Stop Islamiseringen af Danmark: Antifascister truer med voldtægt af børn

Gakket ikke sandt? Anders Gravers, indehaver af onlinepartiet SIAD, Stop Islamiseringen af Danmark, er i farten igen. Han anklager svenske AFA – Antifascistisk Aktion – for at have sat klistermærker op med teksten: “Hugg en nasse och våldta deras barn”. Dvs. “Stik en nazi ned og voldtag deres børn”. Udover at fare i flint over det, så citerer han den danske (?) lov.

stik en nazi

Opdatering fra Anders Gravers Facebook.

Nu er der jo ikke bevist, at det er AFA, der har lavet disse klistermærker. AFA har også dementeret, at det har med klistermærkene at gøre. Og helt ærligt. Antifascister, der opfordrer til voldtægt af børn? Tøh. Enhver kan kopiere logo og lave klistermærker eller noget helt tredje.

I Sverige var der f. eks. for et par år siden en Sverigedemokrat, der hævdede, at han var blevet overfaldet i sit hjem og fået et hagekors indristet i panden. Senere viste det sig dog, at Sverigedemokraten selv havde påført sig hagekorset i panden.

Så hvis man kan indriste hagekors i panden på sig selv så kan man også lave falske klistermærker. Nogle går åbenbart langt, andre mindre langt, for at gøre sig selv til offer.

Men mon man skulle producere en masse klistermærker med drabelige budskaber og skrive SIAD som afsender på dem? Næh, det vil være dumt. Hellere klistermærker med nogle fredelige budskaber.

Har I kære læsere nogle bud? Medvind på cykelstierne er desværre allerede optaget.

Reklamer

3 kommentarer on “Stop Islamiseringen af Danmark: Antifascister truer med voldtægt af børn”

 1. Kenneth B siger:

  Hahahahaha åååh Anders! 😀 Den mand er fantastisk. Lige siden Hitler brændte Rigdagsbygningen af og gav kommunisterne skylden, har verden været fuld af hagekors ridset i panden, dårligt sigtende postbude, somaliske ophavsmænd til løbesedler der støtter voldtægtssager, hærværksmænd i Lorten Uhrskovs hus, døtre som bliver rullet i glaskår i skolen, fordi de ikke spiser skinke osv osv.
  Vi taler om sager hvor politiet enten afslørede at offeret selv var gerningsmanden i en såkaldt False Flag manøvre begået af højreekstreme efter Hitlers Rigsdagsmodel eller hvor gerningsmanden af en eller anden årsag var blevet helt usynlig, sjovt nok.
  Hvis manden som putter både tosse og anstalt i tosseanstalt i fuld alvor tror, Antifascistisk Aktion nogensinde ville skrive den slags – hvorfor i øvrigt ikke bare indrømme det, hvis man havde gjort det, da formålet med at hænge mærkerne offentligt op med sit navn på vel næppe ville være, at det skulle være hemmeligt?? – så er hans rådne tænder i langt sundere forfatning end hans logiske sans.
  Så længe Gravers bliver hjemme på gården med sin computer og sine muslimske krumsabler roterende oppe i hovedet i stedet for at gå i fuldtidsbehandling, har I det sgu for nemt derinde. .

 2. Jesper Johnsen siger:

  Denne Kim Il Sung III, alias Anders Blaalys, føler sig bestandig forfulgt af både medier og myndigheder. Sidste skrig fra den nordenfjords füherebunker:

  http://siaddk.wordpress.com/2014/02/11/breivik-brevet-medierne-og-den-ubehagelige-sandhed/

  Mon ikke han burde opsøge en læge. Den paranoia bliver da værre og værre.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Rettelse:

  “den nordenfjords füherebunker:” ændres til “den nordenfjordske führerbunker:”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s