DF-slængets begejstring for arbejdsmarkeds-sharia

Som bekendt så ruller det her i agurketiden en historie om Vejlegården, der har opsagt overrenskomsten med 3F og i stedet indgået en forringet overenskomst med KRIFA. På højerfløjen klappes det helt vildt i hænderne og i sær Dansk Folkeparti, den lille mands parti, det nye socialdemokrati, arbejdernes parti (fortsæt selv at putte etiketter på) er der flæskefest.

Der er et par ting der har slået os. Amin Skov Badrbeigi, ejer af Vejlegården, er jo fra Iran. Er det ikke noget med at DF-segmentet plejer at hyle op om islamisering og at udlændinge ødelægger Danmark?

Ham der Amin er da en udlænding, der kommer her og indfører dårligere arbejdsvilkår for de danskeste danske danskere. Det rene arbejdsmarkeds-sharia. Hvor er hylekoret om at udlændinge kommer her og smadrer Danmark?

Det plejer jo ellers være rigeligt med hyleri fra Dansk Folkeparti, når andre udlændinge udøver lønpres. I ved de der østarbejdere fra Polen.

Så meget for det frie valg at gå ned i løn.

En anden ting. Kim Møller på Uriasposten har det sidste stykke tid flittigt skrevet om Vejlegården og de farlige kommunistiske danske fagforeninger. Han om nogen plejer også at skrive om indvandrernes gøren og laden. Om det så handler om småting som at en Jamal på 15 år har stjålet en cykel, så farer han til tastaturet og opildner den rygklappende fremmedfjendske sekt der huserer hans blog. At udlændingen Amin Skov, som han er venner med på Fjæsen, kommer her og indfører arbejdsmarkeds-sharia er åbenbart ikke så vigtigt.

Men her er det sjoveste i tosseriet. For dem der ikke ved, så er Kim Møller lagerarbejder. Og dem der tegner overenskomst for lagerarbejdere er ingen mindre end 3F.

Hvad vil Hr. Møller sige til, at han får en KRIFA-overenskomst trukket ned over hovedet? Vil han klappe i hænderne af begejstring? Vi foreslår, at han ringer til sin arbejdsgiver og tigger og beder om at de skal tegne overenskomst med KRIFA. Alt andet vil jo være ulogisk.

Og når alt dette er sagt, så planlægger vi på tosseanstalten at lave en pissegul fagforening. Den vil hede TFF – Tosseanstaltens Frie Fagforbund, og på hylderne vil vi blandt andet have en overenskomst, hvor lønnen er en fyrstelig timeløn i form af 28 polske kroner. Der er ingen genetillæg for natarbejdende lagermedarbejdere.

Vi vil naturligvis også som KRIFA indlede arbejdsdagen med en morgenbøn. Men det vil ikke være Fader Vor. Til gengæld, så vil vi læse højt fra en anden bibel, nemlig Maos lille røde.

Og dem der ikke følger trop i morgenbønnen, vil selvfølgelig blive fyret. Akkurat som det sker i KRIFA.

Reklamer

One Comment on “DF-slængets begejstring for arbejdsmarkeds-sharia”

 1. Jesper Johnsen siger:

  ” og i sær Dansk Folkeparti, den lille mands parti, ”
  – grundigt applauderet af den lille mands bank, Saxo Bank og appendixet Liberal Alliance.

  Ufatteligt, at disse liberalister vælger at overhøre, at Dansk Arbejdsgiverforening og HORESTA (arbejdsgiverforening for hotel og restaurationsbranchen) finder konflikten helt i orden.

  ——————-

  Hr. Møller (afdød skibsreder) ville rotere i sin grav, hvis MÆRSK indgik overenskomst med KRIFA. Hr. Møller gik ind for orden i tingene – rettidig omhu – en vare KRIFA og andre gule ikke evner at levere.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s