Walla, knæhøj karse og nul sex

Vi smed en skærmprint over på vores Facebookside i går, hvor der var en der var mægtig vred over, at der nu optræder nye ord i det sprog danskerne taler. Vi taler ikke om bred ymer eller knæhøj karse, men arabiske ord. Selvfølgelig er dem i Stop Islamiseringen af Danmark meget optaget af at lede efter omen og tegn på den snarlige islamistiske magtovertagelse, og derfor har deres muslamistradar givet udslag på samtlige parametre. Walla og habibi har nemlig fået samtlige alarmklokker til at ringe.

Men vreden er kommet til at eskalere i den grad, at sølvpapirhatten koger helt over i SIADS’s gruppe på Facebook for tiden.

Se her. Tosserne går komplet i selvsving over sprogets plastiske størrelse.

Jøsses. Men tilbage til hvad den bekymrede i gruppen skrev til at starte med:

Vi på tossen vil ikke gå ind og korrekse på det dårlige danske i ovenstående, men i stedet bringe vores kommentar til det:

“Gad vide, om han sad i sofaen med en kop kaffe med sukker og en lille sjat alkohol i den ene hånd, og en abrikos i den anden, når han så det der DR tv-magasin Ramasjang? Måske røget noget hash? Men det er da frygteligt med den sprogmafia, der laver razzia i ordbogen! Det danske sprog er ved at havarere!

PS. Sofa, kaffe, sukker, alkohol, abrikos, magasin, ramasjang, hash, mafia, razzia og havari er låneord fra…ja gæt selv!

I skrivende stund, så ved vi på tosseanstalten ikke hvad de islamangste skal foretage sig ved kakkelbordet, hvis de ikke kan drikke kaffe til citronmånen. Og et eller andet sted, så har vi på fornemmelsen, at ikke en gang griafsprog vil være en metode til at komme nærmere ind på deres angst for alt hvad der ikke dufter af kaffe med sukker og (eventuel) snaps.

Og lige til sidst. Det talsystem vi bruger i Danmark er – (hold nu fast I islamangste) – arabisk.

Summa summarum: Ingen at ringe til, intet at købe for og ikke mindst: 0 6! 🙂

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s