Vindbøjtelen Søren Pind

Søren Pind har været til hyggelig middag med FN’s generalsekretær Ban Ki-moon i aften. Her er hvad han skriver på sin Facebook:

Ban Ki-moon

Jamen det er da fint at Søren Pind er så stolt på Danmarks vegne og at der nu er en FN-by i København. Men hvad var det han sagde for ikke så mange år siden om middagsselskabet og FN? Vi frisker lige op i hukommelsen. Her er hvad Pinden udtalte til i 2009:

“FN er ikke en organisation, der har gjort særlig meget godt her på jorden. Som regel er det kun blevet værre, når man har haft en aktivistisk generalsekretær, og derfor er jeg kun glad for, at vi har fået en mindre aktivistisk af slagsen” (henviser til bordherren).

facepalm

Han kaldte også FN for en kaffeklub og vi undrer om kaffen i aften smagte godt? Noget tyder på, at der må have været en god sjat cognac til, da Søren Pinds facebookopdatering mildest talt lyder ulden. Og den med at Danmark har et dårligt navn i udlandet skyldes sgu da pinden selv. I starten af 2009 så blev der lagt en video op på Youtube, hvor man hævdede, at bevæbnede soldater fra Hamas blev transporteret i FN’s ambulancer. Den gang udtalte han:

“Såfremt disse billeder er et falsum – så lad FN sige det. (…) Svar udbedes! Eller, så det måske forstås lidt mere på de airconditionerede champagnesøbende diplomatbefængte kontorer: RSVP (det er fransk, og betyder… svar udbedes!)”

Hver gang en tosse påstår et eller andet så ligger bevisbyrden på den der er anklaget. Det svarer til at vi på tosseanstalten siger, at månen er lavet af grøn ost og dem der tvivler får at vide: “Bevis, at månen IKKE er lavet af grøn ost”. Hele historien var som sagt falsk og Søren Pind krøb til korset og sagde undskyld.

Ja, ja. Vænstre ved man hvor man har. Her, der. I øst og vest. Men mest i hængekøjen. Og til  fine middage på skattebetalernes bekostning. Smukt. Ikke sand  Hr. Pind.

Ban Ki-moon2

God nat og sov godt.

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s