“Grib et våben og tag til Nørrebro eller en hvilken som helst anden by(del). Rotterne er overalt …”

Dag ud og dag ind så støder vi på opfordringer til kamp mod muslimer. “Vi er i krig!!” “Grib til våben!” Hvad disse tosser ikke begriber er, at der i Danmark ikke er lovligt med paramilitære organisationer eller opfordringer til vold. Her er dagens høst fra Stop Islamiseringen af Danmarks facebookgruppe:

kamp1

Øh, hvad? Grib et våben og tag til Nørrebro? Rotterne er overalt? Tja, Jim Løve Sørensen. Vi kan vi oplyse, at den slags er sket før. I Stockholm havde vi lasermanden der plaffede “rotterne” ned. Og for nylig havde vi Peter Mangs, der i værste sniperstil skød tilfældige ned i Malmø, fordi de havde en anden hudfarve end ham selv.

Jess H Mogensen fortsætter med samme krigeriske ævl.

kamp2
Jim Løve Sørensen er af samme snit.

kamp3

“Vi er i krig”. Tankerne leder til Anders Behring Breivik, der også mente han var i krig og bombede regeringsbygninger samt skød 69 unge mennesker på Utøya. I 1986 blev den svenske statsminister Olof Palme som bekendt skudt og dræbt af en der var træt af politikere (omend der stadig er teorier om at det var et bestillingsjob fra udlandet).

Det pudsige er dog, at Jim Løve Sørensen mener, at det meget nemt kan ske her, samtidig som han som sagt opfordrer til aktion ved at skrive “Grib et våben og tag til Nørrebro eller en hvilken som helst anden by(del). Rotterne er overalt …”

Tak for kaffe. Hvad siger nu Anders Gravers, leder af Stop Islamiseringen af Danmark, til at husere disse personer i gruppen? Han hævder jo konstant og hele tiden, at hans “massebevægelse” er fredelig.

Og til Politi og PET: Tak fordi I læser med her. Her er der lidt materiale til et par forebyggende samtaler.

PS. En lille opdatering. Få timer senere blev denne kommentar postet. Det burde vel få doughnutsene til at sætte sig på tværs hos politiet.

kamp5

Der er ikke andet at sige, end at det er…

God weekend derude! En hyggelig af slagsen.

Reklamer

9 kommentarer on ““Grib et våben og tag til Nørrebro eller en hvilken som helst anden by(del). Rotterne er overalt …””

 1. Deacon siger:

  Det kunne jo være, at de svin Jess taler om, rent faktisk er SIAD? Det KAN jo være han faktisk er en semi-fornuftig fyr! 😉

  Thi jeg ved ikke, hvem NBS er. Gider heller ikke finde ud af det. For enten er de for eller imod SIAD. Og de er klar til kamp, hvilket betyder vold. Det kan jeg ikke lide uanset hvad vej det går 🙂

 2. Michael Larsen siger:

  Hold da kæft en flok latterlige kegler, de kan ikke have gennemført ti klasser af folkeskolen, deres hjerne drejer da konstant rundt, utroligt de kan gå for det kræver mere end de to hjerneceller som de kan præstere.
  Anders Gravers vil jo bare sige at de slet ikke er venner med ham på facebook.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Anders Gravers har r..en fuld at dårlige undskyldninger. På Facebook tilføjer han med gavmild hånd masser af navne til vennelisten. Venner der går ind for dødstrusler, vold og hærværk mod “de andre”.

  Ganske vist har Vor Kære Leder indsat et indlæg på Facebook, hvor han opfordrer til at holde en sober og ikke-voldelig tone. Hvilket blot er varm luft.

  Nå, PET har Anders Gravers’ projekt i kikkerten, og tak for det. Og ved det kommende valg til regioner og kommuner kommer folkets dom: Ingen mandater til hans cyberspace-projekt. Eller til andre, der også stiller op med samme retorik og formål.

 4. Michael Larsen siger:

  SIAD søger ellers frihedskæmpere se link;

  http://siaddk.wordpress.com/2011/12/25/siad-soger-frihedskaempere-der-onsker-at-danmark-skal-besta/

  og straks er der trusler fra SIAD;
  Stop islamiseringen af Danmark
  januar 12, 2012 kl. 22:51

  When you declare war then don’t tell the enemy where you live. We know where you live in Weidekampsgade.

  Og det virker som den “glade” slagter og damen med sølvpapirhatten samt idioten Robert Spencer skal lægge stars and stribes, Union jack og dannebrog hvor soldaten Lee Rigby blev slået ihjel af to tosser ala Breivik, jeg håber at de bliver udvist af England for at opfordre til intern uro, men det sker jo nok ikke. Men jeg undres stadig hvordan førtidspensionisten Anders Gravers får råd til al den rejse aktivitet.
  Men hvordan man stadig kan få førtidspension når man stiller op til kommunevalg samt folketinget er mig en gåde

  • Pamela Geller og Robert Spencer er blevet meddelt, at de ikke bliver lukket ind i UK 🙂 Både de og Anders Gravers har brølet og tudet en Mississippi River fuld på grund af det.

   • Michael Larsen siger:

    Det er jo en glæde at de er blevet afvist, så mangler vi bare den lille tykke dreng

    • Jesper Johnsen siger:

     Den lille tykke dreng; er det Anders Gravers’ fhv. ven og megafonholder Michael Ellegaard?

 5. Michael Larsen siger:

  Det er det da

 6. KLIK IKKE! siger:

  tak for denne artikel meget interessant


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s