‘Islamkritikerne’ i selvsving efter Bostonattentat

Ovenpå attentatet i Boston i går er tosserne gået i selvsving. Naturligvis over muslimer. Og klart som amen i kirhen er ‘islamkritikerne’ ekstremt selektive, hvad læseren vil erfare senere i denne artikel. Vi bringer en lille del af alt det antimuslimske ævl vi har støt på.

En af de første at melde ud er den bimlende skøre Pamela Geller, der er leder af SIOA – Stop Islamization of America. Hende der påstår at præsident Obama er søn af Malcolm X. På sin blog Atlas Shrugs har hun slået det stort op fordi en ung Saudisk studerende blev afhørt af politiet. Angiveligt var han mistænkelig fordi han havde brandsår og løb væk fra stedet. Meget mystisk at løbe væk fra en eksplosion. Det var jo et par hundrede andre der også gjorde. Men her er overskriften:

“Jihadi Arrested in Horrific Boston Marathon Bombing”.

Og fortsætter:

“Jihad in America. 2 dead, 80 injured. My deepest condolences to their loved ones. Monstrous”.

Ak ja. Hun har allerede stemplet denne person for jihadist. Vi på tosseanstalten vil her lige tilføje at manden er ikke er mistænkt. Det rapporterer selveste Fox News, der ellers ofte er ude på konspirationernes overdrev. Politiet siger “There is no suspect. There are people we’re talking to.”

Erik Rush, der plejer at plapre løs på Fox News, kommer med følgende bræk, så stuerene er de bestemt ikke:

Erik_Rush

Ellers så bliver der hevet det ene efter det andet frem om hvad gale muslimer finder på at sige. I Stop Islamiseringen af Danmarks facebookgruppe så leder man med vilde øjne efter hvad diverse muslimer siger. Her er der angiveligt en eller anden taleban-tosse i Jordan der har sagt ‘godt gået’. Artiklen der linkes til er det svenske Exponeret. Endnu en muslimjæger-site:

Talebantosse

Her er en anden talebantosse ‘islamkritikerne’ hidser sig op over:

talebantosse2

Men noget vi aldrig hører fra ‘islamkritikerne’ er hvad andre religiøse tosser fra deres egen kulturkreds siger. Westboro Baptist Church f. eks. Forsamlingen er homohadende, jødehadende, tja, hader stort set alt. De er ekstremt aktive og plejer at troppe op til begravelser af blandt andre homoer. Til begravelserne plejer de råbe og skrige om at det er guds straf at de er døde og at homoer i det hele bare skal dø osv. osv. Selv hvis en homo er blevet tæsket til døde på grund af sin seksualitet så jubler de og drager til begravelsen. Af den grund er medlemmerne af foreningen nægtet indrejse til UK og Australien (efter det hader de også UK og Australien). Her er en brøkdel af de tweets de har sendt i løbet af natten:

W_B2

W_B3

W_B

Når muslimerne råber Allah akhbar over hændelsen så går islamkritiker-tosserne amok. Men når kristne tosser råber akkurat noget med samme indhold så hører man aldrig noget som helst om det. Ingen krav om stop kristendomiseringen, smid de kristne ud af landet eller hyl 24/7 om at kristendommen er krigens religion..

Lige nu er der ingen der aner hvem der står bag attentatet. Det kan lige så godt være nogle kristne tosser. Så stik lige piben ind med al den antimuslimske propaganda. For det kan hurtig blive ris til egen røv som vi så det med Breivik.

Reklamer

8 kommentarer on “‘Islamkritikerne’ i selvsving efter Bostonattentat”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Ikke at forglemme Oklahoma City, hvor en raceren hvid person dræbte 168 personer. Men det er ikke populært at sige i disse rabiate SIAD-kredse.

 2. Tucholsky siger:

  Bombens beskaffenhed, og attentatets art peger nærmere på højeekstremister end på “islamister”.

  Se NSU eller Oktoberfest-attentatet.

 3. Jan Nielsen siger:

  Hvorfor kan denne “tosseanstalten” som har indsat dette link ikke udtrykke sig på normalt dansk og dermed indlede en konstruktiv dialog – nej i stedet starter denne person med sin egen private holdning, og ser hvor mange rygklappere, der nu vil tiljuble dette makværk – det er da ganske overflødigt at skrive antimuslimske ævl – ja flot ord du kan der “ævl” – hvad med at lade den enkelte selv bedømme indholdet. Men som alt andet på denne side er alt skrevet til folk der tilsyneladende ikke kan tænke selv.

  Jeg har da f. eks. aldrig læst noget på denne side om alle de problemer der tårner sig om her i Danmark pga. den fejlslagne masseimport af muslimer de sidste 40 år.

  Et land hvor det altid har været så simpelt at integrere og i høj grad assimilerer sig, dette er en katastrofe for vort land som har været et indvandre land i over 1000 år, men en kritik af dette enorme problem hører man aldrig om på denne side ? Er det en hemmelighed at der iflg. Danmarks Statestik sidder 7-8 gange så mange muslimer i de danske fængsler og 15 gange så mange for voldskriminalitet set i forholdet til antallet i % ??.

  Ja jeg kunne blive ved – ja det er ekstremer tosser på højrefløjen og lige så mange på den anden side der er rablende gale. Det kan vi blive enige om.

  • Private holdning? Øh, tja, fordi det her er en blog og ikke en avis? Som du ser så skriver vi om tosser. Det er ikke Ekstrabladet det her, hvor vi rapporterer om kriminalitet døgnet rundt. Hvis du vil læse enøjede krimirapporter så læs Uriasposten. Kim Møller har det med at rapportere hver gang en Jamal har stjålet en cykel. Men ALDRIG skriver om Hans der har slået sin kone ihjel.

   PS. Nu du snakker om procenter så kan vi oplyse at indvandrere ligger lavere socialt. På stort set alle plan.

  • Jesper Johnsen siger:

   ” udtrykke sig på normalt dansk og dermed indlede en konstruktiv dialog ”

   Konstruktiv debat med f.eks. SIAD er umuligt. Har prøvet på “partiet”s hjemmeside, men bliver omgående smidt af. Det er åbenbart kun de, der er 100% enige med Den Store Führer Anders Gravers, der er velkomne til at skrive. Skal man prøve det samme på deres Facebook kræver det at man tilkendegiver at man synes “godt om”. Efter et indlæg der ikke passer guruen, slet.

   Samme resultat på Danskernes Parti.

   Det samme gælder Frit Danmark, også der er debatten kun for de “hellige”, altså de, der er enige med lederen.

 4. Tucholsky siger:

  NEJ, det har ALDRIG været “simpel” at integrere sig i Danmark, og bestemt ikke mere idag, hvor DK har udviklet sig til at være EU’s mest fremmedfjendlige nation.

  En “masseimport af muslimer” til Danmark har aldrig fundet sted, denne tingest er en form for hjemesvulst hos højreekstreme, racister, SIADister, DFer, og andre mennesker fra slethedsindustrien samt diverse kulturafskaffere fra disse betændte kredse..

 5. Tucholsky siger:

  for at komme tilbage til sagens kerne: efter alt at dømme er disse bomber i Boston NÆPPE lagt af muslimer eller islamister, nærmere tværtimod.

 6. Kenneth B siger:

  Det må være befriende rart at se verden helt firkantet, med to kasser, hvor der findes to slags mennesker. Muslimer og alle andre. Og hvor den første kasse indeholder de onde og hvis de ikke er onde, så er det fordi de enten venter på at afsløre at de er onde og har holdt det hemmeligt eller ikke selv ved, de er onde. Og i den anden kasse har vi alle andre i verden, som bare er mennesker. Og når de gør noget ondt er det ret tilfældigt. Så er det en ensom ulv, en psykisk syg, et menneske på afveje. For der er jo ikke noget galt med kassen.

  Det er pga denne kassetænkning helt utroligt så interessant religion bliver for tosser i forbindelse med kriminalitet, så snart religionen er Islam. I tilfælde af enhver anden religion eller ateisme, kan tossen godt finde ud af at ignorere det, da det er irrelevant.
  Når nogen har sprængt en bombe, kan det simplest siges på denne måde :

  “Hvis en muslim sprænger en bombe, så var det dem, der gjorde det. Hvis enhver anden end en muslim sprænger en bombe, så var det ham eller hende, der gjorde det.”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s