Hallo!, Alex Arendtsen. Taleban har ringet…

…og de vil gerne have deres syn på familie og seksualitet tilbage!

Sex & Samfund har lavet en video, der skal tjene som oplysning til skolebørn. Her møder vi William og hans ene familie. Af alt at dømme sunde, raske og glade børn i en velfungerende af slagsen.

Men det har Alex Arendsen fra Dansk Folkeparti reageret stærkt imod. Det er simpelthen propaganda, at vise, at der faktisk findes familier, hvor forældrene er af samme køn, fortæller DR.

“Det er et overgreb mod de børn, der skal se den. Det er propaganda og et forsøg på at indoktrinere børnene til en bestemt form for familie”.

Uha. Propaganda! Det er simpelthen et overgreb, når William fortæller om sin dagligdag. Ikke et ord om, at det er et overgreb at censurere William og lade som om hans dagligdag ikke eksisterer.

Og så kommer den der klassiske à la  jeg er ikke racist, men…

“Vi har ikke noget imod homoseksuelle. Men det bedste ville være, hvis et barn kunne vokse op med en mor og en far. Vi er tilhængere af kernefamilien, og den har det svært og skal beskyttes, siger Alex Arendtsen”.

????????????????????

Kernefamilie. Ikke mere truet, end at den udslettede sig selv.

Næh, nej. Alex Arendsen har ikke noget imod homoseksuelle, men han har meget imod, at der bliver snakket om dem. Lige som Ruslands Vladimir Putin, der har gjort det strafbart at overhovedet fortælle om homoseksualitet for at “beskytte børnene”.

Og lige en ting mere: Kernefamilien er på ingen måde truet, bare fordi der findes mennesker der lever på en anden måde. Det er jo ikke som sådan, at antallet familier Hr. og Fru Danmark reduceres, bare fordi der findes homoer.

Men det vigtigste af alt er vel, at børn vokser op i en tryg og kærlig tilværelse. Hvis børnene er glade, så kan Alex Arendsen ganske enkelt kravle tilbage under den sten han kom fra.

Vi har også en lille invitation til ham. Kom glad!

God weekend derude!

Reklamer

2 kommentarer on “Hallo!, Alex Arendtsen. Taleban har ringet…”

  1. Tic Tac siger:

    De der nazistiske kernefamilier som Hitler elskede at vise frem var humbug. Topnazisterne med mange børn havde alle lortefamilier og konerne gik ned med flaget, også fordi nazipapa bollede uden om. Nu ved man ikke om Alex boller uden om eller om han boller, eller hvem han boller med. Det kan jo være at han napper konen eller tager sig en trækkerdreng i ny og næ. Vi lever i et frit land så faktisk er jeg ligeglad med hans sexliv. Alex burde også være ligeglad med andres.

  2. Jesper Johnsen siger:

    Alex er dybest set ligeglad med andres sex- og familieliv. Men Alex er bange for at blive glemt i den igangværende valgkamp til efterårets byrådsvalg. Så derfor griber han enhver lejlighed til at promovere sig.

    Alex er en af de “dygtige”, der kan bestride både byråd og folketing.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s