Den Korte Avis truer Norwegian: ‘Vi boykotter jer’. Tosseanstalten piller løgnene fra hinanden. Igen

Morten Uhrskov Jensen, der skriver på Den Korte Avis, har klaget til Norwegian over, at flyselskabet ikke længere vil reklamere for avisen. Morten Uhrskov fortæller på Norwegians Facebook, at Den Korte Avis er både ordentlig og redelig. Norwegian har herefter ændret på beslutningen og vil nu alligevel have annoncer på avisen og vil blive ved med det. Uhrskov triumferer i tråden, at han har vundet slaget. Det er ikke til at vide. Vi gætter på, at det sidste ord ikke er sagt.

Uhrskov_Norwegian

Screen cap Facebook.

Men er Den Korte Avis ordentlig og redelig? Vi har tidligere skrevet om Morten Uhrskov Jensens løgne om indvandringen til Sverige, hvor vi redegjorde for, at hans lommeregner er gået i stykker. Det syntes han skulle debatteres på Norwegians Facebook, hvor han udover at kommentere folks kommafejl, kalder os både venstreekstremister og skvat.

venstreekstreme

Vi spurgte Uhrskov flere gange om, hvor han har tallet 27 000 fra og han svarede lige pænt hver gang.

venstreekstreme2

Vi har jo andet at lave end at holde liv i Uhrskovlen så her er seneste opdatering:

venstreekstreme3

Kære læsere. Det er nu det for alvor bliver sjovt. Ganske rigtigt så har vi linket til tallet 27 236. Men tallet omfatter de 23 øvrige lande i pågældende tabel.

Indvandring_2012

Øvrige lande betyder lande som Island, Østrig, Tjekkiet, Italien, Spanien og fortsæt listen selv. Med andre ord så dækker  27 236 slet ikke over Uhrskovs påstand om uoplyst nationalitet. For at skære det ud i pap for Morten Uhrskov så har vi hentet statistikken fra det svenske SCB – Statistiska Centralbyrån – der viser tallene fra indvandringen i 2012.

Her er en PDF over nationaliteterna på alle indvandrere til Sverige i 2012. Scroller man ned i bund så finder man tallet for uoplyst statsborgerskab: Indvandring_2012 (bemærk: stor fil. Tager noget tid at indlæse)

Indvandring_2012

Her lander vi så på tallet 330. Altså meget langt fra Uhrskovs 27 236.

Så hvem er egentlig et skvat, der ikke er i stand til at læse og forstå det vi linker til? Morten Uhrskov Jensen eller alle vi andre?

Det er hos os på tosseanstalten en gåde, at Morten Uhrskov Jensen stadig underviser på kostskolen Herlufsholm.

Nu vi er ved det så vil vi gerne bringe den her til Norwegian:

Kære læsere. I kan jo give jeres besyv med på Norwegians Facebook som enhver kan finde her.

Reklamer

10 kommentarer on “Den Korte Avis truer Norwegian: ‘Vi boykotter jer’. Tosseanstalten piller løgnene fra hinanden. Igen”

 1. Kenneth B siger:

  Kan man andet end elske den tegneseriefigur? Jeg ved ikke hvad der er sjovest – hans hiven tal direkte ud af røven til at skræmme xenofober med, hans OCD angående korrekt grammatik (ordnung muss sein, som det jo hed i det 3. Rige), hans deforme ansigt (til at skræmme alle med, ikke kun xenofober) eller hans insisteren på at alle er venstreekstremister, uanset om de overhovedet har sagt noget venstreorienteret.
  Han har jo faktisk ret i og med at alle i Danmark ligger til venstre for ham, så ER alle stærkt venstreorienterede.
  Og stå nu frem, I skvat på Tosseanstalten, så han kan få jer skrevet på dødslisten til det næste ORGmøde.
  Håber ikke der er kommafejl i “Den store hukommelse”.
  Ville ikke være rart med den klassiske “skydes, ikke hænges for at gøre nar af mit ansigt og min racisme vs. skydes ikke, hænges for at gøre nar af mit ansigt og min racisme” brøler.

 2. Michael Larsen siger:

  Nu er jeg ikke venstreekstremist eller anarkist eller noget helt tredje, men når man så kalder den kære eller ukære skolelærer Nationalist eller det der er bedre, så flyver manden op i syvende himmel. Men alle i den gruppe råber meget op ytringsfrihed, bare det ikke gælder andre. Men siden den sag med Norwegian så er truslerne væltet ind(de er anmeldt, men tro mig der sker ikke en hujende fis) Men nu er der også mange af disse nationalister der rejser med Norwegian. Men det må de jo se, jeg er færdig med at rejse til London og andre steder i Europa med Norwegian. Jeg kunne flyve med Airberlin i stedet for.

 3. […] Den Korte Avis truer Norwegian: ‘Vi boykotter jer’. Tosseanstalten piller løgnene fra hinanden.… […]

 4. Jesper Johnsen siger:

  Morten Uhrskov Jensen er just ikke kendt for at lade fakta overskygge hans påstande. På det punkt ligner han andre i overdrevets branche.

  En positiv ting er dog at Den Korte Avis ikke er den mest citerede i den øvrige medieverden. Det er måske det der piner dem, siden de fyrer den ene bredside af efter den anden, men kun har ladt kanonen med løst og røgsvagt krudt.

  Mediet ligner en hel del den fra slut-70’erne så kendte avis, udsendt af Erik Haaest, Danske Tidende hed den vist. Også der var troværdigheden mere præget af fup end af fakta.

 5. Michael Larsen siger:

  Prøv og se på 180 grader. Det er efterhånden urinposten 2

 6. Andreas siger:

  Det her er eddersparkme pinligt af tosseanstalten og de kommentatorer der bakker op om dette blogindlæg. Uhrskov har fuldstændigt ret, objektivt set. Find læsebrillerne frem. Uhrskov skriver om 27000 af uoplyst nationalitet. De 27000 står optalt under “øvrige nationaliteter”, hvorfor nationaliteten jo netop IKKE er oplyst. Tosseanstalten kroner derefter perfidt sig selv som sejrsherrer ved at slå lighedstegn mellem uoplyst/øvrig nationalitet og UKENDT nationalitet – hvilket selvsagt er forskellige begeber og derfor forkert. Havde skribenten hos tosseanstalten haft brikker at rykke rundt med, kunne personen, om ikke andet, have tænkt sig til at 27236 ikke er det samme tal som 330. Måske bare funderet over dette et øjeblik, inden følelserne tog over. Tåkrummende pinlig læsning, når arrogance og stupiditet går hånd i hånd!

  • Læs nu hvad der står. Vi har redegjort for kategorien “øvrige lande”. Der er et PDF-dokument, der fortæller om hvilke lande det er.

   Uhrskov har hårdnakket påstået, at de 27.000 er af uoplyst nationalitet, hvad de så ikke er. De er jo det modsatte – nemlig oplyst nationalitet.

   Det er snarere dig der er tåkrummende pinlig.

   • Andreas siger:

    Lad nu være med at gøre dig selv dummere end du er. Du linker til en pdf-fil der har 330 mennesker stående under “ukendt medborgerskab”, og sammenslutter så på ukendt vis, at det er disse mennesker Uhrskov referer til når han snakker om 27000 personer af “uoplyst nationalitet”. Hvis du virkelig mener at have integritet, og at kunne anskue dette på en sådan måde, at du forsøger at opnå en form for objektiv sandhed (modsat DKA, i øvrigt!), så skal du være velkommen til at henvise til din kilde, der oplyser nationaliteten for de 27000 “øvrige nationaliteter”. Indtil da, har Uhrskov fuldstændig ret i, at nationaliteten hverken er specifikt eller eksplicit oplyst i den statistik debatten drejer sig omkring.

    “Øvrig” nationalitet dækker indlysende over alle de lande der IKKE er at finde på listen, og derfor er nationaliteten uoplyst, fordi SCB har valgt ikke at oplyse den.

    Og indtil da, bør læserne her fint kunne skelne mellem, hvem der er pinlig, og hvem der ikke er. Det er ikke svært, at skelne mellem det uredelige i DKA, og det er det heller ikke på Tosseanstalten.

    • Øvrige lande er ikke det samme som uoplyste lande. Længere er den ikke. Uhrskov har hårdnakket påstået, at man i Sverige ikke noterer hvilke lande folk kommer fra.

     Når man laver en kortfattet oversigt så siger det sig selv, at man i en tabel ikke remser samtlige lande op. Man tager de største og summerer resten.

     Det er kun dig selv der gør dig pinlig her sammen med Uhrskov. Græd ud med ham i stedet for at spilde vores tid.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s