Facebooktosserne fra Stop Islamiseringen af Danmark

Der går ikke en dag uden at man på Facebook ser det ene tosseri efter det andet fra de så kaldte “islamkritikere”.

Vor Kære Leder Anders Gravers, ejer af cyberspacepartiet SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark, har længe haft en gruppe på Facebook dedikeret sit cyberspaceparti. Og det er jo godt. Tosserne er samlet et sted, og så behøver vi på anstalten ikke bruge så meget tid på at finde dem.

For et par dage siden, så kastede han sig over en kvinde under overskriften “På tide at muslimer lærer at man ikke kan opføre sig som man vil i Danmark”.

Kvinden har nemlig set sig sur på den der film Innocence of muslims, og kommenterede på en af de “islamkritiske” sider, hvor en anden tosse har udlovet en dusør på bagmanden:

“Det har han sgu godt af, håber han får den mest smertefulde død”

Anders Gravers farer derfor til tasterne:

“Opfordrer vores læsere til at ringe og skrive til plejehjemmet og bede dem om at fyre den kvinde der åbenbart ikke forstår ytringsfrihed, men ønsker død og ødelæggelse over dem der bruger den”

Nuvel. Tosseanstalten konstaterer, at kvinden i bund og grund ikke har gjort andet end at ytre et ønske, men Anders Gravers prøver alligevel med at få hende til at holde op med at ønske, ved at opfordre til chikane af hendes arbejdsgiver. Alt i ytringsfrihedens navn, hvor paradoksalt det end lyder.

Men. Når man læser kommentarerne til Anders Gravers opfordring, så kan man ikke andet end at undre sig. Se her:

Hmm. Nu er der ingen trusler i at ønske noget som helst, og derfor kan man hverken blive arresteret eller straffet for det (kun i diktaturstater). Vi på tossen ønsker f. eks. at der vokser blomster ud af røven på Anders Gravers (man kan dø af at det) men det er jo ikke strafbart at ønske her til lands.

Derimod så er det en fra Stop Islamiseringen af Danmarks heppekor, der kommer med en reel opfordring:

Så er det vi stille undrer os her på tosseanstalten omkring det med ytringsfrihed. Hvornår vågner Anders Gravers op og skriver en bandbulle imod ham der Kristian Reher, der ikke forstår ytringsfrihed, men ønsker død og ødelæggelse over dem der bruger den? For i vores optik, så er det at direkte opfordre til død og ødelæggelse ved at asfaltere en kvindes underliv.

PS. Ham der Kristian Reher er i øvrigt ikke den skarpeste kniv i skuffen. Forleden skrev han om de gange han render rundt fuld  på narko og trækker:


Historien fortæller dog ikke om Kristian Reher i bedste statsmands-stil plejer at rende rundt i pink jakkesæt og en Gucci-taske, mens han i færd med at sælge sig selv for 50 polske penge, vælter rundt på gaden stangstiv med kokainrester i næseboret .

Men man kan jo altid ønske.

Hav en god mandag derude!

Reklamer

11 kommentarer on “Facebooktosserne fra Stop Islamiseringen af Danmark”

 1. Tic Tac siger:

  Den stærkt overvægtige babyklovn og en af voldsgruppen Danish Defence Leagues hjernedøde medlemmer Kristian, er da en fin guttermand til at holde Anders Gravers diller når den skal slikkes øh vaskes ren. Jeg har læst på Facebook at Anders Gravers har holdt pædo hof i sin slagterstald, måske var babyklovnen Kristian en af gæsterne. En eller anden Hans Erling er manden bag historien.

 2. ! siger:

  Tjek lige SIAD’s hjemmeside. De er blevet smidt ud af deres bank fordi de ikke har fremlagt nogen af den dokumentation det krœver for at vœre en forening. Måske noget der skulle graves lidt i – jeg kunne godt tœnke mig at se SIADs vedtœgter fx.

  • Vi har set det! Så vidt vi kan se, så har SIAD ikke nogen vedtægter. F. eks. hvor det står hvornår de holder generalforsamling, hvordan man vælger en ledelse mv.

   • ! siger:

    Det tror jeg heller ikke, men lille Anders taler om styrelsesmedlemmer – er det ikke bare ham selv i flertal? Har han personlighedsspaltning? De må vel for fanden have vist et eller andet papir for overhovedet at kunne starte en bank konto. Meget mystisk.

    • Jesper Johnsen siger:

     Hvis kontoen er oprettet som en foreningskonto, stilles der krav. F.eks. hvem har ret til at hæve på kontoen. Der skal forelægges udskrift fra møde, f.eks. generalforsamling eller bestyrelsesmøde, der dokumenterer de pågældendes ret. Dokumentet skal bl.a. indeholde navn, adresse og CPR-numre på bestyrelsesmedlemmer. Alt sammen for at dokumentere at midlerne tilhører en forening, og som følge deraf er skattefri.

     Kan være at myndighederne har fået kig på kontoen, og at Anders G. efterfølgende ikke har været i stand til at dokumentere at det er en foreningskonto og ikke hans egen lommepengekonto. Man må ikke bare uden videre indsamle midler, som han opfordrer til på sin Facebook-side, eller parti-avisen http://www.siaddk.wordpress.com . Der er lovmæssige krav til den slags. Men Anders G. har gennem årene vist, at han anser lovgivning, der står i vejen for hans cyberspace-projekt, for at være noget islamister er skyld i, blot for at genere ham og hans ligesindede.

     Antallet af tilhængere på Facebook er i øvrigt inden for få dage faldet med 8 stk. Enten er rotterne ved at forlade den synkende skude, eller også har han været i gang med at smide uønskede elementer ud. Han tåler hverken kritik eller uenighed, noget der er symptomt for diktatorer med storhedsvanvid.

    • 😀 Tak for indput. Vi har tænkt os at skrive en artikel omhandlende Gravers tiggeri. Vi har skrevet om det før, meeeen…

 3. Jesper Johnsen siger:

  Hvad mon menes med denne udmelding, fundet på
  http://siaddk.wordpress.com/2012/10/28/sfer-far-siad-smidt-ud-af-bank/

  ” SIAD går selvfølgelig hele vejen med dette. Først går vi hele vejen med det juridiske, derefter bliver det mere aktivistisk. ”

  Lyder lettere truende. Selv om Birthe Jensen gentagne gange postulerer at SIAD og DDL er noget så fredelige.

 4. Carsten Mølgaard siger:

  Det ville ikke være første gang Anders Graversen har rod i økonomien. Da han for nogle år siden brød med Den Danske Forening, skyltes det ikke primært som han selv har hævdet, at der var pga politiske uenigheder. Den primære årsag var, at han havde fået nogle penge fra DDF til en kampagne, men efterfølgende brugte de fleste penge på sig selv og efterfølgende nægtede han at aflægge regnskab til DDF, så han fik valget mellem at melde sig ud, eller blive meldt ud.

 5. Jesper Johnsen siger:

  Mere fra SIAD-tossernes Facebook-side fra dags dato:

  “Anders Gravers
  Der kommer et udspil fra SIADs styrelse i begyndelsen af januar.I dette udspil vil der indgå et ultimatum til regeringen om at stoppe med at bruge danskenes surttjente skattekroner på Demokratianalfabeter herhjemme og i udlandet.
  Danskernes penge skal bruges på at skabe vækst for danskerne og ikke for andre. ”

  Mon ikke både regering og Folketing vil ryste i bukserne, når dette udspil (eller ultimatum) kommer. Om ikke andet så af grin.

 6. Michael Larsen siger:

  Nu vil Anders Gravers have våben, gud forbyde det.

  Anders Gravers Hvem hjælper vores stramme våbenlov egentlig, bortset fra forbryderne der kan terrorisere de våbenløse fredelige borgere?

  for 12 timer siden · 3

 7. Jesper Johnsen siger:

  Dronningens nytårstale bliver hvert år vendt og drejet. Den sidste er ingen undtagelse.

  En noget alternativ udlægning af teksten kommer fra en lille cyberspace-baseret
  gruppe under ledelse af en Anders Gravers

  http://siaddk.wordpress.com/2014/01/03/dronningens-nytarstale-set-fra-siads-perspektiv/

  – og får følgende kommentar med på vejen af en af hans syv små mentale dværge:
  ” Den var i den grad islamromantisk ”

  ————————

  Man fornemmer at partiet har fået et kraftigt traume oven på kommunalvaget, der kun gav under 0,000015 promille af de afgivne stemmer til SIAD. Moske det er muslimernes skyld.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s