nu denne Achmed Ali Muzza i virkeligheden? Det var ikke så svært at finde ud af. Achmed Ali Muzza opdaterede sit coverbillede på Facebook den 8. august i sidste år. Han glemte dog at være logget på den rigtige konto mens han gjorde det…

Unavngivet

Vi kender vores lus på travet så sig hej til Anders Peter Sørensen!

aps4

Screenshot Facebook.

Man kan også se, at begge profiler bruger ensartede ordlyde:

Abdul_W

Abdul_W2

Anders Peter Sørensen har to personlige profiler på Facebook. Ovenstående profilbillede er hentet fra denne men han er mere aktiv på denne profil. Efter at hans fake profil Achmed Ali Muzza blev blokeret af Karen West så fortsætter han at skrive under eget navn. Dog noget mere afdæmpet.

Det opdaterede coverbillede er ikke længere at finde på den fake profil. Anders Achmed Ali Peter Muzza Sørensen lugtede måske lunten og ville ikke risikeret at blive afsløret og derfor fjernede billedet.

But too late. Wake up and smell the coffee…


18 kommentarer on “Falsk antimuslimsk facebookprofil demaskeret”

 1. Søren Jensen siger:

  Fantastisk at disse tåber demaskeres.

 2. Iman siger:

  Hvor må det være ensomt at gemme sig bag falske profiler. . Stå dog bag ved hvad du mener, selv hvis du er en ignorant landsbytosse?

 3. Jan siger:

  Læs mine kommentarer her https://www.facebook.com/rushy.rashid?fref=nf der er måske noget ligeså alvorligt eller mere at komme efter…

 4. Jan siger:

  Blot min kommentar om at han slettede en anden profil august 2013 hvor han havde meget pornografisk materiale, muligvis ulovligt…. nåede ikke at tage screenshots da jeg formodede han stoppede ved sletning af hans profil. På hand FB profil er der dog stadig underlødige billeder… har ikke tjekket dem alle. Dog godt at se at han nu er eksponeret og jeg håber samtlige han har svinet til vil retsforfølge ham for injurier…

 5. Shais Anees siger:

  Ej, hvor godt, at vi har nogle som jer – Tosseanstalten.dk – som kan være vores ‘vågne’ øjne og gøre os opmærksomme på grelle og triste sager som denne. Stor TAK til jer (SMIL) 😀

 6. Jesper Johnsen siger:

  Når man går ind på https://www.facebook.com/groups/219164331525286/ kan man midt i det hele se et billede af Kai Mikkelsen, der tidligere var aktiv støtte for Anders Gravers og hans cyberspace-projekt.

  Denne gruppe ligner i retorik og argumentation alle de andre små forkølede hade-grupper. De tiltrækker ofte nogle, der har ondt i sjælen, og følgelig savner noget at give skylden for deres egen elendighed. Man burde have medlidenhed med dem.

 7. Max Rebo siger:

  Nu kan jeg ikke lade være med at sammenligne Tosseanstalten med højrefløjsblogs som Uriasposten. Uriasposten har et utal af gode emner at skrive om- indvandrerkriminalitet, islamisk terror, shariastraffe, “antiracistisk” vold.. Hvad skriver tosseanstalten om? – Folk der skriver noget på facebook. Uuuuh, faarligt.. I er for latterlige.

 8. […] Tosseanstalten: Falsk antimuslimsk facebookprofil demaskeret […]

 9. […] Falsk antimuslimsk facebookprofil demaskeret […]

 10. […] Her kan du læse lidt om en guitarist […]

 11. Peter siger:

  Haha.. Fantastisk! Forsæt arbejdet. Utrolig højrefløjen har behov for disse falske profiler, før de tør tale. Som her, var det i virkeligheden et lille menneske der gemte sig bag.

 12. […] så afslørede vi på tosseanstalten, at han stod bag en falsk profil på Facebook ved navn ‘Achmed Ali Muzza’, hvor han svinede politikere og samfundsdebattører […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s