Rablende ramadan-rabalder del 2

Som tosseanstalten skrev for et par dage siden, så er tosserne (selv kalder de sig for islamkritikere) gået helt balalajka ovenpå at det i øjeblikket er ramadan. Der beskrev vi blandt andet, at en pæredansk dame mener, at DRs dækning af afslutningsfesten, Eid, skal pyntes med at mænd får kørt hamburgerrygge op i deres bagdele samtidig med at de får hugget hænder og fødder af.

De så kaldte islamkritikere himler i tid og utide op om at muslimer er voldelige, så det undrer os på tossen en smule, hvordan det hænger sammen med ovennævnte forslag.

Mnå. De seneste dage er det ikke blevet mindre skørt. Mangler da bare. Senest i dag, så har Anders Gravers, leder af SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark – med vilde øjne ledt på internettet for at finde noget at skrive om. Skid være med om historien er sand. Bare den handler om muslimer.

Under overskriften ‘Mere fra DR’s yndlingsreligion’ skriver Gravers harmdirrende til et billede af 2 parterede kvindelig:

“Grusomhederne mod kvinderne blev udført af muslimske mænd i en landsby i Assam i Indien den 19. juli. Disse nyheder er aldrig blevet rundtsendt i medierne. De muslimske mænd havde voldtaget de hinduistiske kvinder og bagefter brutalt hakket dem i stykker.

Danmarks Radio kunne selvfølgelig aldrig finde på at vise hvordan muslimske mænd behandler urene ikke-muslimske kvinder. Det ville måske også ødelægge glansbilledet af deres ramadanfest”.

Tror da pokker, at DR ikke viser det. Sagen er den, at billedet ikke forestiller hinduistiske kvinder fra Assam i Indien. Det drejer sig om et billede fra en forbrydelse i El Salvador, hvor voldtægt og drab af kvinder er ret udbredt i narkorelaterede kredse.

Anders Gravers var hurtigt ude, efter at begavede mennesker havde gjort ham opmærksom på det, og slettede artiklen. Vi på tossen er som bekendt hurtige på tasterne og har gemt hele artiklen her, med billede og det hele, så hans troværdighed er gemt til eftertiden.

Vor Kære Leder kom dog med en korrektion. Hvis man kan kalde det for en korrektion, for Anders Gravers kan ikke lade være med at slå på muslimtrommen alligevel:

“Vi beklager meget det falske billede idet vi i samme åndedrag konstaterer at der ikke mangler billeder af islams grusomheder her på jorden”

Øøh. Billedet er ikke falsk. Det er et billede Anders Gravers har brugt for at oppiske sine ‘islamkritiske’ proselytter. For det virkede jo. Her er et eksempel på et par hønsehjerner fra facebookgruppen Danskere imod fejring af ramadanen, der straks gik i gang med at hovedløst kagle løs i hønsegården:

Ding dong dynamolygte. Det er dybt problematisk, og det viser, at Anders Gravers og hans tilhængeres dømmekraft ligger på et meget lille sted.

For det med tolkning af billeder kan gå helt balalajka, hvad denne historie fortæller: Gutten modtog en trilliard trusler efter et billede var blevet rundkastet på Facebook.

PS. Dem der har fulgt tosseanstalten fra starten, kan vel huske den gang Anders Gravers var overbevist om at en bygning på et uddannelseskatalog fra Aalborg forestillede Al-Aqsa moskeen? Men i virkeligheden var Taj Mahal.

(og nu må der gerne grines!).

Reklamer

6 kommentarer on “Rablende ramadan-rabalder del 2”

 1. Tejs siger:

  Denne side er sjov at følge. Synes denne side ikke at der er stor forskel på ord og handling, siden de indirekte mener at SIAD er voldelige? Jeg ved ikke selv specielt meget om de foreninger som modvirker Islam, men en ting er da sikkert; De er ikke voldelige.. men mon ikke de Islamistiske terrororganisationer som på ugentligt vis sprænder folk i luften er voldelige måske? Hvorfor ikke blogge om det i stedet?. Eller de er måske ikke rigtige muslimer?

  • Kære Tejs-simon (for kan du ikke beslutte dig for hvad du vil kalde dig selv?)

   Vi har nu aldrig beskreved SIAD som voldelige. Herregud. En flok førtidspensionister. Danish Defence League, som Anders Gravers samarbejder med, er det dog anderledes med. Deres leder Kasper Mortensen sidder i øjeblikket i spjældet – for vold. Og det er ikke første gang. Du kan læse mere om DDLs spejderleder her.

   Flere har også stillet spørgsmålstegn ved nores redaktionelle linje. Vi slår atter en gang fast: vi skriver om racister, antimuslimske tosser og Breivik-typer. Typisk i denne del af verden. Vi beskæftiger os ikke med Mellemøsten og ej heller kristen homoforfølgelse i Uganda.

   • Tejs siger:

    Nå okay. Jamen så må I meget undskylde min kritik 🙂 . Jeg kan ikke lide voldelige mennekser eller deres sympatisører, men har dog lige et lille spørgsmål. Bliver man racist af at kritisere Islam, eller en anden religion for den sags skyld? og hvis der ikke er enighed, hvordan vurdere man så om det man ytre er racistisk eller ej?

    • Bliver man racist af at kritisere Ruth Evensen fra Faderhuset? Tror ikke det.

     PS. Tosseanstalten er ikke en brevkasse, hvor man kan stille alle mulige spørgsmål mellem himmel og jord.

 2. John Dough siger:

  Hahahahahahahahhahaha!!!
  Åååh jeg kan ikke takke jer nok! I ved ikke hvor meget jeg har savnet at høre nyt fra Gravers. Jeg frygtede han var taget til Thailand hele sommeren, da det er det eneste sted han har en matematisk mulighed for at få fedtet rotten på trods af sit ansigt og personlighed 🙂
  Men tilbage er han!!

  Det må egentligt være irriterende, at hver gang man siger noget så brøler alle af latter pånær 4 førtidspensionister og 13 nazihooligans.

  Nu er det så at Eid er på tv, som er det store problem. SIKKE EN SVIIIIINESTREG!!!
  Uanset at der hvert år er 19 milliarder juleprogrammer, så er Islam nu af den grund simpelthen DR´s YNDLINGS RELIGION for tossen 😀

  Det minder lidt om små piger, hvor en pige en dag leger med en anden pige end hun plejer og så begynder hendes bedste veninde at græde og skriger at hun troede de var bedsteveninder. Lige bortset fra det er en fuldvoksen (altså fysisk.Dog ikke i højden) mand vi taler om her.

  Det går igen i de racistiske kredse at der er nul nuancer. Hvis man ikke deltager i ekstrem og nonstop hatespeech så ELSKER man Islam. Der er intet midt imellem. Hvis man inkluderer noget som helst andet, som f.eks Eid, så er det simpelthen fordi man hader julen. Der er nul plads til os alle, kun til os selv.

  Og det uanset, at vi alle betaler licens, og at for mange er os er Eid en kæmpe årlig event, som man egentligt gerne så en smule af på vores fælles kanal.
  Der er mange mange sendetimer om året ,og der skal sgu nok blive plads til en lille bitte smule dækning af kristne højtider også. Jeg er ikke typen der vædder, men ville næsten vove det her.

  “Det er jo ikke fordi der mangler billeder på nettet af Islams grusomheder”
  Nææ, og det er jo heller ikke fordi du laver andet dagen lang end at lede, Anders.

  Internettet er pænt stort, og hvis man gad eller var psykisk syg nok, kunne man bruge hver dag på at læse om grusomheder begået af cykelsmede.

  Eller af 120 kg tunge kinesiske kvinder. Eller af folk ved navn Anders. Fogh og Breivik ville nok poppe op først.

  Min pointe er, at når man er så syg og ensporet, så kan man, som f.eks Lars Hadegaard har gjort, skrive tykke bøger med eksempler på hvor forfærdentlige et hvilket som helst segment er, hvis man bevidst kun medtager alt det negative.

  Og da især af så enorm en gruppe som en af de største religioner, kan der jo googles til fingrene hænger i ostelugtende laser. Så kan man opspore uendeligt meget svineri med folk der påkalder sig en af religionerne, men ikke er særligt fromme.
  Mine mange, mange muslimske venner (altså dem ude i virkeligheden) er nu ellers søde og rare, mens Anders Gravers´ mange muslimske venner (altså dem fra nettet som kører rundt oppe i hans hoved og kræver medicin) er rigtig uhyggelige!

  Så heldigt at man har så uendeligt kæmpe et uredigeret internet. Det sultneste dyr i verden er nemlig den indre svinehund. Den skal æde HELE tiden.
  Og det gør den bestemt også ude på bondegården i Store Vorde, hvor der ikke findes upræget meget Islam, men hvor man selv har set på nettet, at det er noget slemt noget. Fordi det var det, man ville.

 3. Jesper Johnsen siger:

  “PS. Dem der har fulgt tosseanstalten fra starten, kan vel huske den gang Anders Gravers var overbevist om at en bygning på et uddannelseskatalog fra Aalborg forestillede Al-Aqsa moskeen? Men i virkeligheden var Taj Mahal.”

  Anders von Gravers Fis i En Hornlygte er lovlig undskyldt. Han lever og ånder i cyberspace. Helt derude ser tingene anderledes ud end i den virkelige verden.

  Det er lige før man har medlidenhed med ham og hans tilhængere. Lige før.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s