Islamkritikerne og deres manipulerende kattehistorier

Vi skulle egentlig til at skrive om Daniel Carlsen fra det nazistiske Danskernes Parti, der har fået den skøre idé at smide alle perler ud af landet. Inklusive grevinde Alexandra bare fordi hun er halvkineser. Gad dog vide, hvad der skal ske med børnene, der er kvartskinesere og har en ottendedel svensk blod i årene. For ikke at tale om adoptivbørn. Tja, listen kan gøres kolonormt lang, men vi så hellere, at Daniel Carlsen skred, så vi andre kan få lov til at slippe for at høre om hans våde drømme om etnisk udrensning.

Nej. Endnu engang, så er der en kattehistorie der farer kloden rundt. For ikke så længe siden, så skrev vi om en korsfæstet kat, som nogle påstod, havde noget at gøre med en muhammedfilm. Det viste sig dog være det rene hittepå fra “islamkritikernes” side. Katteprocessionen foregik i den tidligere kristne portugisiske koloni Angola og langt fra tidspunktet hvor muhammedfilmen blev udgivet.

Men nu er det så denne kat, der skal stå som symbol på, at muslimerne er ved at overtage resten af verdenen og står på spring for at kappe hovedet af intet andende bondegårdskatte.

kat

Det er ikke helt til at hitte ud af hvor lige præcis dette er sket. Meget tyder på Tunesien. Men hvad vi har erfaret efter en eftersøgning på internettet, så hævdes det, at det både er sket i Israel, Grækenland, Canada plus en håndfuld lande mere. Typisk, så bliver billedet spredt på på Facebook og muslimhadende blogs. En kvinde i Canada, har sågar også påstået, at det var hendes kat der led skæbnen. Huffington post har også mere om mis(!)æren.

I Danmark, så er der også dem der ikke holder tilbage. Kim Møller der bestyrer den “islamkritiske” Uriasposten, har også kolporteret “nyheden” den 31. januar i år. Han skriver ganske enkelt: indvandring = flere halshuggede huskatte.

Men hvad er det han dog linker til? Jo, en svensk blog ved navn Pettersons blog. Kigger man lidt nærmere, så står det på forsiden, at han gransker samtlige svenske partier. Undtaget Sverigedemokraterne. Meget objektivt og uden bias med andre ord.

Ser man så videre, så skriver Södermanlands Nyheter, at en person har identificeret katteovergrebsmanden og påstår at han bor i Vagnhärad syd for Stockholm. Så kan vi lægge et land mere i rækken næst efter Israel, Grækenland og Canada. Nu er det i Sverige man skal lede. Mystisk nok, så vil anmelderen ikke fortælle hvor han har kattemishandlingsbillederne fra.

Og det bliver ikke mindre besynderlig når man læser Pettersons blog. Her skriver han om den formodede gerningsmand:

Hamza Tchaki verkar i varje fall ha tagit sig till nordliga breddgrader, han poserar i ett vindrigt landskap som ser svenskt ut på sin Facebooksida.”

Kigger man nærmere på billedet, så ser man at en spørger hvor det mon er taget (klik på billedet for større):

holland

Det er nu i Holland vi skal lede. Og det han har på hovedet, er sikkert lavet af den der kat. Mangler da bare.

Vi siger bare: Stakkels mand i Vagnhärad i Sverige, der nu skal endevendes fordi han er blevet meldt til politiet på løst grundlag.

Vi på tosseanstalten har dog ikke de store forventninger til kildekritik, da det hele egentlig drejer sig om at piske en stemning op mod muslimer. Det er ikke vigtigt om historien er sand eller ej. Bare den er god og har som formål at bashe indvandrere og muslimer.

Reklamer

4 kommentarer on “Islamkritikerne og deres manipulerende kattehistorier”

 1. Jesper Johnsen siger:

  » da det hele egentlig drejer sig om at piske en stemning op mod muslimer. «

  Og det er ikke første gang i Danmarks- og verdenshistorien disse hade-grupper bruger løgnen i deres evige kamp. I erindring haves historien om pigen fra Esbjerg, der iflg. samme gruppe var blevet rullet i glasskår. Og så var der historien om kvinderne i Sydamerika, som blev myrdet og parteret, der blev historien udråbt som en begivenhed, der var foregået i et muslimsk land.

  “De maa forstaa, at der kun er en Vej til at slippe af med Bolshevismen, og det er at drukne Lenin og hans jødiske Kreaturer i deres eget Blod.”Sådan skriver Jyllands-Postens lederskribent lørdag den 6. december 1919.

 2. Tic Tac siger:

  Det undre mig at Kim endnu ikke at braget historien om at muslimer har dræbt hunden Thor. Han må være faldet af på den, alle ved jo at fokus er på hund og ikke kat i disse dage. Så skynd dig Kim at skrive et eller andet slemt med muslimer og hunde.

 3. […] Se mere på Tosseanstalten her […]

 4. […] inizi di gennaio 2013, Hamza Tchaki è stato identificato come residente a Vagnhärad (Svezia). Si pensa dunque che l’episodio sia avvenuto in Svezia, ma potrebbe essere […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s