Farveblinde Marie Krarup

Marie Krarup. Den utrættelige globetrotter, der rejser til fjerne lande for at derefter i nedladende vendinger fortælle om sine oplevelser til alle der orker at høre på hende. Når hun ikke snakker om maorier og erigerede pikke, så går hun også meget op i hudfarve. Netavisen P77 spottede nemlig i går, at hun også har været en tur til Canada, hvor hun lyrisk omtalte den hvide farve.

“Niagara Falls i Canada har fået lov at forblive Hvidt. I dette multi- kulti land skal en hvid person altid ses ved siden af en sort, en brun og en gul. Og så smiler de alle så glade! Som om de vil sige til os: multi-kulti er rigtig godt! Men vandfaldet er bare hvidt”.

Krarup_Niagara

Screen shot fra Facebook.

Ak, ja. Den hvide ariske race. Men hvorfor pokker går det hele tiden galt for Maori-Marie? Hun har tilsyneladende ingen begreb om de steder hun besøger. Siden slutningen af 1800-tallet, så har man lavet lysshow ved vandfaldet. Se her, hvor multikoloreret det hele er, når mørket er faldet på:

NiagaraFalls

Foto: Wolfgang Staudt

Uha da. Den hvide bastion plastret til i multi-kulti og bøssefarver.

Nu håber vi på, at vi ikke har ødelagt Marie Krarups nattesøvn, ved at sætte lidt kulør på den ellers bleghvide tilværelse.

God weekend alle sammen. Håber den bliver farverig!

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s