Frikadellepanik i agurketiden

Nogle institutioner har på demokratisk vis besluttet, at de ikke serverer svinekød samt har valgt halalslaktet kød. Den ældgamle historie har fået Ekstrabladet, i mangel på bedre, til at endnu en gang køre en kampagne mod muslimer. Med bombastiske overskrifter som “Børnehaver bandlyser svinekød”, “Slut med gris på gaflen“, “Hjælp os: Hvor er der frikadelleforbud“.

frikadellepanik

Så er der lagt i kakkelovnen til stor drama. Lars Aslan Rasmussen, socialdemokrat og socialordfører i Københavns kommune deltog i en 20 minutter lang frikadelle-duel på Ekstrabladet, hvor han hele tiden nævnte ordet ‘forbud’. Efter 10 minutter orkede vi ikke at høre mere. Fravalg af noget er ikke det samme som forbud. Lars Aslan Rasmussen (og Ekstrabladet) bedes kigge i ordbogen for en nærmere redegørelse.

Når sådanne historier kommer på forsiden, så er det som altid det samme segment der hyler op om den snarlige undergang. Den Tea Party-agtige byrådskandidat for DF i Århus, Karin Fink Eriksen, som vi skrev om i går, kommer med sine begavede betragtninger og linker til en video hvor dyr bliver slagtet.

frikadellepanik2

Åh, vi kan berolige med, at det er forældrebestyrelserne, der har taget beslutningen. Det er ikke folketinget eller EU. Så svinepsykosen er hendes helt egen. Eller nej, for der er en hel del andre der er ramt af svinepsykosen og underholdningen finder man som sædvanligt i Stop Islamiseringen af Danmarks facebookgruppe. Der har de bimlet op hele dagen og bølgerne går højt.

Her er det Maarten Kjær Den Haan der kommer med en genial plan. Mangler bare et Herculesfly og så kører bussen!

frikadellepanik3

Suk. Hvor mange gange skal der gentages, at svinekød ikke virker som kryptonit på muslimer? I det uendelige gætter vi på.

Og det fortsætter derudad. SIADisternes visdom er ikke at tage fejl af. Karin Fink Eriksen er ikke alene. Her er et lille udpluk fra deres frikadellediskussioner:

frikadellepanik6

frikadellepanik7

frikadellepanik8

frikadellepanik9

frikadellepanik10

Luk grænsen og Pia til magten! er jo det evige mantra. Anderledes drastisk til værks er der andre der vælger at gå . Ud med dem!

ud_med_dem

ulla_nielsen

Til sidst så er der deciderede våde drømme om at arrestere regeringen og kæmpe med våben og håndgranater.

kamp1

kamp

kamp3

kamp4

etnisk_udrensning

For dem der ikke ved, så er LMG en  forkortelse af light machine gun. Men sikke nogle brave soldater med Breivik-tankegang som Stop Islamiseringen af Danmark samler på. Lederen Anders Gravers plejer jo ellers med jævne mellemrum proklamere, at SIAD er en fredelig organisation.

Og til politi og PET. Kan I lige give ham der John Borgaard besked om det usmarte i at anskaffe sig maskingeværer og granater?

PS. Hvis du læser med her John Borgaard, så kan tosseanstalten fortælle dig allerede nu, at det i hvert fald ikke er specielt smart, at på Facebook spørge om hvor man kan anskaffe sig våben 🙂

Reklamer

31 kommentarer on “Frikadellepanik i agurketiden”

 1. Deacon siger:

  Jeg er ikke racist, men… jeg kan personligt godt lide bacon. Jeg føler det giver min sult en tilfredsstillende mæthed som kylling ikke kan på samme måde. Derudover må jeg indrømme, at bacon er et utrolig dejligt krydderi, som jeg på nuværende tidspunkt er lykkelig for, at ALLE børnehaver i kongeriget Danmark nu har FORBUDT børnene. Så er der nemlig mere til mig! Halleluja for muslamiseringen! 🙂

  • Tucholsky siger:

   Citat: “Jeg er ikke racist, men… “, sådan indleder ALLE racister deres åndsvage udgydelser.

   • jens jensen siger:

    Nøjagtig ligesom dumme folk uden holdning og meninger kun kommenterer og gør grin når andre deltager…

    • Tucholsky siger:

     Hvad mener de da med deres kommentar, hr. “Jens Jensen” ? Forklaring udbedes 🙂

 2. Johanne Kelly siger:

  Jeg er imod halalslagtet kød, udelukkende af dyreværnsmæssige grunde. Jeg synes det er fint at børnehaver ikke serverer svinekød, forældrene kan vel stadig stikke poden en klapsammen med leverståhej med i madpakken eller servere frikadeller derhjemme?
  Stod det til mig så blev der skåret gevaldigt ned på mængden af kød der bliver serveret i børnehaver og op for kvaliteten. Og gerne lam, okse, ged osv. Halalslagtet kød uden bedøvelse… Nej den er je bare ikke med på.

 3. Stofferpix siger:

  Er vi nu blivet så konfliktskye overfor muslimerne, at vi ikke engang må tilbyde vores egne børn en leverpostejsmad, eller en skive salamipølse?
  Hvad bliver det næste? Skal vi lukke ned bodegaerne, værtshusene. Gøre dem om til Grøndthandlerforrætninger…. Hvad med, at lukke ned for vores badestrender. Ingen bikiniklædte damer. Kun “Burkini”. Lad os lukke vinafdelingen i Føtex, erstatte denne med en afdeling for Halalkød, og arabisk modetøj. Lad os tage ned på Gammel Strand, vælte statuen af Biskob Absalon, erstatte den med noget andet; Måske en statue af Ousama Bin Laden. Lad os rydde Københavns Rådhus, og lave den om til en Moske, tårnet er jo højt nok, og kan bruges som minaret.

  FLY LAND, ELLER FØLG SKIK

  • Jon siger:

   Jo – du må hjertens gerne tilbyde dine børn levepostej, salami og frikadeller – disse institutioner her bare valgt ikke at gøre det. Primært fordi 40% af brugerne alligevel ikke spiser det. Det har intet med lukning af bodegaer (eller værtshuse, der i øvrigt er det samme). Der er intet i fravalget (bemærk ordet fravalg) af svinekød der har noget som helst med tvang at gøre. Der er intet i det fravalg der forhindrer dig eller nogen anden i at spise svinekød, eller foruden det, leve dit liv som du nu ønsker det. Og drop så det “reductio ad absurdum”.

   Hvem er du der mener du kan definere dette lands skikke? Og hvorfor er det altid jer irrationelle nationalister altid råber på at folk skal smides ud? Hvad har disse mennesker gjort dig? Lad nu være med at sætte dig selv i offer-rollen fordi der er folk der gør tingene anderledes end dig. Det er ikke deres skyld hvis dit liv sejler.

   • Stofferpix siger:

    Man kan jo bare vælge, at bosætte sig i et muslimsk land. Så er man fri for svinekød, øldrikkende mennesker, og vandtroe hunde. Men det passer vel dårligt. For så kan man jo ikke sidde på en plæn, og tygge KATH, eller bare gå og lave intet mens man får penge for det, og spar os for, at spille smart med ord som: “reductio ad absurdum”. Og nej; jeg sætter ikke mig selv i offer-rollen. Jeg er selv ikke dansker, jeg bor her på lånt tid. Jeg har aldrig råbt, at folk skal smides ud. Ordet “Fravalg” er valgt af danske politikere der ikke tør tage kampen op.

    • Jesper Hauschildt siger:

     Om det er godt eller skidt at leve i et multikulturelt samfund, kan de være utallige perspektiver på, men AT vi gør det, er en del af virkeligheden, og ikke muligt at ændre på (uden seriøse brud på menneskerettighederne, som jeg er en stor fortaler for) – det skib er sejlet for flere hundrede år siden, da vi valgte at kolonisere resten af verden! Det kan godt være i helst er fri for halal, men også ris og bananer etc.? Og husk, at kartoflerne til sovsen og frikadellerne heller ikke er en del af “vores” verdensdel…
     Og ordet ‘fravalg’ er ikke valgt af politikere, men af borgere, der forstår de generelle demokratiske grundholdninger vores samfund er bygget på! fravalg er en ret for alle individer, der ønsker at leve deres liv efter egen opskrift og kulturelle holdning! Vores kultur har også en lang tradition for alkoholiske drikke – også for børn. Skal alkohol så tvangsgenindføres sammen med svinekødet i alle daginstitutioner?
     Som i måske kan forstå, synes jeg, at der er stor forskel på, hvad der er forældrenes og den umiddelbare omgangskreds rolle i kultur- og identitetsudvikling, og hvad der er regeringen/samfundets/institutionernes ansvar at videreføre… Og at hvor civiliseret et samfund er, defineres ud fra hvordan man behandler de svageste og de ‘anderledes’…

 4. Bo Nielsen siger:

  Er alle fra Dansk Folkeparti ordblinde, eller er det bare mangel på uddannelse !

 5. allan k siger:

  dansk folkepart er da de eneste der tør sige sin mening og stå ved den !!! i andre kujoner gemmer jer bag jeres små web oplæg rundt omkring.. og tror i seje.. i burde ryge ud af landet sammen med dem der udvist… for forrædderi !! skrub ned til mellemøsten hvis i vil ha sharia love og halal slagtning.. troede dyremishandling var forbudt.. og troede danmark havde traditioner og skikke… men næ nej muslimerne får lov at ændre på alt… mens vi bare skal se på de smider moskeer op allevegne og ligger med røven i vejret…. folk der tror indædt på en religion er da snot dumme mennesker der ik har andet at tage sig til..

  hvorfor er det lige at alle muslimske lande har ødelagt sig selv med krig og ødelæggelse..
  FORDI DE TROR PÅ DERES LORT.. de skulle hellere tage en uddannelse og ikke som præst, men noget du kan bruge i virkelighedens verden… fanatiske folk der tror på en gud er direkte dumme og underbegavede….

  • Tucholsky siger:

   Nazi-allan, ved de, hvad kosher er ? Nej ? De er under alle omstændigheder IKKE 🙂 Ligemeget, dem der skriver sådan: ” i burde ryge ud af landet sammen med dem der udvist… for forrædderi !! skrub ned til mellemøsten hvis i vil ha sharia love og halal slagtning.” Er enten dum er totalt uvidende, bange og lille eller NAZI, beksidt, idiotisk Nazi.

   • Jesper Johnsen siger:

    Kosher, den jødiske lov vedr. fødevarer:

    http://www.dif-aarhus.dk/kosher.htm

    Nu skal man ikke regne med, at allan k og ligesindede evner at sætte sig ind i fakta, det er for besværligt for den slags “begavelser”. De vil hellere strø om sig med konspirations-teorier og løgne af forskellig størrelse. De lever i en mental osteklokke. Lige før man får ondt af den slags personer.

 6. Jesper Johnsen siger:

  Inden der går for meget frikadelle med agurkesalat, tilsat en god portion konspirationsteorier, i den, så lige en lille praktisk oplysning:

  Til efteråret er der valg til kommunalbestyrelser og regionsråd. Så diverse opstød fra SIADisterne, Danskernes Parti og andre alternativt begavede gruperinger er ren og skær valgflæsk, stemmefiskeri slet og ret.

  • Jensen siger:

   Jeg anser mig selv som ganske Humanistisk og ikke mindst rummelig overfor mine omgivelser, og jeg vil godt lige understrege at jeg på trods af at have læst fadervor med min far stort set hver aften som lille, og at jeg har gået på en katolsk skole i mine første 3 skoleår, IKKE tror på andre end mig selv (LÆS: ATEIST), Jeg føler ingen lyst eller behov for at stå i vejen for at mennesker kan tro på hvad de vil, men jeg forventer heller ikke at mennesker står i vejen for at jeg kan vælge at tro på, at mine handlinger er mit eget ansvar, og at jeg ikke behøver en “Gud” for at forklare hvorfor mit liv udspiller sig som det gør…. Når det så er sagt så syntes jeg at det er fuldstændigt absurd at forbyde svinekød i danske institutioner grundet religion…Vi taler om at en minoritet i det Danske samfund, som vel og mærke på et udokumenteret fundament ændrer hverdagen/normaliteten for flertallet.. Det giver ganske enkelt ingen mening, da der er rigeligt af alternativer, Eks. madpakke med hjemmefra eller selvbetalt catering hvilket man må formode ikke kan være et problem hvis det ligger en så meget på hjerte at undgå svinekød…Jeg kunne blive ved, men mon det stopper ved svinekød i børneinstitutioner ? .. Der er også Religioner som forbyder kvinder på arbejdspladser, og spiritus, m.m. …og så bliver det sgu nok lidt trist til julefrokosten en dag 😉 …Husk nu det gode gamle citat…Man stikker en hånd ud, og før man ved det er hele armen væk….. Så lad os nu skabe muligheder for alle, i stedet for begrænsninger !!!

   • Niels siger:

    “Når det så er sagt så syntes jeg at det er fuldstændigt absurd at forbyde svinekød i danske institutioner grundet religion.”

    Nu kan jeg næsten ikke undgå at blive lidt harm. Har du overhovedet læst artiklen?
    Dette er en sag blæst helt usandsynligt meget ud af proportioner. Det handler om nogle børnehaver som har valgt ikke at servere svinekød for børnene. Det er ikke forbudt for nogen at spise svinekød overhovedet, disse børnehaver har blot valgt ikke at servere det, og det er de desuden i deres fulde ret til.

    Det er jo himmelråbende idiotisk den måde hvorpå dele af DF og andre højreradikale bevægelser kan tage en så ligegyldig sag og gøre et stort nummer ud af det.

    Hvis det vitterligt er sådan et stort problem for folk at deres børn ikke kan få svinekød ved hvert måltid om dagen må de jo tage konsekvensen og finde en anden børnehave til deres børn.

 7. Hej siger:

  Der er jo INGEN der forbyder svinekød. Børnehaverne ønsker bare ikke at servere det. Og hvis man ikke er tilfreds så pas dine børn selv. Og du Stofferpix aner INTET om muslimer… I de fleste mellemøstlige lande er der masser af alkohol, stoffer og fest, ligesom i DK. Og nej tak! Vi ønsker ikke en statue af Osama Bin Laden, hverken som muslim eller dansk statsborger… Men igen hvis du tror at muslimer bryder sig om Bin Laden så siger det bare lidt om dig.. Størstedelen af ALLE muslimer fordømmer ham!
  Hvis du vil æde svin så skal du også ha lov til det, men børnehaverne laver deres regler og dem må man følge ligesom man vel følger DINE regler når man er hjemme hos DIG…

 8. Thomas siger:

  Jeg vil gerne putte mine børn i en institution og sikre mig at mine børn får en alsidig kost. Svinekød er en del af denne alside kost. Konsekvensen bliver at jeg tager mine børn et andet sted hen, og så er det at samfundet får 100% muslim skoler etc. At i ikke fatter det her hæmmer integration og alsidigheden i samfundet som jeg er 100% med på er en gåde. Det går nok op for jer om 50 år.

 9. Gudrun siger:

  So what! En gammel ikke nyhed, ja for 14 år siden var det sådan i min søns vuggestue. En pragmatisk løsning 40 % var muslimer. Jeg så nødigt de dygtige køkkenassistenter bryde sammen af stress fordi de skulle lave to slags gullasch eller frikadeller, for at imødekomme et ønske, som ikke var forældrenes, men alene fjerne meningsmagere. Ungerne fik skøn mad med kartofler, sovs og rugbrød, og fisk og kød. Så de fik masser af dansk madkultur. Bare ikke lige svinekød. Og hvad så! Maden var sund, økologisk og varieret, og ungerne var glade.

 10. Marie-Louise siger:

  Nej, hvor er det da synd for de stakkels børn, at de ikke må få svinekød, når de er i børnehave. Hvordan skal de nu nogensinde vokse op og blive “rigtige danskere”? 🙂

  Det må være virkelig anstrengende hele tiden at være så vred alle muslimer og bange for at de skal “overtage” landet…

 11. Poul Brunhøj siger:

  Hvad er det de ikke forstår ?????? Som knægt i 70,erne hjalp jeg til på svineslagteriet i Kolding. Dengang Halalslagtede man alle svin. De blev bedøvet med co2 hvorefter de levende blev hængt op i benene og derefter snittet i halsen. Det var den mest effektive måde at få blodet ud af kroppen på. Alle kyllinger er i mange år blevet Halalslagtet. Det har ikke noget med religion at gøre, det er bare den mest effektive måde at slagte på.
  At høre på koret af “meget danske danskere” er forstemmende. De himler op mod noget danskerne har gjort i mange år. De burde da støtte et forbud mod svinekød, når nu det hele er halalslagtet.
  Når hele gruppen af “helt vildt danske danskere” hyler op om mangel på svinekød, som symptom på snarlig amagedon, er det snarer et symptom på mangel på dømmekraft.
  Skal vi så lukke alle vegetarrestauranter, Jensens bøfhus, Herford, osv. osv. Steder der har valgt ikke at serverer svinekød.
  Jeg kender også en del mennesker der ikke vil spise svinekød, men det er fordi kvaliteten er for dårlig, samt den måde vi behandler vores svin på.
  Hold nu jeres kæft. i er efterhånden ret trættende at hører på.

 12. Michael Larsen siger:

  Seneste nyhed fra fantasi SIAD er at slagterierne der slagter dyr på halalmetoden så skal de betale halalafgift er det ikke fantastisk

  • Jesper Johnsen siger:

   Rent umiddelbart kunne man tilskrive deres (SIAD) tåbelige historier sommervarmen. Men man kan blot konstatere at deres dubiøse historier af afvigende art er et helårsfænomen.

   Nå, nu er der snart valg til kommuner og regioner, så bliver sangen nok anderledes. Så skal de til at fortælle om årsagen til at de ikke fik valgt nogen ind. Vil gætte PET får skylden for valgresultatet.

 13. […] Frikadellepanik i agurketiden | tosseanstalten Kedelig tendens: De største røster, er ofte dem af uvidenhed. Svar med citat […]

 14. Jesper Johnsen siger:

  Så går SIAD på barikaderne.

  http://siaddk.wordpress.com/2013/07/23/koreplan-for-aktioner-mod-halal-i-danmark/

  En “sag”, der er væsentlig større end intelligensen hos Vor Kære Leder Anders Kim Il Båthorn.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s