Hadegrupper på Facebook og deres bagmænd del 2

For nogle måneder siden så skrev vi om en side på Facebook ved navn Nej tak til islam i Danmark (oprindelig hed den Nej tak til muslimer i Danmark) og at der omkring samme tidspunkt var oprettet en hel masse sider med samme type indhold. Dvs. ud med muslimerne.

Siden har ikke været aktiv i et stykke tid. Det kunne jo være, at bagmanden som vi afslørede fik kolde fødder. Who knows. Siden skabte i hvert fald en masse virak og vrede kommentarer fra både muslimer og ikke-muslimer og derfor satte vi os for at finde bagmanden.

Men ikke desto mindre, så har bagmanden mange flere sider på Facebook, hvor han poster det ene antimuslimske crap op efter det andet. Med tusindvis af likes. Han keder sig ikke. Og som vi altid har ment, så er det for at skabe røre og gang i gaden. Hids folk op og lad dem komme med al verdens ordskvalder rettet mod indvandrere i almindelighed, og muslimer i særdeleshed. Og omvendt, få muslimerne til at hidse sig op.

Der er blandt andet en side ved navn Respekter den Danske Lovgivning, eller rejs væk fra Danmark. Siden minder mere eller mindre om et “kriminalmagasin”, der poster links til artikler omhandlende kriminalitet. Eller rettere sagt, hvad folk med forkert hudfarve har gjort, for episoden den 7. januar, hvor en hvid norsk narkosmugler af politiet blev skudt i hovedet bliver ikke nævnt en eneste gang.  Dog vræles der meget om at grænserne skal lukkes og at der ikke skal være asylcentre i Danmark. Blandt meget andet det, samt dette:

asmaa

Hvad rentefrie lån skulle have at gøre med retstilstanden i Danmark er for os en stor gåde. Og når man læser kommentarerne til ovenstående, så er der både henrettelse og white power på skemaet.

trussel

wp

Lotte Emilie Ethelberg, Jean Rasmussen, Klaus Kristensen folder sig ud.

Tja, det er slet ikke til at fatte, at nogen kan være så alternativt begavet, at de snakker om at pløkke folk ned på en side der hedder Respekter den Danske Lovgivning, eller rejs væk fra Danmark. Eller hvorfor administrator af siden ikke griber ind. I læsere må gerne hjælpe, hvis der er noget vi har misopfattet. Også det der med hvid magt. Vi kan slet ikke kæde noget af det sammen med rentefrie lån.

Tina Petersen fra Dansk Folkeparti kan ikke heller holde kæft. Her ser hun sig sur på, at en politichef synes, at det er upassende at byrådspolitikere blander sig i hvem han ansætter:

Tina P

Selvfølgelig kan man være det, men kloronbimboen Tina Petersen har ikke fattet, at der er ytringsfrihed her til lands.

Men nok om de tosser. Lad os nu se på klovnen der står bag den side og flere andre muslimhadende sider. Det er ret nemt, hvis man ved hvor man skal kigge. Og det ved vi. Vi kender vores lus på travet, så det er en smal sag at tjekke.

Vi starter et sted, og det er hos Nej-tak-til-islam-i-Danmark-manden Steffen Niebuhr. Vi napper et par coverbilleder og ser hvodan det er vævet sammen (klik på billederne for større)

7. januar opdaterede han sit coverbillede med følgende:

Niebuhr

Samme dag, så opdaterede han sit coverbillede til en anden version med samme tema. Ved at køre musen hen over datoer, hvornår billeder bliver postet, så kan man se det præcise klokkeslæt, 20:28:

Niebuhr 1

To minutter senere, kl. 20:30, så havnede hans kreation på en side med perkervitse, der hedder Dusken i Busken:

Niebuhr 2

Det er da spøjst, at hans flotte kreation havner på en Facebookside i løbet af nul komma dut? Med mindre han selv som administrator har uploadet det på den pågældende side. Hvad han af alt at dømme har, når man botaniserer på Facebooks forskellige sider. For det er vel næppe tilfældigt, at det Steffen uploader havner på Dusken to minutter senere, samtidig med at Steffen i løbet af samme antal minutter deler Duskens billeder? Hvis man ikke er indehaver af Dusken, så skal man være klinet til skærmen 24/7, for at det kan ske. Her er to eksempler og vi har flere:

dusken c

dusken d

Ja, ja, ja, tænker folk måske nu. Hvad har det at gøre med Facebooksiden Respekter den Danske Lovgivning, eller rejs væk fra Danmark?

Vi er kommet dertil nu. Vi kører samme metode, og bringer kun tre eksempler for ikke at trætte jer læsere. Her ser vi, at Respekter den Danske Lovgivning, eller rejs væk fra Danmark deler Duskens billeder indenfor samme antal minutter. Faktisk så bliver et af dem delt samme minut:

dusken 4 dusken 5 dusken 6

Det er da også lidt bemærkelsesværdigt, at Dusken, der skal forestille være en humorside, bringer noget om skyderi. Og omvendt, at et “kriminalmagasin” bringer perkervitse. Enten har man mistet fokus, eller så er man kun interesseret i at sprede fremmedfjendsk propaganda. Nå, ja. I en hyldestgruppe for Pia Kjærsgaard, så skal han også lige reklamere (igen, bemærk tidspunktet):

Niebuhr 6

Og nu vi er ved det, så har vi konstateret, at samme mønster gælder følgende sider. De har stort set enslydende indhold; nationalistisk ævl og antimuslimsk præken og samme billeder og links bliver simultant spredt indenfor få minutter. Meget lidt kreativt, men en effektiv måde at sprede propaganda og piske en stemning op på.

Din mening om islam

Hvad er det lige I ikke forstår

SAFI

Truslen fra islam

Vi har massevis af eksempler på at de sider er kædet sammen, men vi vil ikke trætte jer læsere med at gentage ovenstående analyse. I må gerne selv gå ind på siderne for at sammenligne og konstatere.

Fortsat god aften kære læsere og tak for at I læser med!

Update: Halvanden time efter vi smed den på vores Facebook, så spørger Steffen Niebuhr efter beviser. Men er det ikke lige det vi har redegjort for? 🙂

Reklamer

9 kommentarer on “Hadegrupper på Facebook og deres bagmænd del 2”

 1. Herlig artikel.
  Måske skulle man oprette en særlig æresside for “the usual suspects”.

 2. Tic Tac siger:

  Og Klorin dullen fra Dansk Folkeparti er med i alle de der grupper.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Disse hadspredere bruger ALLE medier til deres giftigheder:

  http://www.fyens.dk/article/2230107:Svendborg–Asylcenter–400-var-til-borgermoede
  Bemærk den del af artiklen, hvor læserne kan kommentere, artige sager.

  Hvordan en gruppe som Respekter den Danske Lovgivning, eller rejs væk fra Danmark kan tages seriøst inden for egne rækker er en gåde. De forlanger at eksisterende lov bliver overholdt, samtidig med at de opfordrer til at udøve fysisk vold, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lovgivning.
  Nå, med sådan en holdning kan man vel heller ikke forlange at studenterhuen trykker.

 4. […] Tosseanstalten slår et slag for at gøre den anonyme hatespeech lidt mindre anonym. […]

 5. Jesper Johnsen siger:

  Fundet på SIADs Facebook i dag:

  Henrik Hornshøj Jensen Det var meget bedre hvis den danske hær blev indsat i de områder her i landet som er besat af muslimer med ordren skyd først spørg bagefter.

  Så ved man hvor man har SIAD.

 6. […] bag Bloggen ‘Tosseanstalten’ har lagt en række ‘symtomer’ frem til beskuelse for sine mange […]

 7. […] Det kan du læse mere om her […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s