Søren Espersen Dansk Folkeparti: Vi melder os da bare ud af Schengen-samarbejdet. Problem løst! Næste!

Endnu engang så vinker Søren Espersen fra Dansk Folkeparti med en grænsebom og mener, at Danmark skal træde ud af Schengen-samarbejdet. Et Schengen der har som formål, at man skal kunne rejse frit indenfor EU’s grænser. Her er den seneste statusopdatering på hans Facebookside:

Unavngivet

Det er ikke første gang Søren Espersen kommer med skåltaler og hovedløse forslag hvad angår EU. I sin blog Suset fra Himmlerland på Jyllands-Posten skrev han den 22. juli i år en ‘servicemeddelelse’ til Venstre, hvor han også slog på trommen for at sløjfe Schengen. Her bringer vi kardinalpunktet:

“Og i anden omgang tager vi så fat på processen med udmeldelse af Schengen, så der igen kan komme gode danske politifolk på grænsen og således, at ingen vil kunne komme ind i Danmark uden gyldigt pas.”

Tosseanstalten bloggede om det den gang og vi kan ikke gøre andet end at stort set gentage, hvad vi skrev:

Sverige er en del af Schengen. Hver dag så pendler 18 000 personer over Øresund. 96% af dem fra den svenske side. Hvis alle disse skal vise pas ved grænsen så vil Øresundsbroen ende med at være en vedvarende bil- og togkø. Og folk skal nærmest tage af sted bizarre 24 timer før de skal møde på arbejde klokken 8:00 om morgenen. For ikke at tale om alle svenskere, der flyver ud i verden med SAS fra Kastrup. Stakkels SAS og de mange ansatte i Kastrup. Arlanda vil da være bedre? Og stakkels den danske stat, der er medejer af SAS.

Det pudsige er også, at mange af dem, der kommer fra den svenske side er…hold fast…danske pendlere bosat i Sverige. Et værre kontrolpostyr Søren Espersen vil iværksætte mod egne landsmænd med andre ord.

Alt dette ved Søren Espersen udmærket godt. Det eneste han er ude på er at piske en stemning op for at høste stemmer.

Et farvel til Schengen vil også betyde et farvel til den 60 år gamle nordiske pasunion. Og ølpendlerne (kernevælgere?) til Tyskland vil også blive udsat for et værre kontrolpostyr. Som sagt så ved Søren alt dette. Men skidt med det. Bare hans brandtaler tiltrækker stemmer så er alt andet lige.

Bonusinfo: Øresundspendlere løfter dansk økonomi med 5,5 milliarder kroner om året.

Der bliver ikke ret meget tilbage til at bestikke det grå segment med i form af ældrecheck, der i 2010 udgjorde under halvdelen af de 5,5 mia. kroner.

Der er nogle, der har kommenteret Søren Espersens hallelujaudmelding af i dag:

Stop_Danmark

Det ville være et fantastisk signal at sende til alle danskere, der bor i Sverige og arbejder i Danmark. En Søren Espersen i tolduniform, der ved Øresundsbroen byder tusindvis af landsmænd velkommen med et skilt, hvor der står ‘STOP DANMARK’

Stop dig selv Søren Espersen.

Reklamer

11 kommentarer on “Søren Espersen Dansk Folkeparti: Vi melder os da bare ud af Schengen-samarbejdet. Problem løst! Næste!”

 1. Deacon siger:

  En Espersen i tolduniform, så behøves skiltet ikke! Folk løber skrigende væk ved synet! 😉

 2. Tucholsky siger:

  Nemmeste løsning ville da være at grave en stor kanal ved de landfaste områder i SydDanmark, og så sejle hele kongeriget op, nord for Murmansk, for uforstyrret at hylde sprød flæskesværd, dannebrog og kongehuset.

  Alternativet er kun at bygge en mur, pigtråd, skydeanlæg for at holde Danmark arisk.

 3. Michael Larsen siger:

  Men Søren Espersen mahatma propaganda skal jo holde hadet ved lige på jydepotten, således at alle de dømte for racismeparagrafen kan sidde bag tastaturet og brøle om deres had til dette og hint. Men alligevel kan de dog godt favne en Muslim som taler dårligt om andre muslimer, som jo er deres game. Hold da op en flok tabere.

 4. Bo Nielsen siger:

  Meget tankevækkende at DF ikke har meldt ud i forhold til den ødelæggende omskæring af drengebørn. Pludseligt går Israel elskere og muslimer hånd i hånd !

 5. Jesper Johnsen siger:

  Denne Søren Espersen er ikke den skarpeste kniv i skuffen. Hvis vi melder os ud af Schengen får hans vælgere et seriøst problem: Toldkontrol ved grænsen. Slut med at smugle sprut og smøger over grænsen.

 6. […] Espersen har igen fået gratis omtale på ‘tossen’ – og ser ud til at være undre pres på […]

  • Jesper Johnsen siger:

   Jow da, Søren E. og Dansk Folkeparti er under stort pres på den politiske front. Konkurrenterne i Danskernes Parti, SIAD, Frit Danmark o.lign. fik næsten 10.000 stemmer sammenlagt ved det nys overstående kommunal- og regionsvalg. Så der er ikke noget at sige til at DF’erne er nødt til at komme med slige udmeldinger for at få de tabte stemmer tilbage i folden.

 7. Jesper Johnsen siger:

  Sætter da bare billeder af Anders Gravers og Martin Henriksen op ved alle grænseovergange og i alle ankomsthaller i alle lufthavne. De to surmuler vil fratage enhver lysten til at komme til landet.

 8. […] Søren Espersen Dansk Folkeparti: Vi melder os da bare ud af Schengen-samarbejdet. Problem løst! N… […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s