Lemmingerne på Facebook

Så kan vi igen konstatere at løgnen bliver kolporteret på Facebook, blandt andet via Stop Islamiseringen af Danmarks facebookgruppe.

Sidst vi skrev om historien, var billedet delt 1 500 gange.Vi gjorde også facebooksiden “Velkommen til Danmark. Kan du ikke lide at være her, så fis af igen” opmærksom på at historien er fake og efter en længere kamp, så fjernede de billedet og kvitterede med at blokere en af os fra at kommentere videre. Smukt, ikke?

Men nu har den fået gas igen og er snart oppe på 7 000 delinger. Folk er åbenbart som lemminger, der ukritisk deler hvad som helst.

Kan vi så for 117 gang slå fast, at den australske premierminister Julia Gillard aldrig har udtalt det der?? Og har I venner som har delt billedet, så giv dem et praj, ikke? I kan selv følge med her og se antal delinger og hvem der deler.

gillard

Fortsat god aften og facebooking derude!

Hvis du vil læse mere om løgnehistorier, så foreslår vi artiklen Islamkritikerne i svær kattepine.

Reklamer

9 kommentarer on “Lemmingerne på Facebook”

 1. Birgit Bergløv siger:

  Jeg morer mig hver gang, jeg ser den der, “jeg er ikke racist, MEN…..” Hvilket betyder, at personen er nøjagtigt det, han/hun har lagt ud med at skrive, at han/hun ikke er. Det MEN ophæver det første udsagn. Det er et standardudtryk blandt racister.

 2. Jesper Johnsen siger:

  Små slag, små slag. Der må ikke forlanges urimeligheder af SIADlamisterne; de gør jo kun hvad de har evner til.

 3. […] man på netmediet ‘Tosseanstalten’, hvor man kan berette om den evendelige vandrehistorie der ikke alene lyder dumt, men også¨er […]

 4. Helen siger:

  Det ærger mig meget at se den antal delinger den har fået! Kan det virkelig passe at vi i 2013 stadig har folk som er med på alt hvad der er i mod andre, og er altid klar til at hoppe på ethvert vogn der kører?

  Jeg vil egentlig gerne have en af de 7000 til at udtale sig om hvorfor han er enig med indlægget, og endda et løgn indlæg.

  • Når vi kommenterede på siden “Velkommen til Danmark. Kan du ikke lide at være her, så fis af igen”, så svarede sideejeren, at han var ligeglad med at det ikke var Julia Gillard der havde udtalt det. At han i første omgang ikke ville fjerne billedet, eller dementere, undskyldte han med, at han var enig i budskabet.

   Med andre ord, så var han ligeglad med, at det faktisk er injurier, at skrive noget en person ikke har sagt.

   Til sidst fjernede han det, men kvitterede som sagt med at blokere en af os 🙂

  • Tucholsky siger:

   Nazister, racister og andre højreekstreme vil ALTID hoppe på enhver vogn, der bekræfter deres fordomme, ganske ligemeget, hvor løgnagtig den er, sådan var det, og sådan er det, en hvis hr. Goebbels har ikke levet forgæves 😦

 5. carlos6400 siger:

  Det værste er, at det australske citat også er et falsum. Det er sat sammen af forskellige citater , som forskellige australske politikere er fremkommet med.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s