Metroxpress læsere om ny moske i København: “Bomb lortet”

Avisen Metroxpress skrev onsdag 28. maj om moskeen på Rovsinggade på Nørrebro i København, der om kort tid står til at åbne. Avisen smed link til artiklen på deres Facebook og spurgte “Skal du besøge Moskéen?”

Der gik ikke lang tid før der strømmede ind med svar. Herunder er et udvalg af kommentarer vi samlede op:

MX1

MX2

MX3

MX4

MX5

MX6

MX8

MX9

MX10

“Brænd den ned”, “River sgu lortet ned”, “Bomb lortet”, “Indvi den i en spand svineblod”. Det giver stof til eftertanke. Skulle det have været muslimer, der havde skrevet lignende om Dansk Folkepartis partilokaler, så havde det været breaking news på samtlige medier i Danmark. Indignationen ville ikke få en ende og politikere ville bimle op om terrortrusler og højere straffe og udvisninger på stribe.

Men nej. Reaktionen er nul. Som pulsen på et lig.

Kigger man så videre så beder Metroxpress om at man skal holde en sober tone og nogle andre læsere fortæller om at det er ulovligt at opfordre til terror. Det hjælper ikke på et par stykker, der fortsætter med at hævde deres ret til at true med brand og bomber:

MX7

MX11

Tja, truer man med terror så burde da man være opført på enhver sikkerhedstjenestes liste? Eller gælder det kun muslimer?

Hvor er f.eks. Inger Støjberg i denne terrorsag? Hun plejer da ellers bimle op i tid og utide. Hvad med bloggen med det misvisende navn Den Korte Avis, der plejer at kaste sig over tastaturet hver gang der er blevet begået noget kriminelt?

Eller nå, nej. Der er vistnok hverken populisme, stemmer eller penge i at fokusere på egne landsmænds terrortrusler.

Reklamer

9 kommentarer on “Metroxpress læsere om ny moske i København: “Bomb lortet””

 1. Josefine siger:

  Jeg synes, at den nye moske er flot. Den stråler specielt, når man sammenligner med en af dens nabobygninger, den præfabrikerede Shurgård-bygning, der i hvert fald på ingen måde passer til dansk byggetradition. Tillykke til de nye brugere af moseken – jeg bor i øvrigt lige ved siden af.

 2. […] Ind­læg­get er taget fra Tos­se­an­stal­ten. […]

 3. Max Rebo siger:

  Der er alt mulig grund til at hade den møgmoske. Den er tilknyttet det fascistiske muslimske broderskab og bliver støttet af Qatar. Qatar, som støtter terrorister i Syrien. Tag lige og vågn op, halalhippier, I støtter de mest sorte og reaktionære kræfter i denne verden.

  • Jesper Johnsen siger:

   Vel ikke mere sorte og reaktionære end de kræfter, som Danskernes Parti, SIAD, Danmarks Nationale Front, Danish Defence Leauge o.lign. støtter.

   Når man hører Anders Gravers brøle i sin bærbare minaret lyder det som en formørket mullah fra Iran.

   • Max Rebo siger:

    De organisationer du nævner følger hhv. islamkritisk ideologi og nazisme. Det er to forskellige ideologier, bland dem venligst ikke sammen. Men fælles for de nævnte organisationer er, at de har få aktive tilhængere og for det meste er relativt uskadelige. De største og mest velorganisere fascistiske organisationer i Danmark er de islamiske af slagsen. Hizb-ut-tahrir, Al-Qaeda relaterede grupper og det islamiske broderskab opererer alle her i landet. Og med hundredevis af terrorister der har kæmpet i Syrien, bliver de mere og mere farlige. Og jaja, I siger nok jeg er “tosset”.- Åbn øjnene og research lidt, så skal I se..

    • Jesper Johnsen siger:

     “velorganisere fascistiske organisationer i Danmark” er der mange af. Ud over dem af dig nævnte er Danskernes Parti, SIAD, Danmarks Nationale Front, Danish Defence Leauge o.lign. De har ingen ideologi, men har kulsort idioti som deres religion.

     En anden ting har de til fælles; de er store i munden, og nogle få af deres tilhængere begår vold. Eller opfordrer på vold på deres fjender.

     Og så er de nogle forbandede vrøvlehoveder, når de skal omtale deres fjender. F.eks. SIAD, der betegner en gammel bygning i Tivoli som en forpost for islam. En anden grupering påstår at IKEA, af hensyn til muslimer, ikke mere sælger is med svinefedt. Nogle muslimer vil bekæmpe Israel, fordi det skulle stå i koranen. Når man så spørger ind til, hvor det står, er der ingen der kan svare konkret, kun at deres åndelige vejledere påstår det.

     Hvad angår nazister og andre islamkritiske organisationer, så påstår de, at de er meget store. På Fjæsen kan man lægge antallet af tilhængere sammen, og komme til resultatet ca. 30.000. Tallene er ikke renset for dobbeltgængere og udenlandske medløbere. “Rene” danske tilhængere udgør under 2.000, når danske dobbeltgængere renses væk.

 4. Elizabeth siger:

  Hvad har vi dog gjort,når vi straffes på denne måde.Mosken er sikkert fin”MEN DEN HØRER IKKE HJEMME HER I DANMARK!!!!!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s