Morten Uhrskov Jensens hyldest af antisemitter og homohadere

Morten Uhrskov Jensen, der er fast blogger på Jyllands-Posten, omklamrer det franske Front National og skriver “Front National er fremtidens Frankrig”. Dernæst følger en hyldesttale og indpakning i bomuld af Marine Le Pens parti.

Allerede de første sætninger i Morten Uhrskov Jensens blog fra den 2. juli får alle alarmklokker til at ringe om hvor uvidende han er. Eller snarere, hvordan han bevidst prøver at manipulere skaren af læsere af hans blogs. “Islamkritikerne” har det nemlig med at plukke her og der uden at tage hele paletten med. Lad os pille tingene fra hinanden. Her en indledningen:

“Marine Le Pen har historien på sin side. Godt at hun for to år siden tog over efter faderen Jean-Marie Le Pen, der havde ubehagelige sider, der kunne bringe mindelser om Europas ekstreme højrefløj i mellemkrigstiden.

Marine Le Pen derimod har kastet det vraggods overbord, som i sig bl.a. bærer på en potentiel, hvis ikke åbenlys, antisemitisme”.

Nåh. Har hun nu også det? Marine Le Pen har det med at tordne mod tørklæder, men ikke nok med det, så ønsker hun også at det skal være forbudt for jøder at gå med kalot. I følge France 24 udtalte hun i september sidste år:

“Obviously, if the veil is banned, the kippah should be banned in public as well.”

Morten Uhrskov Jensens hyldest af Front National virker ekstremt modsigende når man kigger på, hvad han ellers bloggede om på JP i 2011, hvor han gav ros til den tidligere overrabbiner Bent Melchior:

“Jødehadet

I Danmark, således i Sverige som i Holland, som jeg har skrevet om tidligere. De europæiske jøders vilkår forværres år for år, som masseindvandringen fra muslimsk dominerede lande tager fart overalt i Europa”.

Så forbud af kalot i Frankrig vil ikke forringe jøders vilkår i Frankrig? Det er ikke til at begribe Morten Uhrskov Jensens omklamring af jøder i det ene øjeblik, hvor han i næste øjeblik skriver skåltaler om et parti, der vil forbyde kalotter. Eller jo. Det er til at forstå. Når visse ekstreme muslimer langer ud efter jøder, så farer han i blækhuset. Men når et parti, der står til at høste en femtedel af stemmerne, så siger han “Front National er fremtidens Frankrig”.

Ding dong dynamolygte.

Skal vi lidt længere ned af stien? Det synes vi at vi skal. Front National er ikke bare fjendtlig overfor muslimer og jøder, men også homoseksuelle. Igen henter vi information fra France 24. Vi napper bare overskriften uden att uddybe mere for den begavede læser:

“Far right threatens to hijack gay marriage protest”.

Og for ikke så længe siden, så begik en skør aktivist selvmord ved alteret i Notre Dame i Paris som protes imod homoægteskaber. Marine Le Pen twittrede:

“All respect to Dominique Venner whose final, eminently political act was to try to wake up the people of France,”

Wake up? Vi vil hellere sige god nat.

Men hvad søren rager det Morten Uhrskov Jensen. Han mingler i øvrigt med de værste homohadere på højrefløjen. Herunder linker vi til et billede fra en begivenhed forleden, hvor Kim Møller fra Uriasposten fejrede 10 år som “islamkritisk” blog sammen med rygklapperne og dem der ellers masserer hans ego. Her er Morten Uhrskov sammen med Martin Kasler, der driver bloggen Reaktionære Reflektioner samt er tidligere formand af Dansk Forum, der blandt andet havde som formål at overvåge antiracister.

Billedet han ses her.

Hyggelig fætter ham der Martin Kasler. Så sent som 2. juli i år så hyldede han på sin blog anti-homolovgivning i Rusland og kaldte det “Glædens dag i Rusland”:

“Et decideret forbud mod homofili støttes af over halvdelen af det russiske folk, så det skal formodentligt nok komme med tiden”.

Ja, hurra siger vi på tosseanstalten. Morten Uhrskov Jensen synes Front National er vejen frem og gnubber sig op af jødehad og homohadere.

Men hvad er nu Frankrig mest kendt for?

Logo_de_la_République_française.svg

Liberté, égalité, fraternité – Frihed, lighed, broderskab. Åbenbart bare ikke for homoer, jøder, bøsser og andet rakkerpak.

Vi på tossen er overbevist om, at både homoer og jøder (samt muslimer og andre minoriteter) frygter den brune pest, der er ved at brede sig i Europa. Vi skal jo ikke ret langt tilbage i historien for at forstå hvorfor. Rusland, Ungarn, Serbien og Grækenland er i øvrigt aktuelle lande, hvor den brune prut er ved at brede sig.

Jøder, homoer og andre minoriteter frabeder sig nok gerne for Morten Uhrskov Jensens og andre kældermenneskers hykleriske omklamring i deres nationalromantiske kamp mod alt og alle, der ikke lige er som dem selv.

Vi vil lige notere til sidst: Morten Uhrskov Jensen underviser i historie og samfundsfag på den private kostskole Herlufsholm. Gad vide hvad de stakkels unge får tudet ørerne fuld med.

Call for a refund! Eller på dansk: Ring og få skolepengene tilbage.

Jyllands-Posten modtager i øvrigt mediestøtte men de penge ser vi nok aldrig igen.

Reklamer

5 kommentarer on “Morten Uhrskov Jensens hyldest af antisemitter og homohadere”

 1. Michael Larsen siger:

  Ja og rektor er svært glad for denne homofon og islamofob, normalt ville jeg sige lad ham snakke, men nix denne klovn er for farlig.

 2. Jesper Johnsen siger:

  Hans retorik minder i høj grad om Det Store Blålys Anders Gravers. Begge har det med at klippe en hæl og hugge en tå, så deres udlægning af historien passer ind i deres forkrøblede teorier.

 3. […] Eller snarere, hvordan han bevidst prøver at manipulere skaren af læsere af hans blogs. “Islamkritikerne” har det nemlig med at plukke her og der uden at tage hele paletten med. Lad os pille tingene fra hinanden. Her en indledningen. Skriver man på tossen. […]

 4. Michael Larsen siger:

  Homofon=homofob skide Ipad

 5. Michael Larsen siger:

  Har lige sendt en besked til den kære Eusebius rektor på Herlufsholm, han truer mig ligefrem med at min mail er æreskrænkende, jeg har skrevet til ham og ikke andre. Men manden er meget meget glad for de højrenationale krafter.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s