Danmarks største internettosse er blevet mæt af dage

Bo Warming, en af Danmarks absolut største internettosser er ikke længere iblandt os. I lørdags blev han fundet død i sit hjem på Nørrebro.

Han var en mildest talt ihærdig debattør, som i følge Ekstrabladet nåede at skrive 668 kommentarer på  nationen i perioden marts til august i år. Udover de ca. ti daglige læserbreve han sendte til Ekstrabladet. For det meste omhandlende kampen mod islam og ikke overraskende, så var han den første i Danmark til at blive dømt for racistiske ytringer på internettet.

Man kan vist rolig sige, at Bo Warming var en yderst excentrisk person. Hans hjem på Nørrebro er noget af et særsyn i et storbymiljø:

Bo Warmings hjem på Bjelkes Allé

Udover at være ihærdig på Ekstrabladet, så har han været ekstremt aktiv i diverse nyhedsgrupper og fora på internettet. Vi vil ikke gå ind på de enkelte detaljer, såsom at han kalde sig selv for antiracist samtidig med at han brugte udtryk som haleneger, muslimabe og negerabe og hans idé om at incest eller pædofili bør være ustrafbart. Nej, vi vil kigge på en helt anden ting han gik ufatteligt meget op i, nemlig afføring.

Da jeg i 2002 fik helside i Information om lortpis-selvhjælp og i 2004 fik debat igang i Ugeskrift for Læger om emnet, betød  også det,  at enspændere med samme hobby kom ud af busken, og deres erfaringer er nu nyttiggjort i udviklingen af gode gør-det-selv rutiner uden træk-og-slip.

Bl.a. var der en pensioneret kommunalingeniør fra MidtSjælland, der besøgte mig og viste hvordan han foldede aviser papirhat-agtigt og så kunne han efterlade dem med sin lort i,  i havens kompostdynge, uden lugtgener selv i hedebølge.

Det har inspireret til, at jeg nu har et lille fladt metalaskebæger i en hundepose og liggende i sengen skides på det, hvorefter posen krænges omkring lorten og dumpes i stort agurkeglas, og når det er fuldt, rystes indholdet ud i haven, og selv i seneste dages solskin er lugtgener minimale på en meters afstand. Efter et år er indholdet kompostpulver uden lugt – a la septiktank-forgæring.”

Bo Warming giver en demonstration. Foto: chokmah.dk

Man kan synes hvad man vil om manden, men tosseanstalten siger hvil i fred. Vi vil savne dine tosserier!

Lær mere om ham her: Ofte stillede spørgsmål om Bo Warming.


11 kommentarer on “Danmarks største internettosse er blevet mæt af dage”

 1. John Dough siger:

  Jeg tilgiver jer ALDRIG det nederste billede!!!
  Man kan ikke “u-se” noget, når først har set det, og det syn vil hjemsøge mig i vågen såvel som i drømmende tilstand i resten af mit liv, med en intensitet og en virkelighedstro detaljerigdom svarende til de sejrrige erobrende barbariske muslimer på ildspyende kameler og med hævet krumsabel, som hypper rundt oven i Anders Gravers og Anders Breiviks hoveder!
  FUCK JER! 😦

 2. moraka siger:

  Bo Warming, Anders Breivik, The unibomber. Sjovt som tosser altid har en passion for at skrive.

 3. Svend Sved siger:

  Jeg tror min krop er i stykker!! Jeg kan i hvert fald ikke lægge en dej uden at tisse en lille smule… Hvis hans krop fungerer lidt ligesom min, så er det da klart han ikke kan lugte lorten i haven, når han svitser sine slimhinder med sine ammoniakstinkende dyner og seng.

  Dette er mit første indlæg og en test.

  Tosse, hvorfor krav om email? Anti-spam, overvågning af modstandere?

 4. Michael Larsen siger:

  åh nej ikke internet spammeren Svend Sved

  • Svend Sved siger:

   Den her side vækker ikke ligeså let min indre svinehund som p77.dk, det er lidt svært at blive sur og råbe af folk der har selvironi og bare en lille smule humoristisk sans. Så jeg må nok skuffe dig lidt Hr Larsen 😉


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s