Eliten udnytter os via satanistiske frekvenser

Mange skøre ting findes at læse på nettet midt i agurketiden. Det ved I kære læsere. Men se nu her. Den her topper vist nok.

Her kammer det over for selve Selvet.dk, der har set lyset (eller hvad det er) på Fjæsen.

Der er både satan, elektromagnetiske felter, jordvorteks og eliten der manipulerer med os. Snik-snak der minder lidt om de skøre så kaldte ‘islamkritikere’, der ser muslamisering, krumsabler og tegn på jordens undergang alle vegne.

(Hvis du kære læser synes billedet ser sløret ud, så klik på det et par gange for fuld størrelse. Vi gætter på at billedet blev sløret på grund af elektromagnetiske vibrationer)

Fra selvet.dk’s Facebookside

Og når alt det sludder og vrøvl er sagt, så tager vi på tossen naturligvis vores forholdsregler og tager vores hatte på, så der ikke kommer nogle signaler udefra og forstyrrer vores nattesøvn!

God nat og may the force be with you!

PS. Vi glæder os i øvrigt til hvad tosserne finder på til afslutningsceremonien!

Reklamer

3 kommentarer on “Eliten udnytter os via satanistiske frekvenser”

 1. John Dough siger:

  Det er uden sammenligning den skøreste smøre, jeg har læst i HELE mit liv!!
  Jeg ved godt. at det siger jeg til alle jeres reportager, men det kan jo i princippet godt være sandt hver gang, altså i det tilfælde at der sættes nye tosserirekorder hele tiden….for nu at blive i OL stemningen.

  Det er en fantastisk melding fra Selvet, og faktisk en forfriskende forandring herinde, som minder mig om det gamle danske ordsprog : “Du behøver ikke hade muslimer, for at være en kugleskør paranoid galning….men det hjælper!”

  God sommer! 🙂

 2. Jesper Johnsen siger:

  https://www.facebook.com/Selvet.dk#!/photo.php?fbid=10151136959085460&set=a.225454565459.181006.128293630459&type=1&theater

  Det er vist ikke vitaminpiller, disse http://www.selvet.dk har behov for. En god lang snak med en psykolog + passende dosis psykofarmaka vil muligvis hjælpe, hvis hjælp er mulig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s