Danske kommentarer på Pia Kjærsgaards facebookside

Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har en blog på Jyllands-Posten. ‘Suset fra Himmerland’ hedder den. Vi plejer dog at kalde den for ‘Suset fra Himmlerland’ eller ‘Suset fra Hitlerland’ alt efter humør.

Men bortset fra det, så har han skrevet et blogindlæg med overskriften Muslimske kommentarer på Pias facebook-side… Pia har nemlig slået på trommen og meddelt, at hun støtter terrorsta… øh, Israel. Der er nemlig demo på Søndag klokken 16. Det vides ikke om hun selv kommer, men mon ikke hun dukker op, hvis de autonome også gør. For så kan hun jo gøre sig til offer – igen.

Og det er det Søren Espersen snakker om i sin blog. Der er nemlig mange vrede kommentarer derinde på Pias fjæs-side. Mange med udenlandske navne ønsker hende ganske enkelt dertil hvor pebret gror, og den får meget gas ved hjælp af en række ukvemsord og trusler. Forståeligt nok. Hvis man har fået bombet sit hjem, så tenderer man at være knotten. Selv Pia ville nok blive sur, hvis hendes Villa Offerstrup på Kertemindevej i Gentofte blev angrebet.

Men det er dumt at komme med trusler. Det er OK at kalde hende kost og ønske, at må hendes toilet være stoppet i tid og evighed.

Men hvordan er det nu over på hendes Facebook egentlig? Gale muslimer og ellers nydeligt formulerede etniske danskere?

Tro igen. Vi er derinde ret ofte for at se, hvad der rører sig i andedammen. Samt på Jyllands-Potten selvfølgelig, og vi kan jo lige starte der.

Her er det så fra Søren Espersens omtalte blogindlæg.

Så smuttede vi over til Pia Perlemor. Her har hun skrevet en lang tirade, der handler om julehjælp. Ikke nok med at muslimerne for et par år siden rendte med hendes saft og citronmåne. Nu er den også gal med gåsens juleand. Ekstrabladet har på en eller anden måde regnet ud, at fordi 90% af ansøgerne af julehjælp har udenlandske navne, så er de muslimer. Det ville nok ham der inderen Mrutyuanjai Mishra, også muslimforskrækket JP-blogger blive ked af, hvis han en dag stod med turbanen i hånden.

Men lad os se på nogle af kommentarerne. Dette er kun en brøkdel af hvad der findes inde hos Pia Perlemor.

…og sådan kunne det fortsætte. Pia Kjærsgaards facebookside flyder over med racistiske kommentarer og julens budskab om næstekærlighed er reduceret til den værste julebrandert over på bodegaen.

Men når vi botaniserede blandt alle de kommentarer fandt vi en sjov en og vi synes, at vi skal afslutte hele denne misære med et billigt grin 🙂

God weekend kære læsere!

Reklamer

8 kommentarer on “Danske kommentarer på Pia Kjærsgaards facebookside”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Den Pia, den Pia. Hun har vist fået for meget Raki i sit græske skattely.

 2. Mark Petr Boháček siger:

  Man kan selvfølgelig også sidestille de her kommentar med de dødstrusler pia har fået, hvor dum har man lov til at være, mon ikke nogle af de kommentar er en reaktion på det folk oplever og læser…

 3. Michael Larsen siger:

  Også andre får dødstrusler fra Pianisterne, En Ole Rasmus Pedersen mente at jeg skulle komme forbi holsterbro slagterhus og ¨få et nakkeskud, sådan en besked blev en femten årig dreng blive dømt for, mens jeg har skrevet til Facebook og administratorerne på Pias site på Facebook og intet sker. Men jeg kan forstå at det Danske Politi intet gør for at straffe Højrefløjens hadefulde retorik!

 4. Jesper Johnsen siger:

  Ikke pæne ord alt hvad der står på perlemors fjæsbog. Og så vil hun ikke have noget at gøre med SIAD og lignende ros. Lyder lidt selvmodsigende.

 5. Jan siger:

  En flok landsbytosser er hvad de er


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s