Sådan udrydder vi den danske race

Hej du politisk ukorrekte hverdagshelt! Tillykke med at du har afsløret vores lumske planer. For ja, vi erkender. Du og dine Uriasposten-venner har hele tiden haft ret. Vi – media, politikerne, PK-eliten – planlægger at styrte det Danmark du holder kært.

Et af vores største samfundsprojekter er, at udrydde hvad du og dine ligesindede kalder ”den danske race”. Målet er, at ikke et hoved skal være blondt når vi rammer næste århundredeskifte. For at opnå dette mål, er vi begyndt med at skitsere på en plan, hvor mennesker kun må avle børn med en der har diametralt modsat hudfarve. Det er et tilpasset system, hvor samfundet matcher uligefarvede med hinanden.

Problemet er nu det, at der ikke er nok ikke-hvide mennesker til at gennemføre reformen, så vi bliver nødt til at rekruttere så kaldte ”racenedbrydere” fra andre lande. Det kan være besværlig nok at lokke mennesker hertil, så vi vil sørge for at kompensere dem rigeligt økonomisk. Det er derfor du kan træde ind i en valgfri lejlighed i Vollsmose og bare: ”Sengetøj af DIAMANT? Det troede jeg ikke engang var MULIGT!”

Men hvordan skal vi så finansiere denne guldregn over nydanskerne? Jo, ved at tage ressourcer fra en anden mindre vigtig gruppe. Ja, du gættede rigtigt: de gamle! Målet er at helt og aldeles afvikle ældreomsorgen, for til gengæld at kunne drysse flere penge over de mennesker med ikke-grisefarvet hud. For som vi plejer at sige: ”Hver pensionistmåltid er et Rolex-ur mindre på en asylansøger”

Men at race-rasere er bare et ud af to ben som vores plan hviler på. Parallelt kæmper vi også for at helt og aldeles afskaffe heteroseksuelle mænd (alt i tråd med et direktiv fra en hemmelig gruppe tanter med pottefrisurer og rødvinsfarvede tænder). I øjeblikket er vi ved at uddanne en armé af små genustalibaner i skolen, eller som vi med en spøg plejer at kalde den – ”samfundets lille al-Qaida-lejr”

Indoktrineringen begynder allerede i børnehaven. Vi tvinger ungerne til at lege PK-lege, så som ”mor-mor-adoptivbarn” og ”lege skjul med flygtning”. Når de starter i skole, så ryger fløjlshandskerne af – så er det disciplin der gælder. F. eks. at bruge et ikke-kønsneutralt stedord når man mobber nogen medfører at man straks bliver smidt ud af skolen.

Med tiden vil alle heteromænd ved 18-års alder blive sendt til en variant af session. Men i stedet for at træde på motionscykler og lyve for psykologen, så kommer de at gennemgå påtvunget kønsskifte (og i rigtig svære tilfælde det hvide snit). Først derefter får de lov til at vende tilbage til samfundet som fuldværdige borgere og gifte sig borgerligt med en lebbe af anden pigmentering.

Når enden er god er alting godt! Eller, inden teksten stopper vil vel du og de andre sandhedsapostle vide HVORFOR vi gør alt det her. Svaret er simpelt: FORDI VI KAN, DUMMIES!

Ovenstående er en frit oversat kronik af Nanna Johansson – “Klip ud og giv til næste person der ævler om ”svenskfientlighed”, ”pk-maffia” og/eller ”statsfeminism”.

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s