Uriaspostens forsvar af nazityper

Det er et stykke tid side vi har haft fat i bloggeren Kim Møller, en så kaldt “nationalkonservativ islamkritiker”, der styrer Uriasposten.

I hans kilometer lange artikel om konspirationen mod ham, så har han også skrevet om tosseanstalten, og hvem der skulle stå bag. Han har sågar leget paparazzifotograf og taget billeder af folk for at derefter poste dem på Uriasposten, så diverse nazityper har nogen at gå efter.

Men, nu laver vi en Kim Møller og hugger hele tekster, lige som han selv plejer at gøre. Vi har nemlig lige ved en tilfældighed opdaget, at han for et par måneder siden stillede spørgsmål ved tosseanstaltens troværdighed. Nu er det sådan, at vi krydstjekker vores historier for at se om de holder vand. Og de gør de.

Men tilbage til Uriasposten, der skriver:

“Nogle dage senere var der demonstrationer for og imod Vejlegården, og i en stort anlagt post fortælles det, at en ‘formodet nynazist’ skabte ballade ved demonstrationen”.

Umiddelbart lyder det mærkeligt, at en nationalsocialist skulle støtte en iransk indvandrer mod ‘forsvarere af den danske model’, og jeg besluttede mig for at se nærmere på historien. Selvom udtrykket ‘formodet nynazist’ anvendes hele seks gange i artiklen, så er der ingen dokumentation udover henvisning til ‘flere kilder’. Det lykkedes dog en vedholdende kritiker på P77.dk, at fremprovokere baggrunden for ordvalget. Ikke fra Shansen selv, men (meget sigende) fra ‘Tosseanstalten’: “Vi kan fortælle, at vi sidder inde med et billede af en nazitype”.

Jeg gik videre med sagen, og fandt hurtigt det omtalte foto. Det viser en skaldet mand med dåse-øl, der i en kommentar til min post om affæren identificeres som værende ‘Jacob’. En familiefar fra Vejle, der er ukendt i politiske sammenhænge, og mest kendt som sine aktiviteter til fordel for hjemløse og andre udsatte på Vejle-egnen. Fulde navn haves”

Nåh, Hr. Møller. Du har fundet det omtalte foto? Nej, det har du ikke. Her følger fotoet af nazitypen der rendte rundt og fotograferede demonstranterne ved Vejlegården:

Og her er kommentaren af den der tog billedet:

“Han gik rundt og fotografede alle med 3f ,HK ,FOA logoerm.fl. Han stillede sig også op og tog et af mig. Dette sammenholdt med hans SS-runer, samt flere andre tatoveringer , og en T-shirt med budskabet”dødsstraf til børneskændere” på tysk , gjorde at jeg spurgte ham , hvad han dog skulle bruge alle de billeder til….. På meget gebrokkent dansk med klingende tysk accent, sagde han at det skulle jeg ikke blande mig i . Jeg fortalte ham så han kunne forstå det, at han skulle tage og kravle ned under den sten som han var kommet op fra , da han ikke var velkommen her…… Vi kan nemlig ikke udstå NAZI svin ! Han gik derefter over til sin bil og kørte sin vej , efter jeg havde fået en sviner på højtysk ! jeg tog et billede af hans bil og nummerplade , og agter at sende det til politiet. Ingen skal modtage dødstrusler , uanset hvilken side af sagen man vælger at støtte. Han skulle bruge billederne til at registrere os…… Jeg er registreret af DNSB, og har prøvet at få hadebreve, blive kaldt landsforræder,haft Nazister i haven , og ildspåsættelse, hvilket er en kende ubehageligt !Alt er politianmeldt. Jeg har et hadebrev hvor jeg kaldes landsforræder , hængende på min væg, som hver dag minder mig om at intet er os foræret ! Vi skal kæmpe for at få det samfund som vi gerne vil ha…. Modsat Nazisterne , kæmper mine ligesindede og jeg inden for demokratiets rammer. Den registrering de laver af folk følges desværre tit op af ubehageligheder i denne stil og det skal stoppes!

HK har også bragt billedet af nazien i en artikel.

Så Kim Møller, “nationalkonservativ blogger” på Uriasposten: Your call!

Reklamer

2 kommentarer on “Uriaspostens forsvar af nazityper”

  1. […] Uriaspostens forsvar af nazityper […]

  2. Jesper Johnsen siger:

    Kim Møller mestrer den sublime kunst, med de relativt få ord vort sprog indeholder, at kunne skrive flere kilometer intetsigende og paranoidt sludder.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s