‘Vi tager til Tingbjerg og holder grisefest!’…eller noget…

Kære læsere. Det er agurketid og derfor kommer her et agurkeindlæg. Vi kunne have skrevet om Dansk Folkepartis Tina Petersen, der nu er blevet tiltalt efter racismeparagraffen, for at sammenligne burkadamer med affald.

Vi synes nu det er lidt sjovere, at i agurketid skrive om alle de tosser i SIAD – Stop Islamiseringen af Danmarks gruppe på Facebook, der tror, at svinekød virker som en slags Super Man-kryptonit på muslimer.

Her er der en der fantaserer i retning af  ‘Kom! Lad os ringe på hos ham den gamle skøre sømand længere ned af gaden og så bagefter løbe alt hvad vi kan!’  Og af kommentarerne kan man forstå, at der er nogle af børnene, der med skrækblandet begejstring gerne vil deltage i løjerne. Sakset fra verdenspartiet Stop Islamiseringen af Danmarks facebookgruppe:

Pattegris_på_gaden

sløve_Ulla

pakke_pølser

eat_bacon

klaphat

Uha! Så er der gang i børnebanden fra det udenbys kvarterer i Jylland! Majet, majet spændende at drage til Tingbjerg og provokere bøhmanden de aldrig har set: ‘Vi har aldrig været der! Iiih så spændende at tirre den gamle skøre sømand ved at ringe på hans dørklokke og løbe væk!’

Men vi på tosseanstalten må desværre skuffe. For man skal da bare bladre i Tingbjergbladet fra december sidste år for at være lyseslukker for de uvidendes projekt:

Tingbjerg

Sikke en skuffelse… Beboere i Tingbjerg holder julefest, hvor der serveres både bajere og røde pølser? Ingen afhuggede hoveder? Islam har ikke overtaget Tingbjerg? Hvor er bøhmanden? JULESANGE???

Godt nok en meget sjov skare tilhængere som Stop Islamiseringen af Danmark har – stedet, hvor der er agurketid året rundt. Og Anders Gravers, der er leder af projektet SIAD, har virkelig nogle gode emner at fylde stolene op med, i sin stræben efter at få et jordskredsvalg til efterårets kommunalvalg.

Men altså…

eat_bacon2

God weekend kære læsere + gode grillfester derude!

Med eller uden antimuslimsk kryptonit 🙂


One Comment on “‘Vi tager til Tingbjerg og holder grisefest!’…eller noget…”

  1. Jesper Johnsen siger:

    Hvis nu “genierne” i Anders Blaalys’ cyberspace-projekt virkelig mente det alvorligt med deres påståede kærlighed til Israel, så skulle de da servere kosher-bacon til deres øf-øf party.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s