SIAD-lederen Anders Gravers bortforklaringer

Der skete en mindre eksplosion af besøgende til tosseanstalten omkring udsendelsen på DR i aften, der handlede om højreekstremister. De fleste helt nye besøgere. Top-søgeterm: ‘Anders Gravers’.

Men det er ikke vores popularitet vi skal snakke om. Foruden at vi på tossen er bekymrede over at Stop Islamiserings-tosserne nu kommer til at blokere DR’s telefonlinjer for at klage over DR (tilhængerne er allerede i fuld gang med at tude på deres Facebookside), så synes vi det er sjovere at prikke til Vor Kære Leder Anders Gravers, der igen kommer en masse tågesnak.

Facebook skriver han nemlig om den skydegale leder af Frit Danmark, Michael Ellegaard:

“Meget spændt på hvor meget DR’s dokumentar “Det ekstreme netværk” kl. 20.40 i aften vil manipulere og lyve omkring os”

Aftenshowet viste i dag et interview med Michael Ellegaard fra Frit Danmark, der igen viste hvordan han kunne skyde hul i en kokosnød med et hårdtpumpet luftgevær. Lad mig én gang for alle slå fast, at SIAD og SIOE intet samarbejde har med den mand og hans organisation”.

Aha. Det er vistnok som så med hukommelsen hos Anders Gravers, så vi har dukket ned i vores arkiv med billeder og fandt straks disse to:

Gravers-Ellegaard Aalborg 2006

Fra en SIAD-træf i Aalborg i 2006, hvor Gravers giver Ellegaard armbind på.

Gravers-Ellegaard Aalborg 2007

Fra en anden SIAD-tossetræf i Aalborg i 2007, hvor Michael Ellergaard holder Vor Kære Leders bærbare minaret (også kaldt megafon).

Løgn og manipulation? Døm selv. Hvis I vil vide mere om Michael Ellegaard, så læs denne artikel, hvor der fortælles om den gang han skød efter politiet og ikke overraskende havnede på den lukkede. Tjek også hans hjemmeside. Den er mega rodet, ligner noget fra internettets barndom samt giver et fint indblik i hans sindstilstand.

Men det sjoveste ved udsendelsen var, at der blev stillet spørgsmål om hvor Anders Gravers får sine penge fra til at rejse jorden rundt med livvagter, nu når han er arbejdsløs (men også driver en lukrerende selvforsynende virksomhed på et hemmeligt sted). Dertil skriver han:

“Det næste man allerede før udsendelsen har bragt i fokus fra DR er hvor PET spørger, hvor jeg mon får penge fra til mine livvagter på rejser og i hverdagen og at man nu vil undersøge hvordan jeg får råd til det. Det har jeg heller ikke råd til, så nu hvor PET begynder at interessere sig for det, kræver jeg nu, at de udfører deres job. Vil allerede først i næste uge bede om at få PET livvagter som jeg har krav på og indtil nu ikke belemret det offentlige med, men efter som jeg er en af de folk der bruger min ytringsfrihed ang. islam i Danmark, så må det vel være rimeligt – så lang tid Danmark påberåber sig af at have ytringsfrihed – at jeg -ligeså vel som såkaldte finere folk – kan få livvagt-beskyttelse af PET, især da også når de begynder at rode i hvor jeg får mine penge fra”.

Det kan koges ned til:

“Jeg har ikke råd til livvagter og bare fordi PET spørger om min økonomi så kræver jeg at få stillet livvagter til rådighed af PET”.

Det er ikke statens anliggende at stille vagter til rådighed for enhver der pakker deres antimuslimske propaganda ind i “ytringsfrihed”. Nazisterne har heller ikke PET-vagter på grund af deres “jødekritik”.

Stop Islamiseringen af Danmark er i øvrigt i tosseanstaltens øjne ikke en forening, men en virksomhed ejet af Anders Gravers. Foreningen er heller ikke længere velkommen i Morsø Andelskasse af samme grund. Anders Gravers vendte dog tingene på hovedet og talte i stedet om konspirationsteorier.

Det er et anliggende for SKAT og vi på tosseanstalten håber da på, at Gravers økonomi bliver kulegravet. For han skal jo betale skat af sine indtægter lige som alle andre i dette land.

 

Reklamer

13 kommentarer on “SIAD-lederen Anders Gravers bortforklaringer”

 1. Jacqueline siger:

  Fritdk. Elsker deres hjemmeside. Det bedste: shoppen, hvor man kan få sig “Løse mærker til påsygning…”. Dvs. hvis man ikke føler sig syg nok i forvejen, kan man få hjælp hos dem. Jubi.

 2. Jesper Johnsen siger:

  Man fornemmer en vis surhed. Hvilket er meget forståeligt når man bliver taget med bukserne nede; eller fingrene i kagedåsen.

  http://siaddk.wordpress.com/2013/02/28/siad-medlems-reaktion-pa-drs-sakaldte-dokumentar-det-ekstreme-netvaerk/

 3. Poul Brunhøj siger:

  Har været inde og læse her den sidste uge. fandt jer tilfældigt. Hold da kæft hvor har jeg moret mig 😀 Det er sgu det sjoveste jeg længe har oplevet.
  Har også været inde på SIAD´s hjemmeside. Den er næsten sjovere.
  Så billeder fra SIAD´s “Demo for grønlændere” hold da fast hvor er de få, til gengæld har de ualmindelig dårlig tøjstil 🙂 læste også nogle af kommentarerne og kom til at tænke. Den nye kontanthjælps reform vil faktisk betyde, at en stor del af dem der skriver der, vil komme på skolebænken igen. Det er hårdt tiltrængt. Dansk kursus på VUC vil være et enormt løft til de stakkels mennesker. Det vil også gøre det en del lettere for andre, at følge med i deres beskrivelser af dette og hint.
  Ps. så der da nogen der får glæde af den nye reform.

 4. Poul Brunhøj siger:

  Vil holde øje med hvornår de igen laver en Demo. Så står den på klapstol, madpakke og et par kolde øl. Det er simpelthen fantastisk totalteater. Kan næsten ikke vente 🙂

 5. Michael Larsen siger:

  hvad er en brusli film for en størrelse?

 6. Jesper Johnsen siger:

  Vor Kære Leder Anders von Blaalys jamrer sig igen over en uretfærdighed der har ramt hans feberfantasi-projekt:
  http://siaddk.wordpress.com/2013/03/05/siads-buskampagne-lober-ind-i-forste-hindring/

  Spørgsmålet er så, hvordan han mener at kan få råd til en sådan busreklame.

 7. Jesper Johnsen siger:

  Konspirationsteori eller fakta? Bliver spændende at følge debatten.

  http://www.bt.dk/debat/www.bt.dk/samfund/dansk-politik/det-moderate-islam-s-luftspejl

  10.03.13/14:18

  Henrik Gøtke

  Jeg kan ikke huske andet om Glistrup,end at han advarede mod “Muhammedanerne”. Hvad hanspecielt advarede imod, kan jeg ikke huske.

  Hvad angår SIAD og SIOA skal folk være klar over, at både Anders Gravers, Pamela Gellar og Robert Spencer er foræddere.
De er alle tre venner med halvdelen af Black Cobra.

  Jeg ved ikke hvorfor de gør, hvad de gør, men jeg kan skaffe lige så mange navne og adresser på folk fra Black Cobra, der er venner med disse tre elemnter, som det skal være.
  Så hvem skal der lyttes til? Dig selv!

 8. Jesper Johnsen siger:

  Michael Ellegaard har på sin fjæsbog skrevet, at brudet mellem Frit Danmark og SIAD skyldes uenighed mellem formand Michael Luftbøsse og formand Anders Blålys.

  Ak ja, verden er af lave. Hvem der så skal holde den bærbare minaret når Anders G. skal ud og holde valgtaler står hen i det uvisse.

 9. Jesper Johnsen siger:

  Så blev de gode venner igen, Michael Luftbøsse og Vor Kære Leder Anders von Blaalys.

  https://www.facebook.com/fritdk?ref=ts&fref=ts

  NYT EPOKEGØRENDE SAMARBEJDE FRA HELE EUROPA PÅ TEGNEBRÆDTET

  Islamkritikere fra hele Europa prøver nu at forenes på en nydannet EU-modstanderliste op til det forestående EU valg til Maj.

  Da Dansk Folkeparti ikke længere hverken kan betegnes som troværdige EU-skeptikere eller helhjertede modstandere af den islamiske indvandring , har de sagt nej til dette samarbejde og dermed åbnet døren for oprigtige islamkritiske partier og organisationer i Danmark.

  Frit Danmark og Stop Islameringen Af Danmark arbejder således på at samle alle demokratiske og ikke racistiske organisationer til at samles under en kommende paraply-organisation ( partidannelse ) som ikke vil gå ud over de enkelte organisationers suverenitet , men kun vil gøre at alle fremtidigt vil kunne opstille til valg under samme betegnelse. Dette vil i opbygning tilstræbes at komme til at ligne Enhedslistens opbygning.

  Bliver spændende at følge udviklingen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s