Antimuslimsk demonstration endte hvor det plejer – i bunken af komik

Som mange nok ved så var der i går annonceret en storstilet demonstration på Rådhuspladsen i København imod moskeer arrangeret af en M/K bag Facebooksiden “Nej til Moskeer i Danmark”. Og som mange nok også ved så endte hele foretagendet i en kæmpe fiasko. Det er der ikke noget nyt i. Det kan ske selv for det bedste men sker altid for tumperne – her “islamkritikerne”

For det første så var der natten til søndag 666 personer der havde meldt deres deltagelse. Efter vi postede screen shot fra begivenhedens Facebookside så faldt antallet til 665. Det er ikke til at vide om det var fanden selv der hoppede af men meget tyder på at det var arrangøren selv, der havde fået kolde fødder. For han dukkede nemlig aldrig op.

demo

I virkeligheden kunne man tælle antallet demonstranter til hele 37. En flok højtråbende og heilende hooligans. Ekstrabladet skrev om begivenheden, der var mandsopdækket af meget politi og kunne vel tælle en 2-3 babysittere til hver hooligan. På et tidspunkt cyklede en ung mand med regnbueflag forbi og flere gange råbte: “Jeg er jøde!”.

Hooliganerne kvitterede med at råbe efter ham: “Homo, homo!”

Tjaja. Antimuslimerne plejer ofte være anti alt andet end dem selv.

Så skete der ikke ret meget mere udover at nogle aktivister prøvede at forpurre det store folkemøde. Lars Grønbæk Larsen fra det højreekstremistiske Vederfølner holdt en tale. TV2 havde været så behjælpelige med at montere en mikrofon han kunne tale i (se video til sidst). Og så smuttede de over på Jernbanecafeen ved Hovedbanen. Lidt underligt valg, hvis I spørger tosseanstalten. Jernbanecafeen er nemlig en homovenlig café og annoncerer i homobladet Out & About. Måske skulle de sikre sig siddepladser til sing-a-long som blir afholdt der hver søndag kl. 19:30.

out_and_about

Efter demonstrationen var der en værre kattejammer på ‘Nej til moskeer i Danmarks’ Facebookside. Mange var sure på arrangøren der aldrig dukkede op. Plus sure på alle dem der havde tilmeldt sig, der heller ikke dukkede op. Poul Svendsen havde f. eks. set meget frem til det store folkemøde og havde strikket et par voododukker sammen. Det er ikke til at vide om det er fake men vi bringer det alligevel for at bidrage yderligere til morskaben.

poul_svendsen

Så lige til den video vi talte om, hvor TV2 beredvilligt stiller en mikrofon op. Læg mærke til højdepunkterne. Udover råberiet “Danmark for danskerne, udlændinge ud” (hvad pokker end det har at gøre med moskeer), så er der et par andre perler.

“Islamkritikerne” heilede de første sekunder ind i klippet. Så proklamerer Lars Grønbæk Larsen ca 3 minutter inde i filmen: “De rigtige nazister er dem der står deroppe!“, og peger på moddemonstranterne.

Bvahahahaaa! Gak gakkelak! Og så takkede han politiet for at agere babysittere 🙂

Stort tak til KPnetTV!

Højretosserne er en evig kilde til morskab. De puster sig op og gør sig store og ender med at blive babysittet og eskorteret væk af politiet, mens de råber “NO SURRENDER!”, som de gjorde i Århus sidste år. Denne gang endte de dog bare på en sing-a-long homobar.

Vi ser frem til næste opvisning.

Og kære læser. Hvis du er nået hertil: SPIS NU DIN BROCCOLI FØR MUSLIMERNE KOMMER OG TAR DEN! 🙂

Reklamer

5 kommentarer on “Antimuslimsk demonstration endte hvor det plejer – i bunken af komik”

 1. Tucholsky siger:

  En af de største VITSER ved forberedelserne af denne “demonstration” var, at i en Danmarks største facebookgrupper “Nej til moskeer i Danmark” , der på tidpunktet FØR demoen havde opnået næsten 150.000 medlemmern…var absolut og totalt præget af NAZIfløjen, af diverse kendte og ukendte FAKEidentiteter. Og alt det, imens indkalderen til demoen hele tiden fastholdt, at det var en “fredelig” demo, og påstod: “Racistiske opråb/tilråb o.lign. er lige så lidt velkomne som vold og kan man ikke overholde dette, bedes man holde sig væk”

  Kendsgerningen er dog, at Facebookgruppen SIDEN DEN blev GRUNDLAGT hele tiden var fyldt med mord-, henretnings-, brand- og sprængstoftrusler mod mennesker og institutioner af anden race, religion eller farve.

  (og det må i denne sammenhæng ligeledes siges, at gruppens backing group på Pia Kjærsgårds, og andre DF-sider brugte NØJAGTIG samme terminologi og taktik)

  Fuglen blev skudt af en HOAXidentitet, foregivelig af jødisk proveniens: https://www.facebook.com/abraham.samuelsen

  Han smykker sig med et jødisk navn og davidstjerne, og agiterer samtidig voldsomt mod “halal”, som han har åbenet en gruppe imod.

  Han var en af hovedkræfterne blandt indkaldelsen til demoen, og en af dem der spammede mest i diverse grupper med højreekstreme copy/paste-vrøvl.

  Jeg går ud fra, at han slet ikke selv ved, hvilken ganske grotesk bommert han har begået….men, at NAZIer udgiver sig for at være jøder, er p.t. en ret modebetinget dille blandt højregrupperne i Europa, så er det efterhånden kotyme, at de ved “islamkritiske” demoer rundtomkring render rundt med israelske flag, for bagefter at hilse på hinanden med udstrakt højrearm.

 2. Tucholsky siger:

  dagens to citater fra vor pseudojødiske NAZIfake Abraham Samuelsen:

  1) If gay pride is okay, straight pride is okay. If black pride is okay, white pride is okay. Stop whining and stop the double standards.

  2) Islam is the attacker. So a petrol bomb is self defence.

  Nå ? 😉

 3. Kenneth B siger:

  I har verdens nemmeste job derinde på Tosseanstalten! De der artikler skriver sig selv.
  Efter flere måneders gakket tossesnak inde på deres Facebook eventside med “Det er ikke en racistisk demonstration og vi er ikke nazister” som hovedtema i skoven af gakket snak, dukker de sædvanlige 37 heilende støvletrampere op, mens en bonderøv i joggingtøj uden at fortrække en mine, hævder at det skam er venstrefløjsaktivister, som er nazister.
  HVOR….ER….DET….UENDELIGT….SJOVT!!!!!! 😀
  Jeg elsker dem over alt på jorden for at gi´ os et alternativ til Monty Python, og kan slet ikke vente til de planlægger en BRED FOLKELIG IKKE-RACISTISK MANIFESTATION igen.
  For de glemmer jo altid, hvordan det går HVER gang, og det vil sige at komikken kan genbruges om og om igen. Håber næste gang bliver MED Gravers. Hans rådne tænder, dværgstatur, Napoleonkompleks med stor megafon og stik omvendte virkelighed var savnet. Men det er småkritik. Jeg giver tossernes seneste eskapade 6 antipsykotiske piller ud af 6 mulige og takker endnu engang 🙂

 4. […] Antimuslimsk demonstration endte hvor det plejer – i bunken af komik […]

 5. Poul Brunhøj siger:

  Jeg er fuldstændig enig med Kenneth B. Det er helt ubetalelig humor. Den video redede min dag.
  Så tossede er der sgu ingen der er med vilje. Næste gang de 22 nazister går på gaden, vil jeg opfordre alle i mod demonstrationen til at tage klapstole, øl, pølser og popcorn med. så sætter de sig bare ned. Nyder de medbragte godter og griner helt vildt. Der må også peges og kommenteres. Tøjstil og frisure vil være at oplagt emne og til megen spas. Man kunne også give point for retoriske evner. Ja det er kun fantasien der sætter grænsen.
  Det ville blive en fantastisk dag. 😀
  Hvis man nu uddelte gaver til de bedste, kunne det jo være at vores kære leder dukkede op. meget enig med Kenneth. Et stort savn han manglede. Han garantere ligesom for kvalitete, selvom de gjorde det flot. 😀


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s