Breaking: Norwegian stopper med reklamer på Den Korte Avis

En af vore læsere informerede om, at han havde skrevet på Norwegians Facebookside og spurgt, hvordan det kan være, at Norwegian støtter den xenofobiske avis Den Korte Avis. En avis, der kort fortalt er stærkt manipulerende og har stort set kun indvandrere og muslimer på hjernen.

Svaret fra Norwegian kom få dage efter. Den Korte Avis, der ledes af venstrekvinden Karen Jespersen og hendes mand Ralf Pittelkov, er nu sortlistet hos selskabet. Norwegian vil ganske enkelt ikke have, at deres annoncer havner på Den Korte Avis´ hjemmeside.

DKA_Norwegian

Screen cap Facebook

Nu forventer vi et ramaskrig fra diverse så kaldte islamkritikere. De har jo for vane, at finde høtyvene frem, hvis de synes, at deres ytringsfrihed bliver knægtet. Eller hvis Bilka pludselig siger OK til tørklæder. Eller hvis Føtex ikke pynter nok op til jul.

Vi andre kan godte os over, at forbrugermagt er med til at fjerne fremmedfjendsk propaganda fra internettet. Vi foreslår derfor, at andre firmaer, der har deres bannerreklamer på Den Korte Avis følger Norwegians eksempel. Der er rigeligt at tage fat på. Disneyland Paris, HBO Nordic, filmen Kvinden i buret, Tivoli og Medion for at nævne nogle.

Har de også bukserne på? Det kan vi som forbrugere spørge om. Klik og find firmaet på Den Korte Avis og spørg.


4 kommentarer on “Breaking: Norwegian stopper med reklamer på Den Korte Avis”

  1. ledrakenoir siger:

    ‘hehehe’ – arketype læsere af KJ og RP måske selvskrevne indlæg i “Den alt for lange Avis” rejser måske slet ikke – de har det sikkert bedst hjemme i kolonihaven eller bag grænsebommene..? 🙂 🙂 😉

  2. […] Det kan du læse mere om på ‘Tosseanstalten’ der har historien […]

  3. […] Breaking: Norwegian stopper med reklamer på Den Korte Avis […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s