Hadegrupper på Facebook og deres bagmænd del 3

I kølvandet på, at Dansk Supermarked har ændret deres dress code, hvor de nu tillader muslimske kassedamer at bære tørklæde, så har der været en sand storm blandt “islamkritikerne”. Det himles op og alle vegne, at nu skal Dansk Supermarked bare boykottes. Vi synes nu det er en ret underlig reaktion nu når COOP i årevis har haft kassedamer med tørklæder ansat. Men lad boykotte alt hvad de vil. Der bliver efterhånden ikke ret meget at vælge mellem, så de må begynde på at dyrke deres egne kartofler og holde en ko i carporten.

Vi på tosseanstalten faldt over en “islamkritisk” side på Facebook ved navn “Boykot tørklæder i det offentlige rum“. Bølgerne går højt derinde så vi sat os for at finde ud af hvem der har skabt siden. Og det var ikke så svært. Vi har tidligere prøvet det og det går i sin enkelthed ud på, at se på hvad der går igen, og kigge efter kendetegn. Det kan I læse mere om her og her.

Indledningsvis blev sideejeren fortørnet over at han ikke måtte stjæle et billede og postede dette (klik på billedet for større):

boykot_tørklæder5

Her hvad han erstattede coverbilledet med:

boykot_tørklæder4

Men hvem er denne person, der har oprettet siden? Vi fandt ud af, at det er en gammel kending vi har skrevet om før; Olaf la Cour. Repræsenterer Dansk Folkeparti i Vurderingsankenævnet for Midt- og Vestjylland. Netavisen P77 har skrevet om det her.

For det første så er der et opslag på facebooksiden, hvor man kan se, at det er postet ved Gjellerup Kirkeby. Det er en lille flække og vi tror næppe, at der findes særlig mange aktive antimuslimske internethadere i den lille flække. Indholdet i Olaf la Cours kommentarer er også enslydende med sideejerens opdateringer. Følgende screen shots er fra forskellige antimuslimske facebooksider:

boykot_tørklæder

boykot_tørklæder2

boykot_tørklæder3

Man kan også se på måden, som Olaf la Cour henvender sig til andre der kommenterer.

boykot_tørklæder6

boykot_tørklæder7

Vi napper lige et par søm mere, hvor han skriver om hende der advarede om, at det ikke er OK at stjæle billeder. “Landsforræder”. “Femte kolonne”. “Danmark er ikke mit hjem”.

boykot_tørklæder8

boykot_tørklæder9

Men hvem er så denne Olaf la Cour? Vi har som beskrevet skrevet om ham før, hvor han truer med bål og brand og melding til Facebook samt en omgang tæv. Her er lige et par af hans udtalelser som vi tidligere har gengivet, og som efterfølgende fik ham op i det gasblå felt:

la cour halal

lacour

Nu er vi så spændte på at høre hvad edder, forbandelser og trusler han kommer med den her gang. Vi forholder os dog helt rolig men vil dog glædeligt skrive om hans eventuelle bersærkergang 🙂

Update 7. juni 2013: Siden er ikke længere til at finde på Facebook.

Reklamer

10 kommentarer on “Hadegrupper på Facebook og deres bagmænd del 3”

 1. Kenneth B siger:

  Hvor kommer alt det had fra? Altså, jeg kan se på hans ansigt, at hans liv har været nærmest sexløst, men der må da skulle mere til.
  Komisk mand, men kun indtil den dag, han laver en Breivik og plaffer løs mod alle spøgelserne oppe i sit hoved, som en rablende nynazistisk Don Quixote på jagt efter “islamiserede” vindmøller. Man må virkelig håbe det vil lykkes ham, at begrænse sit sygdomsforløb til internet hatemongering. Så kan han sidde med fråde om munden og bekæmpe minoriteters ret til at være her, og endda se ud som de ser ud, med sit tastatur ude på bøhlandet og føle sig som en brav ridder i skinnende rustning. Den rigtige verden går videre.

 2. Jesper Laursen siger:

  Olaf er en hyggelig mand ❤ Lolz

 3. Tucholsky siger:

  Manden er jo TERRORIST, og dette helt åbenlyst, det er da lidt mærkeligt, at danske myndigheder ganske åbenbart ikke opdager slige ting….det gør de vidst først når slige betændte typer begår en Breivik.

 4. Jesper siger:

  Hvorfor give 104 ufatteligt uintelligente mennesker så megen opmærksomhed og fremstille dem som et reelt problem? De skal tysses ihjel.
  Jeg forstår ikke pointen med denne artikel andet end at give en MEGET lille gruppe af triste individer en viral opmærksomhed, som de overhovedet ikke har fortjent taget deres størrelse i betragtning.

  • Tucholsky siger:

   den der tier samtykker !!!….Desuden er det ikke kun 1o4 mennesker, men et helt, absolut ikke stuerent parti af højreekstrem og racistisk obervans, der nærmer sig de 20% og forpester klimaet i og for Danmark.

  • Jesper Johnsen siger:

   ” Hvorfor give 104 ufatteligt uintelligente mennesker . . . ”

   I deres egen optik er de ufattelig mange personer. Internationale forbindelser, filialer (eller afdelinger) i alle de europæiske lande + deres oversøiske do. Jo, i deres feberfantasi-og cyberspace-verden er de ufattelig mange. Ville virkelig være synd ikke at give dem lidt opmærksomhed, ellers bryder de sammen. Man skal jo være god ved sine medmennesker.

   ——————

   Savner Birthe Jensen her på debatten. Gad vide om hun helt har opgivet kampen. Selv på Vor Kære Leders facebook er hun fraværende.

 5. Christina siger:

  “Olaf la Cour. Repræsenterer Dansk Folkeparti i Vurderingsankenævnet for Midt- og Vestjylland”
  Hvordan i himlens navn kan sådan en ekstremist sidde i et nævn? Manden er jo værre end få islamiske ekstremister som faktisk er værd at holde øje med!

 6. […] Det kan du læse mere om her […]

 7. Tucholsky siger:

  Nå, siden på FB er pist væk. Har manden fået vinken med vognstangen, eller et prik på skulderen p.g.a. latent terrorisme ? Det ved vi ikke, men godt, at sagen er dokumenteret her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s