Citer en tosse og bliv slået ihjel

Kære læsere! Vi på tosseanstalten er ikke gået under jorden hvis nogen troede det! Vi har som så mange andre holdt ferie. Det er tiltrængt, da det er ret hårdt at arbejde så meget og betale skat, så at førtidspensionisterne i de ‘islamkritiske’ foreninger Danish Defence League og Stop Islamiseringen af Danmark har noget at leve af.

Men vores venner har holdt øje med hvad der er sket rundt omkring, og indbakken bugner med tip. Tak for det!

Der er en lille ting vi af egen automatik er faldet over på Facebook, nemlig en side ved navn Respekter den Danske Lovgivning, eller du må forlade Danmark.

Tja. Der er jo en hel del der laver kriminalitet, og vi tænker først og fremmest på alle pæredanske pædofilisager rundt omkring i landet.

Når det er sagt, så er der en herre ved navn Olaf la Cour som ivrigt debatterer på siden og mener at kriminelle indvandreres familjer skal interneres i lejre og ellers ud af landet med godstog. Vi kunne i forbindelse med det ikke lade være med at gøre ham opmærksom på sine egne besynderlige og ulovlige påfund, som vi beskrev i en tidligere artikel, hvor Olaf la Cour truede med at melde os til politiet for at have citeret ham. Her er citatet:

“Konvertitterne er dem vi først skal klynge op i lygtepælene når vi siger farvel til Islam”.

Det skulle ikke gå stille for sig, for det fik ham op i det gasblå felt…

Sikke noget. Alt dette kun for at citere ham selv? Og ovenstående behøver vel ikke gennemtrevles med en nærmere tekstanalyse? Vi tror på den begavede læser.

Dog taler tosserne ofte til hinanden i koder, så vi formoder at CEZ står for skribenten bag hjemmesiden DF-NYT. Han skriver ikke her på tosseanstalten, men de rablende tosser derude tror at han står bag alt her til lands. Vi kan dog afsløre, at han kun står for halvdelen, så ro på.

Vi tænkte også på, at de der ord som pzykopat, tøzedrenge, zølle og zkvat leder tankerne til en meget affekteret, spinkel og hysterisk fyr med pibestemme og helikopterhåndled, så det virker ikke som om at man skal være særlig bange.

Mnå, tilbage til selve beskrivelsen af Facebooksiden:

“Mennesker, som overholder straffeloven og anerkender retsstatens demokratiske grundlag, er så hjerteligt velkomne. Folk, som skal forsørges af andre menneskers arbejde, som begår forbrydelser og som ikke accepterer grundlæggende værdier i det samfund, de forlanger forsørgelse fra, samt ikke vil overholde lovgivningen, skal blive væk..”

Tja. Man behøver ikke være specielt dansk eller juraprofessor for at se, at Olaf la Cour har drukket af natpotten. Et lille kig i den danske straffelovgivning viser hvad enhver kan forvente står der:

Straffelovens § 266: Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år”

Nu er jo navnet la Cour i tosseanstaltens øjne ikke ret dansk, så vi undrer os over hvad han laver i Danmark nu når han i realiteten har smidt sig selv ud.

Vi vil foreslå, at trusselstossen smutter hurtigst mulig inden politiet banker på hans dør. Alt andet vil jo være ulogisk.

Så skik følge eller land fly, med lov skal man land bygge og Gud bevare Danmark.

oxox


74 kommentarer on “Citer en tosse og bliv slået ihjel”

 1. itsnogood siger:

  lidt sjovt at tosse olaf, truer og beder cez om at møde op så olaf`s venner kan ordne ham. . . der er vist ikke meget mand i tossen olaf. . . ” Folk, som skal forsørges af andre menneskers arbejde, som begår forbrydelser og som ikke accepterer grundlæggende værdier i det samfund, de forlanger forsørgelse fra, samt ikke vil overholde lovgivningen, skal blive væk..”. . .jamen er det ikke næsten betegnelsen på tosser som olaf og birthe jensen/hansen ;-))

 2. Ann siger:

  Det er fuldstændig formidabelt, hvordan højretosserne ideligt fremhæver selvforsørgelse og efterlevelse af lov og værdier som betingelser for at leve i den danske samfund, når en pæn portion af dem må frafalde deres statsborgerskab, hvis selvsamme betingelser blev en realitet.
  Men det er måske kun, hvis man selv, ens forældre eller bedste forældre kommer udefra, at det gælder? Eller/og hvis man er muslim?
  Hvis man er født i Danmark og ikke er muslim, er det ok at være et snyltende, brovtende fjols, der ikke bidrager en tøddel til fællesskabet? Vi ved fx notorisk, at en del af knaldperlerne har voldsdomme. Olaf la Cour overtræder selv loven med sine trusler. Det er kosteligt, love it, love it, love it!

  Jeg vil foreslå, at alle de seje drenge og søde piger pakker spejdertasken og går foran med et godt eksempel.

 3. Birthe Jensen siger:

  kan ikke se at Olaf er kommet med direkte trusler 🙂 lær at læs og forstå

  • Jesper Johnsen siger:

   Direkte trusler? Hvad vil Birthe Jensen kalde dette, fundet på
   http://avisen.dk/blogs/s.v.petersen/siad-df-og-terror_31097.aspx

   ” “Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg intet har imod indvandrere eller muslimer. For mig er disse mennesker produktet af en gennemført sindssyg og ondskabsfuld ideologi, så de gør bare hvad de er programmerede til. Venstrefløjen på den anden side, har gennem de sidste næsten 100 år arbejdet målrettet på at ødelægge Vesten. Disse beregnende og helt bevidst gennemførte ondskabsfulde og landsskadelige møgdyr, skulle lines op ved vore kyster, nakkeskydes og smides i havet. Det vil muslimerne i øvrigt give mig ret i. Der findes nemlig ikke i deres kultur noget værre, end folk der forråder deres egne.” ”

   ” Anders B. Breivik har anbefalet, at den danske organisation SIADs ideologiske linje skal fremmes i den “kulturkonservative” bevægelse i Norge. ”

   Nå ja, nu er det jo Fredens Religion SIAD, så det er næppe trusler, vel Birthe Jensen?

   • Birthe Jensen siger:

    lige en lille info: Muslimerne lærer at være efter os… De må voldtage kvinder, mishandle folk, der ikke går ind for islam…. Er de fredelige ??? Jeg gider ikke bruge krudt på Anders Brevik, da han har gjort noget utilgiveligt…men jeg ved at SIAD ikke vil have folk ind der har med nazister at gøre og det der er værre

    • Ann siger:

     Muslimerne lærer at være efter os og må voldtage og mishandle – hvem er det, der har lært dig den slags, stakkels Birthe. Så er det da ikke så mærkeligt, at du er bange, hvis du tror, det forholder sig sådan.
     Muslimer er lige så forskellige som alle andre. Nogle er voldelige. Men igen, nogle ikke-muslimer er Breivik. Man kan ikke sige, at ingen mener som Breivik eller vil lade sig inspirere af ham, for det er der nogle, der gør.
     Ligeledes kan man ikke sige, at ingen muslimer er voldelige, for det er der nogle, der er. Men ikke alle – lige som ikke alle ikke-muslimer er som Breivik. Du skal ikke være bange.

 4. Ann siger:

  HAHAHAHAHAHA, jeg elsker din form for humor, Birthe.

  Vi tager den lige helt pædagogisk langsomt:

  Fra Wiki:
  Trussel (flertal trusler). Det er ulovligt iflg. Straffelovens § 266 at fremsætte trusler.
  Straffelovens § 266: Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
  Bestemmelsens grundtanke er, at dén, der fremsætter trusler mod en andens liv, legeme eller helbred, må forvente en efter danske forhold forholdsvis streng straf.

  Olaf fremsætter trusler mod legeme og helbred, fx “så vil jeg gennembanke ham”.

  Dog kan der rejses tvivl om, hvorvidt Olafs trusler faktisk er strafbare. Angående paragraf 266 er det nemlig en betingelse, at truslen er egnet til at fremkalde alvorligt frygt for eget eller andres liv, helbred eller legeme.

  • Birthe Jensen siger:

   Ann glem paragraf og mulighed for straf.. sålænge folk truer, sker der intet ( jeg har selv anmeldt trusler, og det kan politiet ikke hjælpe med ) de har desværre ikke den tid det kræver, hvis de skulle tage sig af alle trusler 🙂 Mange gange skal det forståes på anden måde

   • Ann siger:

    Jeg var egentlig bare i gang med at oplyse dig, fordi du ikke kunne se, at Olaf truede. Nu har jeg vist dig definitionerne på trusler i strafferetlig forstand og forventer dermed, at du godt kan se, at din udmelding var galt på den.

 5. itsnogood siger:

  birthe jensen/hansen du overholder ikke danske værdier og du forsørges af staten, så har du pakket din tandbørste ?. . .

 6. Birthe Jensen siger:

  hvorfor overholder jeg ikke danske værdier?????

 7. anne partridge siger:

  Birthe, det gør du ikke, fordi én af vores meget fine værdier er, at der skal være plads til forskellighed og ingen skal forfølges for hverken etnicitet, religion eller politisk observans

  • Birthe Jensen siger:

   jeg ser islam fylde meget i Danmark, og det vil jeg ikke respekterer.. jeg er imod islam, for jeg ved deres syge fortolkning af det.. og desværre er de så kommet hertil hvor det ikke hører hjemme….. Hvis jeg valgte at tage til et muslimsk land, skulle og ville jeg indordne mig der, det samme bør være gældende her

   • Jesper Johnsen siger:

    Fundet på en islamfobisk hjemmeside, tilhørende et verdensomspændende parti, under ledelse af Vor Kære Leder Anders G., der ad notam – ifølge ham selv – har optrådt på både dansk, amerikansk og russisk tv. Og som bliver forfulgt af både CIA, PET og hvem ved ellers.

    http://siaddk.wordpress.com/2011/12/03/succesfuld-demonstration-i-herning/

    Anders Jensen
december 4, 2011 kl. 11:41
    
Hvornår kommer I til Brønderslev? Der er en nu 10-årig pige, der som 7-årig blev voldtaget af flere forskellige voksne.
Det må da være en sag for både SIAD, SIOE og DDL, hvis I ellers mener noget med Jeres fine ord.

    Svar
•
• Kirsten Jensen
• december 8, 2011 kl. 10:07

    • Anders Jensen, du er fatsvag og kulturradikal. Sagen i Brønderslev og sagen fra Herning er to forskellige.
• Dem, der seksuelt misbrugte pigen i Brønderslev er syge i hovedet. Drengen fra Herning er religiøst programmeret til at voldtage kristne piger.
• Derfor kommer vi ikke til Brønderslev.

 8. Tarzan siger:

  Luk nu din ædespalte Birthe. Olaf truer med vold og tæsk men du lukker bare dine grimme øjne i. Heldigvis har vi politi her i landet der kan tage sig af den slags. Det siger meget om dig at du syntes det er i orden at man truer et andet menneske. Du er en klam sæk !!

  • Birthe Jensen siger:

   men muslimerne må åbenbart true os…………. Der kæfter I sgu da ikke op narhoveder

   • Birthe Jensen: Du har ualmindeligt svært at forstå at Olaf la Cour kommer med trusler om korporlig vold. Oven i købet på en Facebookside der proklamerer “Der skal holdes en pæn tone. Hvis dette ikke overholdes, så bliver man udelukket fra siden”

    Men disse regler gælder åbenbart ikke ariske, racististe danskere.

    PS. Hvordan er du igen kommet på Facebook? Så vidt vi er orienteret, så er du blevet smidt ud.

    • Jesper Johnsen siger:

     Man kan ikke altid regne med, at hvad der står på Facebook er lig med fakta (eller sandhed). Kasper Mortensen, vor fængslede ven, opgiver på sin profil Portsmouth som sin bopæl. Arbejde og uddannelse skulle ifølge sammes profil være integrationsministeriet.

     Ang. Birthe Jensen og opfattelsesevne: Pgl. fandt det helt i sin orden at sætte personer på som støtte for Tina Petersen, også uden at spørge først. “For man kan da bare melde sig fra”.

     I Birthe Jensens forkrøblede hjerne er det åbenbart helt i orden at fremsætte trusler, som denne Olav la Cour gør. Han er sikkert en god patriot, og truslerne skal helt sikkert opfattes som en gang spøg og skæmt.

    • Birthe Jensen siger:

     Jesper, hvorfor skriver du nu om støttegruppen ??? Ang. at tilføje personer, har jeg da indrømmet at jeg tog fejl, så der er ikke mere i det…

   • Birthe Jensen siger:

    forkert info du har fået 🙂 jeg havde deaktiveret min konto et stykke tid

 9. Tarzan siger:

  En ubegavet klam racistisk sæk er hvad du er Birthe.

  • Birthe Jensen siger:

   det er ikke racistisk at være imod islam

   • Nej det er ikke racistisk, Birthe. Du er blot fremmedfjendsk. Der er utallige eksempler på det.

   • Birthe Jensen siger:

    jeg er ikke fremmedfjendsk… bevis eller tag dine ord tilbage TAK

    • Næh. Her tages ikke faktuelle oplysninger tilbage. Du er og forbliver fremmedfjendsk. Som sagt er der utallige eksempler på det. Det er bare at google et af dine falske aliaser “Tulle Kaspersen” + “Vederfølner”.

     Spild nu ikke din tid på at komme med modsigelser. Du er for år tilbage blevet afsløret som en fremmedfjendsk bondekome der også ledede spejderbevægelsen Danish Defence League, hvis nuværende leder sidder inde i spjældet på grund af vold. Du ved ham Kasper Mortensen som synes Hitler var en stor mand.

    • Birthe Jensen siger:

     fjols….. ddl og vederfølner er sgu da ikke fremmedfjendsk … sæt dig dog ordentlig ind i tingene inden du udtaler dig

    • Ring til PET og hør hvad deres syn er på DDL og Vederfølner. De vil svare voldelige og fremmedfjendske. Men måske PET har knald i låget?

    • Birthe Jensen siger:

     Martin hvad du mener om PET kommer ikke mig ved, jeg ved bare, hvad holdning jeg har og den er ikke fremmedfjendsk eller racistisk

    • ?

     Hør nu her Birthe. Vi følger med i PETs og politiets arbejde. Lige som vi følger med i din og dine ekstremistvenners færden på internettet under diverse falske facebookprofiler og aliaser.

     Du spilder vores og andres tid med at komme med dine ligegyldige bortforklaringer, som vi uden videre kan verfe. Så her er din sut. Gå nu ud og leg med din afføring. Redaktionens tålmodighed kender en grænse.

 10. carlos6400 siger:

  Caramba, el toro adore!
  This is indeed good unintentional sense of humour. I am looking forward to the next section of “THE FAR RIGHT WING SOAP”.

 11. carlos6400 siger:

  Natpotten?? – På mig virker det som om han har leget slamsuger for en hel septiktank. Han er en rigtig lille strik ham Oluf. Mama Birthes lille søde dreng, – ah putta putta putta!

 12. Tic Tac siger:

  Eller Mama Birthes stomipose.

 13. Tic Tac siger:

  Jeg siger gerne min mening højt og tiltaler Birthe som det hun er en skide dansk racist der støtter op om personer der truer andre med vold. Så næste gang jeg møder Birthe brækker jeg alle knogler på hende og overhæler hendes blegfede krop med gylle fra Olafs gylletank. (Anvender bare samme tone som Olaf. Brithe syntes den slags er helt i orden og sjovt )

  • Birthe Jensen siger:

   Tic Tac , det er så også en trussel du kommer med der… men det er måske iorden

   • Tic Tac siger:

    Det er helt OK det skriver du jo selv. Du kan frit vælge skal jeg få mine venner til at brække knoglerne på dig eller skal det være tænderne i overmunden. Du skal bare dukke op der hvor jeg befinder mig om vinteren så skal du se hvor gode venner jeg har. Angående de skide medlemmer i DDL, så skal de bare op på godstoget allesammen som dengang Hitler fik ryddet op i Tyskland. Vi går efter et voldsfrit Danmark, så du og dine venner bliver de første som kommer op på vognen. (Øver mig på at skrive som Olaf og har det super sjovt )
    Du kan bare gå i gang med at vise hvor i forskelen er på det jeg skriver til dig din tumpe og det som Olaf skrev til Zølk. Fremover bliver det den form jeg udtrykker mig i overfor dig.

 14. Tic Tac siger:

  Hvor ved du det fra din dumme ko ?

  • Birthe Jensen siger:

   du ville have dine venner med, det siger en del om dig 🙂 måske du er muslim

   • Tic Tac siger:

    Kære White trash Birthe, det siger ikke mere om mig end det siger om din ven Olaf der både ønsker at gasse folk og hænge dem op i lygtepæle.

    • Birthe Jensen siger:

     nu er Olaf ikke min ven, men ok 🙂 jeg har fundet ud af, hvad du er for en person, og det er rigeligt for mig………. du burde egentlig bare klappe i og passe dig selv

 15. Jesper Johnsen siger:

  Fat det så snart I paphoveder. Birthe Jensens venner er ikke spor voldelige, det er myndighederne der er blevet islam-inficerede. Og I andre, der er blevet for politisk korrekte.

  Bossen for DDL sidder uberetiget i fængsel, blot fordi han ved et uheld kom til at banke en dørmand i gulvet. Anders Gravers’ tilhængere får, når de laver deres fædrelandskærlige demoer, undersøgt deres biler for slag- og stikvåben. PET ødelægger SIADs stort anlagte træf i Aarhus. Den venstreorienterede dhimi-presse skriver kun dårligt om disse fædrelandskærlige organisationer. Og sådan kunne der blives ved.

  Altsammen sublime eksempler på, at islamiseringen har ramt vort samfund i en sådan grad, at Birthe Jensen snart bliver tvunget til at gå med tørklæde, og Anders Gravers skal til at gå til fredagsbøn, foruden at han kommer til at undvære fedt flæsk.

 16. Ann siger:

  Kammertonen, kære venner, kammertonen. Jeg synes, I er urimeligt hårde ved Birthe. Hun er måske bare uvidende og uoplyst, har I tænkt på det? Hun tror, at alle muslimer går rundt med a license to rape og mishandle i flæng, og at de vistnok har tænkt sig at gøre alvor at bruge den en dag.

  Birthe tror, at Vederfølner og DDL ikke er fremmedfjendske, og hun tror, at hendes egne holdninger heller ikke er det.

  De gabende huller springer ret meget i øjnene, synes jeg, og det får mig til at tro, at Birthe simpelthen ikke aner, hvad hun taler om. Måske er Birthe ligefrem lidt småt begavet? Sine steder virker det, som om hun får blandet DDL, egne holdninger og vrangforestillingerne om islam sammen.

  Jeg vælger at tro på det gode i mennesket og konkluderer, at Birthe er uoplyst og for ubegavet til at blive oplyst og derfor ikke kan gøre for det. Simpelthen det kvindelige modstykke til ham her, som også brænder for sagen uden rigtig at vide, hvad sagen går ud på:

  • Birthe Jensen siger:

   jeg har ikke sagt, at det er alle muslimer, men islam opfordre dem til vold

   • Tic Tac siger:

    Så dårekisten Olaf er muslim.

   • Ann siger:

    Jeg er ked af det, men det er heller ikke rigtigt. Du er dog på rette spor nu. Nogle muslimer vælger at tolke bestemte steder som en opfordring til vold. De fleste gør ikke. Islam selv opfordrer ikke til vold.

    • Birthe Jensen siger:

     der er du desværre fejlinformeret….. jeg ved det fra muslimerne selv… har hørt og oplevet det.. Men ja, nogle er værre end andre

 17. Tic Tac siger:

  Kære White trash Birthe du har mindre dannelse end tøsen på flisen. Hun får i det mindste penge for det og ligger ikke samfundet til last.

 18. Kenneth B siger:

  Altid underholdende at læse om tosser og deres eskapader , især hvor langt de vil gå for at få sat en stopper for ytringsfriheden.

  Og underholdningen bliver absolut ikke mindre af at stamtossen herself, Birthe “Jeg starter med at gå rundt i det hjemsøgte hus, for at se hvor åndemagten er stærkest” Jensen-Hansen, bidrager med lårklaskende perler nede i kommentarerne.
  Tak for fantastisk læsning, især til Birthe. Få dig nu en god nattesøvn, uden muslimer der….høhø …”spøger”, så du er frisk og veludhvilet til at more os allesammen igen i morgen 🙂

 19. carlos6400 siger:

  Det der DDL er det det samme som Taleban, og drikker de af samme septiktank?

 20. Et frisk pust. siger:

  Jøsses har Olaf La røv nu igen været på stepperne, Han er ikke andet en latterlig mandsperson, som sidder og spiller med de få muskler han har (I røvballerne). Han er ikke kun komplet latterlig men også kun til at grine af!! Apropos noget at grine af, så se på Klientpartiet.dk. Den blog viser Olaf la røvs rigtige side..samt hans latterlige småborgerlige tilhænger!!! Og at Birthe kommentere her og der viser kun en stakkel som mangler opmærksomhed!! Olaf la røv sidder der og spiller stor mester og hænger uskyldige ud sammen med storkefamilien..viser de er paranoide og burde tage sig en pille og slappe heeelt af!! Kys kys til dig i røven Olaf, ønsker dig hen hvor peberet gror!!

 21. Et frisk pust. siger:

  Birthe, Birthe hvad med en alopam eller noget serenase, det ville hjælpe på din trang til at være på……

 22. […] on ArtMaestro. Afghanistan NewsAuDoD- Personal details of Sapper James Thomas Martin TosseanstaltenCiter en tosse og bliv slået ihjel Loonwatch.comCanada: Walk Your Dog in Front of the Mosque Day Modkraft.netGöteborg: Riv murarna […]

 23. carlos6400 siger:

  Nej, tak Birthe, – de der DDL-er og deres “brødre” i England synes nemlig, at Breivik gjorde det rigtige, – jeg omgås ikke potentielle terrorister og barnemordere:

  >>POLICE have arrested a British extremist exposed by The Sun over his tribute to massacre gunman Anders Breivik.
  Dad-of-three Philip Horn, 45, was nicked days after our exclusive story.
  He was being held on suspicion of inciting racial hatred over comments made on Facebook.
  The jobless builder, who has links to the far-right English Defence League, was being quizzed yesterday after cops swooped on his home in Gillingham, Kent, on Thursday.
  Horn told our reporter last week that Breivik, 33, who slaughtered 77 innocents in Norway last year, had “done what he thought was right”.
  After a court in Oslo jailed Breivik for 21 years and ruled him legally sane, Horn wrote comments on Facebook including: “Well done Anders Breivik. I take my hat off to you sir.”<<

  Kilde The Sun.

 24. Jesper Johnsen siger:

  Nu da SIAD igen bliver aktive på den politiske scene, verden ifølge Det Store Blålys Anders Gravers, så kan det være at personer som Olav la Cour, klorinbambinoen (hende der kommer fra Svendborg af) og andre af de af Dansk Folkeparti enten ekskluderede personager, eller tæt på at blive det, vil opstille som kandidater for Anders Gravers’ globale feberfantasi-projekt. Også andre kendisser, f.eks. Birthe Jensen burde have en chance for at komme på stemmesedlen.
  Og mon ikke vor fængslede ven Kasper Mortensen til den tid er blevet løsladt og rehabiliteret, og også kandiderer for Gravers & Co.

  Vi vil følge situationen med så megen alvor som det er muligt.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/09/04/leder-siad-gar-ind-i-politik-igen/

  ——————-

  Også http://www.fritdk.dk/ ved hr. Michael Ellegaard agter at opstille til det kommende lokal- og regionsrådsvalg. Og regner igen-igen med at komme ind med op til flere mandater.

  Ca. halvvejs nede på siden http://www.fritdk.dk/ kan man se hr. Ellegaard omvende en islamist. yderst seriøst. Og giver anledning til at stille det kritiske spørgsmål: Hvorfor blev hr. Ellegaard varetægtsfængslet på psykiatrisk afdeling, da hr. Ellegaard i selvforsvar skød og kom til at ramme en betjent?
  Endnu et eklatant bevis på at islamiseringen har ramt vort kære dronningerige.

 25. Tic Tac siger:

  Birthe kan blive frontkvinde i Anders Gravers KKK – menneskerettighedgruppe.
  Det vil passe til hende at få en hvid sæk over hovedet. Helst af plastisk den slags futter så let af når man tænder en tændstik. (Øver mig stadigvæk på at være Olaf la Cour )
  Sammen med Anders Gravers, burde hun også meget snart aflægge et besøge hos deres fællesbarn voldsmongolen Kasper Mortensen. Den genetiske lighed imellem de tre er nem at se. Man kan aldrig vide men måske besøget vil give afkast af endnu en indavlet bastard til Anders Gravers omrejsende cirkus.

  • Birthe Jensen siger:

   Tic Tac hvis du ikke har andet end ævl at komme med, skulle du nok hellere holde kæft din nar…… igen ser jeg hvor dum du er 🙂 Men du kan selvfølgelig ikke gøre ved det, håber bare du får den rette behandling………FJOLS

   • Tic Tac siger:

    Sikke det lugter af møg når Birthe åbner sin spalte. Men nu sidder røven også omvendt på hende.

    • Birthe Jensen siger:

     gad vide hvad du fejler…Du er ikke helt rask, kan jeg se, men det må eksperterne kunne hjælpe dig med.. Hvis der altså er penge til det, for alle indvandrene skal gave først…Kan også være, du er opgivet sølle skrog

 26. Tic Tac siger:

  Du er ikke helt rask, kan jeg se…. Skriver sækken Birthe Jensen. Hvordan kan du se mig din Tossekælling. Tag dog og spis de piller du har fået af lægen. Forstår du slet ikke at folk griner af dine dumheder og ryster på hovedet af at du ikke kan gennemskue at de personer du 24/7 omgiver dig med er ekstreme voldlige racister. Skrid hjem til dit bodega-tempel og smid nøglen langt væk, eller endnu bedre få dig et job, bliv rask og bidrag til samfundet.

 27. Birthe Jensen siger:

  Tic Tac hvad med om du førte et ordentligt sprog ??? så kunne det være, at selv jeg ville tage dig seriøst :-)))

 28. Jesper Johnsen siger:

  Mere trussel, som i visse personers psykotiske optik blot skal opfattes som en spøg:

  http://www.facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/?ref=ts

  Sven Olsen Jo da – kig på loppecirkusdomptören Reinfeldt – han er den störste landsforräder i Europa siden Quisling – og han slår ham med hestelängder. Et klart objekt att benytte produkt fra Randers Rebslageri på!

  Sven Olsen Islamismens udtalte mål er jo verdensherredömme – og det skal de fanden tage ikke have, om vi så skal udrydde dem alle sammen.

 29. Michael Larsen siger:

  Jeg forstår simpelthen ikke hvad du laver her Birthe Hansen-Jensen tulle Bondegaard, du er en tosse, ignorant og skidespræller og du bliver med at sprede dit bræk


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s