Folketingstosse springer ud som hemmelig forfatter

DR rapporterer om at en folketingspolitiker har skrevet en roman, Kronografen, under pseudonymet Jonas Mang. Forfatteren begrunder anonymiteten med:

“I politik må man ikke bruge sin fantasi. Der skal man være saglig og rationel hele tiden. I science fiction kan jeg flygte ud i det store rum og nyde friheden”.

Det tog tosseanstalten ca. 30 sekunder at finde ud af hvem forfatteren er. Forfatteren er en folketingspolitiker, der foruden at have deltaget i demonstrationer sammen med White Pride og andre nationalnisser, stort set hele tiden bruger sin livlige fantasi i politik og i tosseanstaltens øjne ind i mellem har det svært ved at skelne mellem science fiction og virkelighed. Det ved vi blandt andet fra hans opdigtede videoer fra Vollsmose, hvor han lavede et fiktivt overfald på en gammel dame.

Beskrivelsen af Kronografen er:

“Sammenslutningen og Jorden er svækket af indre stridigheder og uenigheder, mens carcoonerne står i færd med at angribe.

General Marcon, der er øverstkommanderende i kolonien Julia, vil anvende Kronografen, en maskine, der er bygget på Jorden for at lave billeder af fortiden, til at føre krig mod carcoonerne.

Det skaffer ham mange fjender på halsen og sætter en kæde af begivenheder i gang, der løber løbsk”.

Lyder mistænkeligt som den store muslimske sammensværgelse, der også er science fiction.

Men hvem er nu forfatteren? Jo, Alex Ahrendsen fra Dansk Folkeparti. Han skriver på sin egen hjemmeside, at han i 2002 stiftede forlaget Lysias. Og hvad finder vi ikke på forlagets hjemmeside om ikke Kronografen af Jonas Mang.

kronografen

59 kroner! Se det er et greb i lommen! Den vil vil købe for vi kan jo ikke dømme bogen uden at have læst den. Vi gætter dog på, at historien går hånd i hanke med Alex Ahrendsens lige så videnskabs-fiktive idé som forestillingen om den muslimske overtagelse af  verdensherredømmet.

Og vi kan se, at Ahrendsen gerne vil være anonym af flere grunde. Han siger jo til Politiken, at han ikke ønsker at partifarven er plantet i baghovedet mens man læser bogen. Ja, klart. Nogle vil måske dømme den som bras på forhånd når man hved hvem forfatteren er. Men rolig nu Ahrendsen. Den koster jo kun 59 kroner og tosseanstalten vil gerne læse den (alene af den grund).

Bogen vil i øvrigt blive brugt som reference til Ahrendsens fremtidige arbejde i politik. Vi vil ganske enkelt bruge den som en kronograf. En maskine med billeder af fortiden, for at finde ud af hvordan fremtidens Ahrendsen skal tolkes 🙂

Reklamer

2 kommentarer on “Folketingstosse springer ud som hemmelig forfatter”

  1. moraka siger:

    Kronografen, Prayers of an assasin, The Peshawar Lancers og Caliphate. Hvorfor skal litteraturen voldtages af tosser.

  2. lusepuster siger:

    Der har altid været tosser der skrev bøger. Den danske “klassiker” Gul Mand Vinder Land fra 1937 er et af de mere (ufrivilligt) underholdende eksempler… Eller hvad med Jesper Böttzau? Ahrendt skriver sig ind i en lang og stolt tradition af paphoveder. http://www.mandfjols.dk/2012/09/vi-stoppede-ikke-hitler-og-stalin-men.html


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s