Trutmunde og hønserøve

Marie Krarup, folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, synes ikke der er noget galt i at en præst kritiserer folk for deres trutmunde. Her er hvad hun skriver på sin Fjæsbog:

Marie_Krarup

Godt så. Men så går vi på tosseanstalten da ud fra, at det vil være latterligt, hvis nogen blev sur over at vi skriver om andre trutmunde. Her er en kavalkade med alternative slags trutmunde, som vi dog vil betegne som at være brune hønserøve. Ældre af slagsen og langt over sidste salgsdato.

pia

Pia Kjærsgaard

pia2

pia3

pia4

Vi ved ikke rigtigt hvad Pia Perlemor prøver at sige på ovenstående billeder, men vi gætter på at det som næsten altid har at gøre med:

“At tænke inden man taler er som at tørre sig i røven før man skider”

God påske alle sammen!

Reklamer

3 kommentarer on “Trutmunde og hønserøve”

 1. Poul Brunhøj siger:

  Hun er nu et nemt offer. Og offer er hun god til at være. Hun ligner en det er synd for at være i live. Hun er muligvis god mod dyr. så er det vel også det. At være en koncentreret SOSU assistent, der hader alt der ikke lugter af flæskesteg, er fandeme ikke et nemt job.

 2. Tucholsky siger:

  Hun spiser sikkert også farvet slagteriaffald i egen tarm, også kaldt røde pølser, og, når det er helt perverst, betegnet som Wiener, som de ikke ligner overhoved.

  Det komiske ved sagen er, at denne dannebrogsfarvede fupprodukt, såsnart det er røget ned ad spiserøret, får spiseren til at lugte ganske gyseligt ud af halsen, i en typisk dansk blanding af halvgammel gris og hvidløg, dertil lidt dårlig dansk ølaroma, og alt er perfekt.

 3. Kenneth B siger:

  Jeg er ked af, at Marie Krarup først er blevet glad for ytringsfriheden for nyligt. Kunne godt ha´ brugt samme begejstring, da hun slettede alle mine indlæg på hendes hjemmeside for et stykke tid siden. De tog sgu lang tid at skrive.
  Men ok, den racistiske yderfløj har alle dage været gladest for ytringsfriheden, når den blev brugt til at nedgøre etniske minoriteter, homoseksuelle, venstreorienterede og kvinder som gruppe. Så stiller de rask op til en rank strækmarch for at forsvare den. Og i ingen andre tilfælde. Men sådan er der jo så meget pudsigt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s